![]() |
gmol.. konkret patenet, podoba mi się ;-)
|
No to kolejne sprawy pchnięte do przodu.
Dziś małe porządki w piwnicy. Bałagan się zrobił. Za dużo części na raz przyjechało :-) hehehe Zawiozłem gmole, stelaże, kratki i inne metalowe rzeczy "do piachu i do proszku" :-) Zobaczymy co z tego wyniknie. I tu pytanie do Was. MALOWALIBYŚCIE OSŁONĘ SILNIKA (TĄ DUŻĄ ALUMINIOWĄ) NA CZARNO? (Przy tym, ze kolorystyka motka będzie czarno biała) Dajcie znać proszę ;-) Pozdrawiam |
ja bym wypolerował czarna sie szybko obije
|
właśnie też tak myślałem.
Cieszę się, ze jest jeden głos na NIE :-P |
Pomalujesz a kamole poobijaja farbe. Może tego by kolega spróbował http://allegro.pl/staliwo-do-polerow...172557282.html
Miesiąc temu, jak szukaliśmy transalpa dla kumpeli ( poznałeś ja u mnie ), to była taka jedna sztuka z malowaną osłona, poobijana przez kamienie, porażka. |
Macie rację.
Zostanę przy alu. Tak tylko przeszło mi przez głowę :-) A znaleźliście tego trampka? Kupione coś na sezon? Trzeba by się spotkać i pogadać na spokojnie. Jakieś piwko w któryś weekend? Ja jeszcze 2-3 tyg i wyjadę, więc do tego czasu na nogach :-) Pozdrawiam LUK |
I jak idzie? Skonczona?
|
Jo tyż ciekow.
|
hehe
przepraszam za braki w dokumentacji. Afri już, już, już prawie wyjeżdza. dosłownie potrzebuje 1 dzień. Ale zawsze coś. a jeszcze w poniedziałek rodzi mi sie synek, więc duuużo na głowie przygotowań itp... Wrzucę wkrótce dalsze info. |
Gratulacje!!! I czekamy na zdjecia ..... mota i synka :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:52. |