![]() |
Macałem rothmansa, to nie malowanie, a okleina. Za dodatkowe 5-8 kilo złotych.
|
Ciekawe jak zrobione są te pomarańczowe obręcze. Czy rozkręcili je, wypiaskowali i dali do malowania proszkowego czy jakąś metodą na skróty.
|
Patrząc na jakość oklejenia rothmansa, stawiam na "skróty" - plastidip i ognia ;)
|
Cytat:
Myślisz że te heedy będą chronić, popatrz jak są u dołu przykręcone ma 10cm płaskowniku. Odsyłam do poradnika gmolaża stelażysty http://www.ttcm.iq.pl/index.php?opti...d=73&Itemid=37 Dotatkowo górna część to długie ramię połączone płaskownikiem pod lampą... proszę was przy pierwszej glebie zrobi to większy rozpierdol niż brak gmoli. Jak koniecznie chcesz klatkę na silnik to też outback. |
mam te outback i robią wrażenie pancernych, mocowania też
|
Myku architekt jesteś. No dobra.
Przy takim jak Twój, sposobie myślenia , należy się zatrzymać na słowach "nie rozumiem". Pozdrawiam,ze wsi |
Ani architekt,ani ze wsi.Uwazam ze jezeli ktos wybiera kolor,jeden z pieciu jak do tad dostepnych to chyba wybiero to co mu sie podoba.Slabo widze kupowanie czegoc co musze poobklejac zeby bylo ladne :haha2:.Poza tym co ma architekt z oklejaniem motocykla kolorowa folia :haha2::haha2:.Pozdrawiam wies
|
Cytat:
|
Nie dosc,że architekt, to czytać ze zrozumieniem też nie umi... Bździk :-P
|
Pany dajcie se na luz z tym zacietrzewieniem.
Każdy "przyozdabia" swoje moto w to co chce, instaluje dodatki jakie mu się podobają itp. I innym nic do tego.... najważniejsze to to, że nas wszystkich cieszy jazda na motocyklu... i to nas powinno łączyć :at: Lewa w górę (lub 'nod' jak tu w UK) i dobrej nocy życzę.... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |