![]() |
Myku pochwal się i daj foty :Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
No i skończyło się na GS 1200 ADV. Trzeba to przyznać szczerze że nie ma w czym wybierać w motocyklach używanych przy wymaganiach by latać po asfalcie w dwoje i mieć możliwość odwiedzenia szutrów i dróg nieutwardzonych. Dalej nie lubię BMW ale ...
|
wstyd;)
|
Cytat:
ajfona se też już Kupiłeś ? :) Dobra,dobra,gratulacje i poka foty :D |
no to jeszcze karte vip i przepustke dla vipów do wejscia od zaaplecza do salonu touratecha....
|
...no i co ja mam napisać? ;)
|
1 Załącznik(ów)
Wszystkim szyderca dziękuję :-D
Jak napisałem na fb tak i tu napiszę. Nie mam gdzie jeździć offem w NO a na asfalt KAT nie jest najwygodniejszy. Jest to zajebisty motocykl ale szkoda go na typową jazdę non. Oto i ona. Załącznik 46584 pol Rok 2007. Akrap, zumo, kufry, halogeny, tangbak, będzie deflektor. Stoi na nowych Michalach anake 3. Z polskiego salonu, jeden właściciel, 37k na blacie. Pozdro |
Eee...tylko 3kufry?
Jakaś "biedna" wersja! Niech wozi i nie pENka ;) Pozdro Orzep p.s. Jakieś pierwsze wrażenia z jazdy w stosunku do 990? |
Jedzie to całkiem ok. Brakuje pazura w stosunku do kata. Prowadzenie bardzo podobne. Wyważenie fajne masy nie czuć po ruszeniu. Narazie 250 km więc nie za wiele powiem. Za to moja pani bardzo zadowolona bo duża kanapa dużo miejsca kufry niżej itd. Jak na razie jestem zadowolony. W teren to się ni hu ja nie nadaje.
Pozdro |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:03. |