Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Syberian Express 2009 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=2852)

majo 20.05.2009 13:28

Dziękuję bardzo Ramiresowi za okazaną pomoc!!!

monah 27.05.2009 19:18

wlasnie wrocilem z Tomska -bylo tam syberyjskie otwarci esezonu.2 dni jechalismy w sniegu przy temperaturze 2 stopni( za 4 tys km nowy continental TKC sie skonczyl na 80%. Takze majo miej na uwadze. 5 czerwca jedziemy klubem w oklice moskwy - 12 czerwca w jaroslawiu mamy klubny festiwal - majo podciagaj sie, bedziesz mial niezapomniana wycieczke do irkucka.w kazdym wiekszym miescie ziomale)

majo 27.05.2009 20:27

Monahu ja tu pracuje:) Wjeżdżam do Ciebie na początku lipca:) Kompsnij namiary na PW:)

ltd454 27.05.2009 20:48

Przepraszam za mały OT. Monah pisał do mnie dzisiaj afrykańczyk z Tomska niejaki Kozin. Znasz może ? Pisze, że wybiera się w nasze strony. Trzeba chłopa będzie przyjąc co pany? Pomożecie ?

wasilczuk 27.05.2009 20:54

pomożemy;)

monah 28.05.2009 05:31

Cytat:

Napisał ltd454 (Post 59918)
Przepraszam za mały OT. Monah pisał do mnie dzisiaj afrykańczyk z Tomska niejaki Kozin. Znasz może ? Pisze, że wybiera się w nasze strony. Trzeba chłopa będzie przyjąc co pany? Pomożecie ?

Raczej go nie znam - w Tomsku na otkryciu widzialem chyba z 5 afryk, ale znalem wlasciciela tylko jednej - Sasha Glazkov, afryke na afryce przejechal)

majo 28.05.2009 11:12

hmm jak bede w Polsce to pewnie ze pomogę:)

DrStar 28.05.2009 11:38

Cytat:

Napisał monah (Post 59904)
wlasnie wrocilem z Tomska -bylo tam syberyjskie otwarci esezonu.2 dni jechalismy w sniegu przy temperaturze 2 stopni

Twardziele z Was, nie ma co. Ja tam wole cieplejsze strony. Chociaż ogladając foty i czytając relacje z wypraw, powiem szczerze, ze Syberia jest szczególna, niesamowita ...

monah 28.05.2009 19:17

Cytat:

Napisał DrStar (Post 60044)
Twardziele z Was, nie ma co. Ja tam wole cieplejsze strony. Chociaż ogladając foty i czytając relacje z wypraw, powiem szczerze, ze Syberia jest szczególna, niesamowita ...

Bez dwoch zdan) najpiekniejsze miejsce pod sloncem)

majo 12.06.2009 21:42

2 Załącznik(ów)
Podziękowania dla znajomych, przyjaciół, ludzi dobrej woli:)

DOKTORKOWI
i BEBE z ekipy ROZTOCZERIDERS za wsparcie finansowe, wyposażenie apteczki na wyjazd i karty SD do aparatu!!!

RANDALOWI z forum AFRICA TWIN za super kufer aluminiowy i narzędziówkę:)

ROBERTOWI TOCZYŃSKIEMU z Dorohuska za prace blacharskie przy spawaniu akcesoriów do motocykla.

TONEMU z ekipy RoztoczeRiders za profesjonalny śpiwór Recon3

DARIUSZOWI DOBRZYŃSKIEMU (Motormaniak) za pomoc przy zakupie części i wypożyczenie modułów

GŁAZIOWI z ekipy RoztoczeRiders za namiot i odzież termoaktywną:)

HAC-owi z ekipy RoztoczeRiders za karty SD do aparatu fotograficznego:)

WASILCZUKOWI za deflektor do szyby:)

Dzięki Łysolowi i Iziemu za cenne wskazówki dotyczące trasy:)

PODZIĘKOWANIA RÓWNIEŻ DLA OSÓB, KTÓRE MI POMOGŁY A NIE ZOSTAŁY WYMIENIONE:)

FOTKI i DROBNE OPISY BĘDĘ W MIARĘ MOŻLIWOŚCI UMIESZCZAŁ NA BLOGU:):)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31.