![]() |
Ja po ostatniej wizycie w Zawadce kupiłam ukulele..do dziś nie umiem grać niestety,:mur:
|
Cytat:
byłem tam zawsze piechotą, zawsze klnąc w żywy kamień. bardziej popieprzonych miejsc w niskim to wiele nie ma. te jary... :D |
Cytat:
każdy jest mile widziany "na dzień dobry". co dalej to już zależy od obu stron. natomiast nie wszyscy mogą sobie poradzić z DTN ;) pamiętać trzeba, że baza otwarta dla wszystkich i trzeba koegzystować. także z mieszkańcami - we wsi jesteśmy traktowani w sumie jak swoi, wielokrotnie bywałem u sołtysa na "conieco" i trudno się wracało :D więc DTN jak najbardziej ale z klasą! :rules: |
Miło słyszeć :) Zdradź proszszszsz rozwinięcie skrótu DTN: Jakas podpowiedź? Kalambur? Sonecik? Fraszkę chociaż?
|
1 Załącznik(ów)
dzida tszoda najepka :D
to na smyczach w barwach HRC to nie HRC :p |
Cytat:
:eek: |
Cytat:
|
ogłoszenie parafialne
moi drodzy, zastanawiający się czy aby nie zaszczycić swą obecnością wzmiankowanej chaupy, przeuroczej skądinąd...
ziściły się me obawy. w tym roku KiK* w 33 bachory będzie obozował w dniach 11-14 lipca. będę pewnie zarobiony po uszy, z opowieści poprzedników wyziera obraz tszody totalnej. piszę to by uprzedzić, wszak nie każdy odnajdzie swoje zen/fengszuj/itepe w takich okolicznościach, jednocześnie mając wielką nadzieję, że przyjedziecie i mnie ocalicie od wściekłości niezmierzonej ;) *KiK - klub inteligencji katolickiej - mimo, iż staram się pozostać bez uprzedzeń, to jak ktoś sam siebie nazywa inteligencją... no, wiadomo. |
K.I.K - Kupa I Krosty :D
ja przyjeżdżam jako przedstawiciel Z.B.O.W.I.N.O.* już 11-go i będę dbał o wyprostowaną pozycję Twojej postawy ekumenicznej przez cały tydzień. ANEM :D :D :D m * ZwiązekBojownikówOWolnąINiezależnąOpcję :D |
Cytat:
Pokazać co to jest DTN w prawdziwie Afrykańskim wydaniu. :devil: Może się bachory same zwiną ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |