![]() |
4 Załącznik(ów)
Z serii ,czyje to zwłoki?, odcinek ,dorosłych Polaków zabawy,
|
ja jak zwykle nie wiem gdzie i z kim, ale w koncu Woodstock, kurewicz! :drif::blues:
Johnny Ramone, hahaha, poznaje chyba koniec nogawki Kosmala? :D |
Pływał ja tam, lecz nie został uwieczniony:[
|
Tym co byli nie ma co tłumaczyć jak jest a z tego co pamiętam co roku jest mocna ekipa miłośników AT :-)
Jest jedna zmiana. W tym roku w związku z rozbudową fabryki odpadł nam teren gdzie w zeszłym roku był duży parking motocyklowy, na poniższej mapce działka 19/10 https://www.facebook.com/Boanerges.P...type=1&theater Zajmujemy nowe tereny do granic lasu :-) Rejestracja ruszy prawdopodobnie w środowe popołudnie. Warunki polowe więc jeżeli ktoś oczekuje wyższych standardów lepiej poszukać hotelu :-) Dostajemy goły teren do wykoszenia z zerową infrastrukturą którą trzeba od początku zbudować. Toyek będzie więcej niż rok temu i będą opróżniane 2 razy na dobę według harmonogramu na który wpływu nie mamy. Zbudujemy kilka prysznicy. Przy tym ciśnieniu wody jaki dysponujemy szału nie będzie ale jest możliwość skorzystania z płatnych kontenerów prysznicowych terenie PW. Wjazdówka w cenie 40zł kierowca 30 zł pasażer. Już od środy rusza nasza kawiarenka 24h gdzie kawę i herbatę macie bez ograniczeń za free. Jeżeli ktoś oczekuje szybkiej odpowiedzi na pytanie to najlepiej przez maila secretary@boanerges.pl lub telefonicznie 661 39 77 59 Zbyszek Ci co nie byli mogą zerknąć na zdjęcia i filmy z lat ubiegłych dostępne na naszej stronie Fb https://www.facebook.com/Boanerges.Poland |
Wrazie upałów można pojechać lekkim offem nad fajne jeziorko z czystą wodą koło Witnicy, szuterkami wyjdzie ze 20km.
|
Jeziorko zaliczamy co roku. Nie wiem czy to akurat to ale jakieś na pewno
wytapatalkowano |
Jeździcie motocyklami w trakcie łódstoka? Profanacja :p
|
Cytat:
|
Cytat:
Raz jezdzilem, nigdy wiecej tego glupstwa nie popelnie :D |
Podobnie jak w zeszłym roku stawię się u Diverka i Diverkowej :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23. |