![]() |
wężyka nie zdjąłeś w sensie zaślepki;-)
|
Cytat:
|
Ja ma JMT od Rambo dopiero 3 sezon i narazie działa.
|
W paru wątkach na Forum przewija się, że akumulatory Unibat dają radę. Mógłby ktoś podrzucić oznaczenie modelu jaki pasował by do 07A? Dzięki
|
CBTX14-BS Proszzzzze.
|
Ciekawostka
Idę sobie do garażu wyciągnąć aku, wszak od zakończenia sezonu nie miałem okazji go ładować. Pomyślałem sobie, że jednak na wszelki wypadek spróbuję odpalić. I jakie moje zdziwienie jak zagadała i normalnie do wiatraka sobie chodziła. Porobiłem kilka rundek i "przesmarowałem". Teraz ciekawostka RAFOWY licznik pokazywał:
- na odpaleniu 12 - bez świateł 14,2 - ze światłami 13,8 - światła + manetki 25%/50% 13,2 - światła + manetki 100% + długie + halogeny (czyli na max) - woltomierz zaczął się resetować - jak przy starcie - to normalne ?? W ogóle przez ten miernik wymieniłem "zawczasu" regler na Japoński - bo wskazanie ujawnione na oryginale to ok. 11V. |
Zamiast wyciągać zrób sobie przejażdżkę to i akumulator naładujesz ..... przyjemność gratis :)
|
Cytat:
|
A widzisz chory jesteś bo za mało zrobiłeś. Jak kiedyś coś próbowało mnie wziąć to strzeliłem małą ok 100km rundkę i wróciłem uzdrowiony. Oczywiście temp nie może być większa niż 10-12*C. Takie lekarstwo naprawdę dobrze robi i na akumulator i na cały motocykl i na zdrowie kierownika :Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56. |