![]() |
No wlasnie.Jak nic sie nie dzieje,to jest bajer i fun,albo "nie ma mowy".Ale jak sa straty,a wtedy ubezpieczalnia umywa rece,to jest bardzo nieprzyjemnie i zazwyczaj drogo.Robcie tak dalej,ale uwazajcie,zeby sie ta przyjemnosc nie nieoplacila.Mimo wszystko Polska to nie Dziki Zachod i jak przyjdzie co do czego to nagle okaze sie bardzo cywilizowana i europejska.:umowa::Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
No w razie W to facet z ubezpieczalni nie wiadomo jak to potraktuje (moja czy twoją AT)
Oni potrafią cofnąć decyzje jak znajdą nieprzepisową opone nawet dla danego modelu pojazdu. Cytat:
Za pare lat o żółtych blachach też można zapomnieć :D |
No dobra Panowie, tak sobie czytam... wszystko ładnie pięknie. Ale jak wytłumaczyć motory typu custom, harleye i inne wydumki które są dopuszczone do ruchu , nie wspominając pojazdów typu "SAM". Nie wierzę , że jest to nieuregulowane
|
Cytat:
Marzocchi shivery 45 są takie same od Huski SM i TE (długości rur). Różnica polega tylko właśnie na tych dwóch elementach. Żeby mieć dwa uchwyty na zacik musiałem dać dwie lewe lagi. Jeden komplet miałem od SM, a drugi od TE i różnice były tylko w dystansie i sprężynie. Pewnie zaworki olejowe też miały inne sety, ale tak zrobiłem, że wszystkie mam od SMa (twardziej zestrojone). |
2 Załącznik(ów)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ładnie, ładnie, gratki :Thumbs_Up: Ja nad swoją jeszcze pracuję. :mad: Ale jak już skończę to mam nadzieję że będzie :drif: |
Cytat:
|
Dlatego jeżdżąc zmotami należy używać jak najczęściej dróg niepublicznych!!! A jak się już używa to należy skracać czas przejazdu zwiększając prędkość podróżną!!! ;) Szkoda bo skoro coś działa należycie a nie można tego używać bo nie ma papierka który pewnie kosztuje kilkaset zł.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44. |