![]() |
Cytat:
|
Przepraszam jeśli sie wpieprzam trochę nie idealnie w temat ale ktoś kombinował kiedyś co byłoby gdyby kupić RE w kraju pochodzenia i przyjechać nim do PL???
Nie ukrywam, że OD LAT chodzi mi po głowie posiadanie RE ale Taurusa czyli diesla 350ccm z silnikiem Lombardini. Wiem wiem... słabe i terkocze i jadzie 80kmh. Ale ja chcę i już. Czy zakupioną tam maszynę /o ile czegoś nie pochwaściłem to nowe Taurusy wychodziły jakieś 5000PLN TAM/ można jakoś przywieźć do PL i zarejestrować? Choćby i w kontenerze - pozostawmy już romantyczną wizję dojazdu na kołach. /brzęczy mi, że jesli nie ma homologacji to mogą być raczej pobite gary/. m p.s. jeśli mod zechce to niech przeniesie - nie chcę tu śmiecić. |
Cytat:
Cytat:
wytapatalkowano |
Cytat:
Da się. Pogadamy. |
Dopisuję do listy must do in nearest future ;)
Fajna produkcja, moja ulubiona muzyka - Requiem dla snu :Thumbs_Up: |
Cześć,
Kiedy tam jechać najlepiej? Pytam, bo w czasie naszego lata tam mocno pada, więc pozna wiosna (maj/czerwiec), czy wczesna jesień (wrzesień)? Pzdr Jac |
Właśnie obejrzałam film.
Bajka. Ta droga od ok 6:40 minuty... No ostro. Ktoś z lękiem wysokości może mieć tam problem. Chcę też ją przejechać :D |
Cytat:
|
Nienawidzę pisać więc jeśli macie ochotę pogadać o Indiach lub Iranie to zawsze można się spotkać. Jestem do dyspozycji :)
|
Super! To w takim razie jutro widzimy u mnie...:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02. |