![]() |
kilka postów powyżej ktoś wrzucił info nt rumuńskiej firmy produkującej kufry - przyjrzałem sie dokładnie ich ofercie i powiem szczerze, że zarówno wykonanie jak i cena stawiają ich w czołówce obecnie. IMO lepiej/estetyczniej jest to zrobione niż rodzime Apduro w cenie 1600 za dwie sztuki i wyglądzie jak z poprzedniej epoki...
https://heavyduties.ro/panniers/ chłopaki zrobili to naprawdę z głową. m |
Poniżej Białorusin używający Givi Trekker Outback w podrózy po Stanach i Mongolii (wskazówka dla Matjasa - jest 12 filmików :D). Musiał podpierać kufer centralny jakimiś rurkami bo mu chyba coś tam nie wytrzymało
Apduro wg mnie mogą być ale moje Heavy Duties jakoś ciasniej przy moto leżą (wstawiałem fotę moto z tyłu wcześniej) tj. stelaż jest węższy na szerokość. Ma to plusy i minusy: plus bo moto z kuframi węższe jest. Minus że w razie paciaka rurki stelaża po prawej są blisko wydechu. |
Troche sie podepne pod temat.Czy ma ktos boczne sakwy firmy BUMOT?Czy pasuja one tylko pod stelaz tej firmy czy mozna je mocowac na innych stelazach.Chodzi mi o opcje z wycieciem na wydech,
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:24. |