![]() |
szkoda tylko, ze do RD04 takiego cudu nie ma :(
|
Cytat:
Miałem takie oto zestawy: 1. Oryginalna krótka MRA - wali wiatrem po łbie. 2. Oryginalna MRA + deflektor Kuby - nadal wali wiatrem. 3. Szyba wysoka z allegro - znowu wali. 3. Szyba wysoka + deflektor - idealnie na asfalcie. Zero wiatru. Jazda z otwartą szybką. W terenie lata jak wachlarz. Przy pierwszym uderzeniu kaskiem o deflektor szyba pękła. 4. Zestaw bieżący ( od wczoraj ): MRA Vario - i chyba coś jest ze mną nie tak bo nadal wali wiatrem. Dodam ,że mam 186 cm i airoh szczękowy sv55s. Pozdr. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja myślę że to walenie wiatrem to przez ten kask :D
Szybkę Vario mam i nie narzekam. Chyba że 6 cm robi różnicę. Airoh-a sv55s miałem, zmieniłem. Nie polecę nikomu. :( |
Pojeździłem w weekend i nie jest jednak tak źle.
Aczkolwiek kask i wzrost swoje robią. Jak się zgarbię i "zgubię" te 3-4 cm to jest możliwość jazdy z otwartą szybą. Wyprostowany otwieram szybę i opuszczam blendę i też jest znośnie. Pozdr. |
mam orginalną + deflektor by Kuba efekt zawirowania i owady nadal dają o sobie znać /w mniejszym stopniu niż bez deflektora/ przy prędkosci pow. 120 wygina całą konstrukcję. Jaką alternatywe zastosować ?? Może czache z 04 jakos spasowac i dłuższą szybe ??
|
Mam wysoką MRA ale jakas jest smutno pochylona w moją stronę i nie bardzo zdaje egazmin - myślałem o deflektorze. Zna ktoś firmę która sprzedaje same deflektory?? Se bym dokupił, dowiercił, przyczepił i gitara.
Dzieki za info |
szukać, przeglądać, czytać:)
tu masz lokalnego, forumowego dostawcę http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=258&page=7 mam taki, ale bym go jeszcze usprawnił trochę:) |
Zaryzykuje z MRA Vario Touringscreen - ta taka z ruchomym deflektorem Jest ciut wyższa od oryginału, ale zdecydowanie niższa od turystycznej, no i ma ten ruchomy spoiler. Zobaczymy. Bajrasz sobie chwali.
Niestety kosztuje :/[/quote] a gdzie to kupić? :/ ?? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:48. |