Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   drugie zaproszenie w Beskid Niski 11-20 lipca (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=21318)

Dunia 26.06.2014 22:37

Ja po ostatniej wizycie w Zawadce kupiłam ukulele..do dziś nie umiem grać niestety,:mur:

tupek 27.06.2014 00:06

Cytat:

Napisał mygosia (Post 386424)
Adam - a którędy polecasz jechać na Polany?
:)

pochylimy się nad mapą i coś wymyślimy :D
byłem tam zawsze piechotą, zawsze klnąc w żywy kamień. bardziej popieprzonych miejsc w niskim to wiele nie ma. te jary... :D

tupek 27.06.2014 12:06

Cytat:

Napisał sowizdrzal (Post 386416)
tupek zostaw jakiegoś porządnego bazowego/chatara/kierownika/bacę po sobie, coby motocykli nie wyrzucał, jak na pobliskiej ortodoksyjnej Ropiance ;)

nikt nikogo nie będzie wyrzucał. w odróżnieniu od większości baz namiotowych, zwłaszcza - o dziwo - studenckich, u nas nie ma prohibicji i zakazu wjazdu pojazdami silnikowymi. czy inni bazowi będą wielce przychylni czy tylko neutralni... na to nie mam wpływu, to indywidualne preferencje.

każdy jest mile widziany "na dzień dobry". co dalej to już zależy od obu stron.
natomiast nie wszyscy mogą sobie poradzić z DTN ;)
pamiętać trzeba, że baza otwarta dla wszystkich i trzeba koegzystować. także z mieszkańcami - we wsi jesteśmy traktowani w sumie jak swoi, wielokrotnie bywałem u sołtysa na "conieco" i trudno się wracało :D
więc DTN jak najbardziej ale z klasą! :rules:

sowizdrzal 27.06.2014 12:14

Miło słyszeć :) Zdradź proszszszsz rozwinięcie skrótu DTN: Jakas podpowiedź? Kalambur? Sonecik? Fraszkę chociaż?

tupek 27.06.2014 12:16

1 Załącznik(ów)
dzida tszoda najepka :D

to na smyczach w barwach HRC to nie HRC :p

Mat 27.06.2014 16:02

Cytat:

Napisał sowizdrzal (Post 386508)
Zdradź proszszszsz rozwinięcie skrótu DTN:

:eek:

sowizdrzal 27.06.2014 20:43

Cytat:

Napisał Mat (Post 386535)
:eek:

:cool: :blues: :grass:

tupek 30.06.2014 12:39

ogłoszenie parafialne

moi drodzy, zastanawiający się czy aby nie zaszczycić swą obecnością wzmiankowanej chaupy, przeuroczej skądinąd...
ziściły się me obawy. w tym roku KiK* w 33 bachory będzie obozował w dniach 11-14 lipca. będę pewnie zarobiony po uszy, z opowieści poprzedników wyziera obraz tszody totalnej.
piszę to by uprzedzić, wszak nie każdy odnajdzie swoje zen/fengszuj/itepe w takich okolicznościach, jednocześnie mając wielką nadzieję, że przyjedziecie i mnie ocalicie od wściekłości niezmierzonej ;)

*KiK - klub inteligencji katolickiej - mimo, iż staram się pozostać bez uprzedzeń, to jak ktoś sam siebie nazywa inteligencją... no, wiadomo.

matjas 30.06.2014 12:52

K.I.K - Kupa I Krosty :D

ja przyjeżdżam jako przedstawiciel Z.B.O.W.I.N.O.* już 11-go i będę dbał o wyprostowaną pozycję Twojej postawy ekumenicznej przez cały tydzień. ANEM :D :D :D

m

* ZwiązekBojownikówOWolnąINiezależnąOpcję :D

Mat 30.06.2014 12:57

Cytat:

Napisał tupek (Post 386856)
w tym roku KiK* w 33 bachory będzie obozował w dniach 11-14 lipca. będę pewnie zarobiony po uszy, z opowieści poprzedników wyziera obraz tszody totalnej.

Przyjeżdżać. :at:
Pokazać co to jest DTN w prawdziwie Afrykańskim wydaniu. :devil:

Może się bachory same zwiną ;)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37.