![]() |
No to ładnie. Nie ma jak szybka akcja. Ciekawe jak w Kijowie to załatwiają. Coś ostatnio wyczytałem o zaproszeniach do Kirgistanu jeszcze. Potrzebne to to ?? wiecie coś na ten temat ?? Wysłałem maila do Kijowa z pytaniem jak załatwić u nich wizy i cisza już 2 tydzień, nic nie odpisują siury.
|
czesc sąsiad
a jedziesz za tydzień do siedlec, czy tylko tą wyprawą żyjesz i oczekujesz? :) |
Baba, ja tylko tak se powiem, że forum to nie chat i piszemy w jednym poście całą myśl ewentualnie dodając coś edytując pierwszy post :) to trochę upier... czytać po jednym zdaniu w 5 postach.... ale tak to luzik :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
w Berlinie odbieraja i odpowiadają i pa ruski toże gawarjat...
|
Jakby ktoś kiedyś szukał numeru do ambasady Kirgistanu to prawidłowy jest ten numer a nie inny +38 044 4821397
W necie znaleźliśmy kilka numerów i wszystkie były nieaktualne. W Kijowie też można zrobić wizę w ciągu jednego dnia. Jadąc turystycznie zaproszenia nie wymagają. koszt wizy 30$ na miesiąc( robią na następny dzień) expres normalnie 60 $ nam się udało wytargować na 45 $) Kolejek nie ma. Ps. Pani w konsulacie bardzo miła, wypytała mnie na jakich motocyklach jeździmy i gdzie dalej lecimy z Kirgistanu. |
no - to jeszcze w dodatku taniej - w Berlinie 36 euro - 30 dniowa. Express x2 A jak bedzie to zobaczymy
|
Chlopaki pozyczyl by mi ktos stara pompe od afryczki na wyjazd ??
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19. |