![]() |
A linka do tej blondynki po prawej stronie też możesz wkleić!
|
Cytat:
|
Chodzi mi o samą żarówkę H4 ledową co by do reflektora zamontować.
|
Cytat:
Jakoś mało kto bierze pod uwagę wypalanie odbłyśnika i ładują coraz mocniejsze żarówki. Normalna żarówka w nowym/dobrym reflektorze robi lepiej niż 100W w starym wypalonym. |
Cytat:
|
nie zaszkodzi również wypolerować same klosze, żeby od razu nie wymieniać reflektorów - daje to naprawdę sporo a koszt niewielki.
Co do h4 w led mam w moto (trancity) i wygląda to dobrze widać z daleka - jest led na barwie 4300k natomiast po zmroku rewelacji nie ma. jeżeli rozpatrywane były by zwykłe halogenowe zawsze byłem zadowolony z Osram night breaker (niekoniecznie z allegro bo dużo podrób) |
Cytat:
Skoro wydaje Ci się że wiesz lepiej ode mnie jak to ogarnąć to czekam na konkret . |
Cytat:
Dr Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
Jeśli masz już tak zużyte odblaski i nie ma szans na ich odświeżenie to jakim cudem chcesz uzyskać odbicie światła. Cokolwiek wyprodukuje jakakolwiek żarówka będzie jedynie skupiskiem światła lecącym przed siebie a nie ułożoną wiązką. To tak jak by do garnka wsadzić "super" żarówkę , nie zadziała. Do nowszych modeli Pandy są nówki nawet podobne ogólnym kształtem , ciekawe czy dało by się zastosować u ciebie ewentualnie z jakąś przeróbką. Tak sobie gdybam. Dziwne jest też to że nie chcą napylić nowej warstwy odblasku , nie mogą czy nie potrafią? |
Dzieju, dzięki za pomoc od jutra szukam innego auta.:haha2:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:14. |