Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Magadan 2012 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=14076)

Sub 29.07.2012 14:57

Szcuneczek, dobrą robotę tam robicie :Thumbs_Up:
Szkoda że SPOT nie działa...

miro&afryka 30.07.2012 12:00

Cytat:

Napisał deny1237 (Post 251540)
uwazajcie na odcinku Czita - Skoworodino 990km zdażają się tam przykre incydenty w 2010 zabili rosjanina( motocykliste ) a w tym roku dziesięć dni przedemna ( dokładnie 23 maja ) jechał Japończyk i też podróz dla niego skonczyła sie w ten sam spoób!!!

"incydenty" ot eufemizm taki.

Panowie bezpiecznej drogi bez incydentów.

Pajdor 01.08.2012 14:35

Jest to jeden z nielicznych tematów na forum który jak czytam to mam ochotę rzucić komputerem o ścianę żeby więcej nie czytać po czym obrazić się z zazdrości na was obydwu.
Pozdro GRANDA pozdro MARO

Piona

deny1237 05.08.2012 23:18

chlopaki pamietajcie zajrzyjcie w Jakucku do Ojca Jozefa u niego odpoczniecie i zregenerujecie siły, namiary poszly smsem.

Piszecie coś że nocleg 580pln rany gdzie tyle chcieli????? ja najdrożej ile placiłem to 230 pln za pokój dwuosobowy z pełnym wypasem ( prysznic, sniadanie, kolacja itp ) to było w Ałdanie około 500km przed Jakuckiem.

Piszcie smsem gdzie jesteście i gdzie potrzebujecie się przespać to pomożemy z Olkiem on ma namiary na dalszym odcinku od Jakucka do Magadanu.

na 605 km za Jakuckiem jest baza budowlana z barakami sypialnymi, ja tam spalem 2 dni ze zlamaną reką w 2011 roku bardzo mili ludzi pomogli i ani grosza nie chcieli , myślę że tam spokojnie możecie przenocować, pozdrowcie ich od nas.( mają tam nawet super Banie!!!!) aha to jest po lewej stronie przy samej drodze, stoi tam bardzo duzo ciężarówek.

hejka

lsbadvenrure 08.08.2012 10:35

Uuu no to ciekawie sie dzieje na tym odcinku Skoworodino- Czita. Masakra. 3 mam Kciuki za chłopaków, niewiele im już zostało.

ostrywicher 08.08.2012 23:56

Dzis do hotelu dojechal Niemiec ktory zlamal noge w Mongolii.
Jak mozesz to wyslij smsem do Grandy namiary gdzie mozemy zostawic graty. Nastepny dostep do netu nie predko.

Mam nadzieję że ten Niemiec nie ma na imię Chris i nie jedzie na BM-ce dookoła świata?
Lecieliśmy razem kawałek po Mongolii z Niemcem, który lubił "poleżeć" na piasku. W Ulan Bator miał się zatrzymać w guesthous-ie Oasis.

deny1237 09.08.2012 19:38

Ostrywicher, nie rozumiem kogo i o co asz? Kto gdzie ma zostawic graty? Ja chlopakom podalem juz namiar w czicie. czy ktos potrzebuje namiar w innym miejscu w rosji? to moze tez bede mogl pomoc.

Hejka

lsbadvenrure 10.08.2012 08:47

U chłopaków ok, są już w Usti Neri.Chcieli w Kjubeme atakować stary trakt, ale lało strasznie i rzeka była nie do przejechania. Poza tym Już jest tam zimno, a w nocy mrozy!

ostrywicher 10.08.2012 13:50

Cytat:

Napisał ostrywicher (Post 253235)
Dzis do hotelu dojechal Niemiec ktory zlamal noge w Mongolii.

Mam nadzieję że ten Niemiec nie ma na imię Chris i nie jedzie na BM-ce dookoła świata?
Lecieliśmy razem kawałek po Mongolii z Niemcem, który lubił "poleżeć" na piasku. W Ulan Bator miał się zatrzymać w guesthous-ie Oasis.

ojtam, chodziło o samego Niemca,
(cycat mi nie wyszedł)
nieważne, pozdrawiam dalekobieżnych podróżników!

majo 10.08.2012 22:44

Trzymam kciuki aby w drodze powrotnej było sucho i rzeczki płytkie:) Ryby dużo w rzekach i jagód na łąkach więc miśki pewnie nie są głodne:) szerokości:)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16.