![]() |
Dziękuję bardzo Ramiresowi za okazaną pomoc!!!
|
wlasnie wrocilem z Tomska -bylo tam syberyjskie otwarci esezonu.2 dni jechalismy w sniegu przy temperaturze 2 stopni( za 4 tys km nowy continental TKC sie skonczyl na 80%. Takze majo miej na uwadze. 5 czerwca jedziemy klubem w oklice moskwy - 12 czerwca w jaroslawiu mamy klubny festiwal - majo podciagaj sie, bedziesz mial niezapomniana wycieczke do irkucka.w kazdym wiekszym miescie ziomale)
|
Monahu ja tu pracuje:) Wjeżdżam do Ciebie na początku lipca:) Kompsnij namiary na PW:)
|
Przepraszam za mały OT. Monah pisał do mnie dzisiaj afrykańczyk z Tomska niejaki Kozin. Znasz może ? Pisze, że wybiera się w nasze strony. Trzeba chłopa będzie przyjąc co pany? Pomożecie ?
|
pomożemy;)
|
Cytat:
|
hmm jak bede w Polsce to pewnie ze pomogę:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Podziękowania dla znajomych, przyjaciół, ludzi dobrej woli:)
DOKTORKOWI i BEBE z ekipy ROZTOCZERIDERS za wsparcie finansowe, wyposażenie apteczki na wyjazd i karty SD do aparatu!!! RANDALOWI z forum AFRICA TWIN za super kufer aluminiowy i narzędziówkę:) ROBERTOWI TOCZYŃSKIEMU z Dorohuska za prace blacharskie przy spawaniu akcesoriów do motocykla. TONEMU z ekipy RoztoczeRiders za profesjonalny śpiwór Recon3 DARIUSZOWI DOBRZYŃSKIEMU (Motormaniak) za pomoc przy zakupie części i wypożyczenie modułów GŁAZIOWI z ekipy RoztoczeRiders za namiot i odzież termoaktywną:) HAC-owi z ekipy RoztoczeRiders za karty SD do aparatu fotograficznego:) WASILCZUKOWI za deflektor do szyby:) Dzięki Łysolowi i Iziemu za cenne wskazówki dotyczące trasy:) PODZIĘKOWANIA RÓWNIEŻ DLA OSÓB, KTÓRE MI POMOGŁY A NIE ZOSTAŁY WYMIENIONE:) FOTKI i DROBNE OPISY BĘDĘ W MIARĘ MOŻLIWOŚCI UMIESZCZAŁ NA BLOGU:):) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31. |