![]() |
Cytat:
Opowiadaj dawaj relację foto :D To nie znieczulica i to ni choja nie wiadomo co. Jadę autem patrzę na chodniku przed przejściem leży facet i z 10 wzrokowych ratowników :haha2:. Zatrzymuję się i patrzę facetem trzaska w drgawkach patrzę, myślę, wiem Epi. Jednym ruchem rękawiczki na ręce i rurkę ustno-gardłową w dłoń i do faceta, bo siny jak szlak. Pochylam się nad nim grzecznie przepraszając z zapytaniem jak długo to trwa otrzymuję odpowiedź -facet nie ryj się widzisz ilu tu jest gości co się na tym zna i trzyma mu ręce i nogi. -ok ale co z głową pytam przecie się krztusi i wali nią o chodnik -facet zdupczaj nie przeszkadzaj bohaterem chcesz zostać ?? No nie myślę k...w ......................................] I co zrobiłem ?? Tak to jest z tym pomaganiem. |
Jeśli chodzi o podnoszenie motonga to przypomina mi się pewna historia, jak to na wyjeździe jeden kolega już oddychał pachami, umierał w piaskach walcząc z Afryką...Padł wtedy tekst..."Czas by chłopcy stali się mężczyznami"...Czyli niech sie .... a ma sobie poradzić...Ot Jagna , możesz się uśmiechnąć radośnie, wszak nie znałaś tego kierowcy...:(
|
Kurcze, jakoś przez te kilka lat jeżdzenia puszkami i ostatnie lata na moto ZAWSZE bez wyjątku trafiałam na facetów z krwi i kości. Jakiegoś życiowego farta mam a w kłopoty wpadam często... Ślicznotę kładę regularnie a za cholerę go nie podniosę. Za każdym razem próbuję i dupa. Ale za każdym razem też znajduje się facet i mnie uratuje ;-)
Może to dlatego że umiem piec i gotować ;-)))) choć do tych eterycznych niuniek raczej nie należę. PS. Też pracuję na budowie i standardowy jest opad szczęki jak ktoś zamiast Pana kierownika trafia na Panią Kierownik :haha2: |
Faktem jest, że przemija postać świata i faceci miękną, słabną i wogóle robią się tacy... metroseksualni. Znam coraz więcej takich co dzwonią po "fachowca" jak trzeba wywiercić dziurę w ścianie pod haczyk na ścierkę w kuchni, a jak się żarówka w aucie spali to tylko do serwisu. Najlepiej ASO.
Ale za to jak genialnie mają rozkminione galerie handlowe, najlepszych fryzjerów i pedikjurzystów w mieście... :D |
Jagna
Bawiąc się na moto w miejscu gdzie ciężko o pomoc musisz mieć świadomość swoich ograniczeń. Offik owszem, ale conajmniej we dwójkę. I nie tylko chodzi o podniesienie moto. Życzliwych ludzi jest coraz mniej i każdy pilnuje swojego nosa. Może facet naoglądał się jakiś programów i stwierdził, że jesteś przynentą i jak wysiądzie to 5 zbiórów wyskoczy z lasu. :( |
Nie każdy miał ojca 'złotą rączkę' którego od dziecka podpatrywał przy pracy i przejął od niego smykałkę :) Nie każdy ma też wrodzone umiejętności techniczne ..choć nie da się ukryć, że nieumiejętność wywiercenia dziury w ścianie podpada już pod poważną ułomność :P
Z drugiej strony znam coraz więcej babeczek, które nie umieją gotować, prać, prasować, czy nawet zmywać ..za to z malowaniem paznokci radzą sobie zupełnie nieźle (które notabene, jak wszyscy wiedzą, świetnie sie nadają do zdrapywania przypalonego tłuszczu :D ). Świat się zmienia, każdy kij ma dwa końce, ludzie są różni.. bla bla bla :) Trzeba umieć sobie radzić. A czy oznaczać to będzie wszechstronne uzdolnienia, czy też jedynie(?) :) umiejętność znalezienia murzyna który zrobi wszystko nas to już inna sprawa :D |
Cytat:
Myślę, że po mojej odpowiedzi pan też zacznie sam wymieniać... |
Niestety świat się zmienia, modne są różowe koszule, męskie kremy przeciwzmarszczkowe, maseczki, pedikjur, solarium, fryzurka, emo, hipster, ogólnie metroseksualny syf :convulsion: :mur: :vis: :haha2:
http://i1.ryjbuk.pl/a8a759036835dfd9...ezczyznixx-jpg http://i1.ryjbuk.pl/dc740029f256f10c...?1334224783798 A poza tym znieczulica jest ogólna i dużo prościej jest polegać na sobie. :Sarcastic: Jak czas jakiś temu zaliczyłem w Wawie szlifa na asfalcie w ulewie, to samochody mi po piętach jeździły i fotki trzaskali, a nikt nawet się nie zapytał czy wsio ok. Niestety norma. :Thumbs_Down: |
Cytat:
|
Cytat:
A poza tym nie każdy ma możliwości techniczne, wiedzę, ochotę i czas aby rozebrać pół przodu. Oczewiście sam wymieniam żarówki ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40. |