![]() |
Otrzymałem zamówiony towar. Muszę , nie muszę ...chce pochwalić otrzymaną bluzę. Bardzo dobry materiał, bardzo dobre wykonanie. Oby długo służyła. Bardzo dobrze dobrana rozmiarówka. Zamówił bym jeszcze czapkę ale będzie na mnie za duża bo mam łepetynkę w rozmiarze 56
|
Też dostałem, wszystko ok. Mam jedynie zastrzeżenie do mało precyzyjnie działającego zamka, reszta bez zastrzeżeń
|
Radio, jak zamek uszkodzony to odeślij. Wymienimy. To się rzadko ale jednak czasem zdarza choć staramy się korzystać z najlepszych rozwiązań.
|
Zamek nie jest uszkodzony, on jest drobnoząbkowy, trzeba się przyzwyczaić do jego obsługi, to ten sam co mają laski w sukienkach, jak podejdziesz odpowiednio to szybki ruch i laska jest bez sukienki, a jak nieodpowiednio to nici z przyjemnej nocy 😁
|
Bluza przyszła i jest super, długość bluzy i rękawy ok, ale jakaś taka delikatnie obcisła :), więc gdyby ktoś nie do końca trafił z rozmiarem i chciał mniejszy, to mam L, a ja chciałbym XL.
Metki i wszystko inne nie pozrywane. Jeśli nie, to ją sobie zostawiam. Zamek faktycznie mógłby mieć nieco większe ząbki. |
Polar,merino iczapka forumowa pasują jak ulał najgorsze ze spodobały się i pasują młodemu .Jak będzie 2 tura pisze się na powtórkę .
|
Cytat:
|
Pisałem o zamku, ale to jest pierdoła.
Ważne jest, że zestaw Merino + Polartek, zapewnia bardzo dobry komfort cieplny, z inną bluza już bym włączał grzanie, w tym zestawie jest to niepotrzebne, a wszystko jest cieniutkie i nie zajmuje objętości. Także 100% zadowolenia 😀 |
U mnie też po testach .
Jest super . Czapeczka w drodze . Czekam na produkcję kalesonów :Thumbs_Up: Filce kupiłem oryginalne , więc zima mi nie straszna ...:D |
Tak sobie pomyślałem , ze jak cis zostanie pisze sie na M. Jedna sztuka
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:08. |