![]() |
akcesoria w aso bez sensu ale jak kto woli ja bym kupił serie, ale moze juz jest tak jak z samochodami wersja z mocniejszym sinikiem tylko w w pakiecie akcesoria premium++
w tym sporo rzeczy których nigdy byś nie kupił |
Cytat:
|
Ja kupioem golasa.Wszystko sobie dokupilem wg mojego uzania i zamontowalem tak samo.Prawda jest taka ze firmy produkujace akcesoria naprawde maja spory wybor i albo jakosciowo,albo dizajnersko przewyzszaja produkty Hondy za czesto mniejsze pieniadze.
|
Cytat:
|
Zgodziłbym się z Tobą gdyby te kufry za 3 koła miały jakość Peli. Tu jednak jakościowo blisko Rometa ADV jak wspomniał mdxmd.
|
Cytat:
|
Cytat:
Spełniają swoją rolę i dla mnie ok. A materiał.... z papieru nie są :) |
Bardzo dziękuje za wszystkie opinie,przy zakupie człowiek rozsądnie nie myśli z perspektywy czasu inaczej to wygląda dlatego jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuje.Poniżej załączam oferte którą dostałem za wszelkie komentarze z góry dziękuje
Specyfikacja doposażenia jest następująca Gmole HEED model Bunkier w gratisie Gniazdo USB SW-Motech 150 zł Stopa centralna SW-Motech (jest tylko jeden model ) w cenie około 800 zł Hondowska stopa kosztuje około 850 zł Kufry SW-Motech Trax ADV w cenie 5000 zł (W cenie dorzucam torby na kufry boczne, kufry do wyboru są w kolorze czarny mat lub srebrny mat) Uchwyt na telefon Ram Mount w gratisie Szyba Honda 600 zł Wszystkie ceny zawierają montaż |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:23. |