![]() |
Cytat:
ps. W AM gpx-y nie rabotają, ale gps-y tak (jako ślad). Trza sobie przerobić np. w Babel-u:) |
Chyba niezbyt namiętnie próbowałem, bo jakoś nie namierzyłem tego w Babelu. Powalczę dzisiaj i ciekawy jestem, czy w AM będą te ścieżynki ;)
W UMP na Oziego są zaznaczone te szlaki (rowerowe) po których prowadzi trasa pojezdżawki. |
nawet fajnie to w AM wyglada :) większość ścieżynek widać :)
ps. Rychu - ten GPX nie bangla- ma jakiś błąd. ps2. masz maila :) |
Cytat:
Edit: dzięki! |
Cytat:
Może spróbuj ten KML przerobić. Jak wrzucam gpx do Oziego to mam wpointy wzdłuż trasy i spokojnie da się jechać. A z widokiem satelitarnym to już wypaśnie się robi. PS Ciekawi mnie tylko dlaczego chmurki się nie przesuwają. Pewnie wiatru nie ma. :D:D:D |
5-6 maj, wiadomo Jura, ale może ktoś się nudzi w niedzielę (29.04) lub czwartek (03.05) i ma ochotę się po Beskidzie jednak powłóczyć? Więcej tu: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6758&page=10
|
qrcze, mi coś ozi kłapie że mapy są od nowszej wersji i nie chce nic wyświetlić... Nie mam koło siebie nawi by sprawdzić jakiego oziego mam (jest to wersja z paczki od ArturS).
|
nie ma znaczenia czy nowy czy stary ozi,
|
Cytat:
Jednak 5-6 maj :mad: |
Taki komuniukat dostaję:
"This ozfx format versionis not recognised, you will need to upgrade your version of OziExplorer" |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29. |