![]() |
Cytat:
Dobrze, że zapodajesz bom nawet o tym nie wiedział. Sprawdzę dziś. Dzięki. |
Cytat:
|
No jest tam takie coś :) Nawet kiedyś zastanawiałem się po co. Zastanawiałem się też, dlaczego moje eneloopy się nie ładują :D
|
Cytat:
Mam kartę 8gb. Sformatowaną w fat32 i urządzenie widzi z karty tylko mapę o nazwie gmapsupp. Ma ktoś może jakieś sugestie co z tym zrobić? |
A co chcesz z tym robić? To obraz mapy. Widzisz mapę na urządzeniu czy coś nie bangla?
|
To dodaj 1 zeby bylo gmapsupp1 do drugiej mapy, wtedy w mapach będą dostępne dwie do wyboru. I to jest chyba ich max ilość
Bo chyba o to chodzi, bo nazwy swoistej np albania z tymoprogramowaniem nie możesz nadac |
Cytat:
|
To jak pisze radiolog. Da się więcej niż jedną bo właśnie wrzucałem kraje bałtyckie.
|
Mapy w gpsmap64 trzeba wrzucac do folderu "Garmin" - jezeli takiego folderu nie masz na karcie SD to go stworz. Nazwy plików nie maja znaczenia wiec ponazywaj je tak jak trzeba a nazwy map dla garmina sa zapisane w samych plikach. Zaraz porobie screenshoty.
Emek z tym przyciskiem BOMBA! Mnie czasami sie zdarzało że nie ładowało i ściągałem klapke i te baterie cos tam poruszałem i łapało haha... to teraz już wiem dlaczego. Tak to wygląda na mojej karcie Pamieci w urzadzeniu: https://i.imgur.com/Hs5f4iF.png A tak wyglada juz w samym garminie https://i.imgur.com/ZXKHqck.png Jak widac pliki gmapsupp mozna nazywac do woli wedle naszego uznania (ja nazywam organizacyjnie z data bym wiedzial z jakiego okresu jest mapa). Samo urzadzenie rozpozna wewnetrzna nazwe mapy i tak tez ja pokaze. |
To ja zadam pytanie z innej beczki. Mam te aku od garmina - ale nie moge ladowac ich jak podpinam urzadzenie do PC. Od razu wykrywa ze jest polaczenie do kompa i nie ma zadnej informacji o ladowaniu. Jak podepne tylko do jakiegos zrodla zasilania to jest ok, laduje sie. Ale do urzadzenia typu laptop czy PC to wykrywa jako karty pamieci i nie laduje. Ktos cos?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:21. |