![]() |
Episod część I
(Widzów proszę o wyrozumiałość za wrodzoną głupotę-reżyser) Episod część II Episod część III Episod część IV |
No Calgon z tej strony Cię nie znałam - samiec Alfa vel Byk-przewodnik :), jednak wycieczki z Gregiem procentują :D:).
Ja zaś czekam na inny motyw - Wojtek po powrocie krzyczał przez sen : "Calgon , ubierz majtki !" Musiałeś wywrzeć wieeelkie wrażenie!:)Niestety, o poranku nie udało mi się ustalić o co chodzi. |
Episod część I
Calgon a dużo tych epizodów jeszcze będzie? :confused: |
zaktualizowałem bo prędkość mojego netu to przerosła.
|
Calgon - kocham Cię :)
|
Znowu kurw... piłeś zawsze mówisz mi to jak jesteś pijany
Otworzyłbyś się na trzeźwo:-))))))))))))) ps.Ilu z nas już to kiedyś słyszało.. |
Filmy super ekstra odlotowe :haha2:
|
3 Załącznik(ów)
Gdy już naprawiłem motocykl pozostało nam wjechać ostro pod górę na znaleziony wcześniej nocleg.
Pomyślałem, że jak tutaj ta aprilia nie padnie to już będzie z nami do końca szalała w terenie. Po osiągnięciu celu zostałem zmuszony do zbierania drzewa na ognisko a reszta okopywała miejscówkę co by nie puścić łąki z dymem. Pracami kierował Wojtek bo miał coś na kształt łyżki z łopatą. Po tak ciężkim dniu zasłużyliśmy na wino z Tokaju. Każdy rozłożył karimatę patrzył w gwiazdy a ,że nie chciało nam się podawać butelki to każdy miał swoją. Towarzystwo zrobiło się sentymentalne szczególnie, że niebo było gwiaździste i leżąc liczyliśmy te wozy,radiowozy i inne drogi mleczne. Jeden przypomniał sobie, że ostatni raz spał pod gołym niebem w 1949 nad morzem. Drugi trzaskał fotki planetom i chwalił się zdjęciami na których tylko on coś widział. Trzeci pisał smsy. Ja natomiast napisałem mały tomik wierszy o przyrodzie i wzdychałem mówiąc sobie jak tu pięknie. Żar z ogniska i ciepła noc sprawiła, że posnęliśmy nie wiedząc kiedy i kto pierwszy. |
Pięknie.
Coś jeszcze naprawiłeś?:D |
Ty Calgon to jesteś trochę taką duszą artystyczą (jak by to rumpel określił)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:00. |