![]() |
Cytat:
Na larku 35.8 poszło bez problemów, jednak powolność działania spowodowała, że nie zależy mi na tym sofcie na 35AT. |
u mnie Mobile Xt odpalił ale po wielu próbach ,dopiero za nastym odpaleniem portsplitera znalazł odpowiedni wolny port , tak wiec probowac i nie poddawac sie
|
Rumpel - rzutem na tasme pokombinowalem i juz wiem skad roznica w mapowaniu portow COM !! :D ide zaraz przetestowac czy to dziala :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Ps. może niech moderator założy osobny temat i tam przeniesie posty nie dotyczące larka? Edit: już temat mam wyjaśniony dzięki gg |
Cytat:
Po tej zmianie pojawia sie w portsplitter COM5 a i bez niego w samym Garmin XT glonav gps driver na porcie COM7 ... Ide przejechac sie i zweryfikowac czy to dziala ... a potem pytanie i tak czy da rade to gdzies zapisac zeby po kazdym restarcie tego nie zmieniac (jesli bedzie to tak dzialac to i tak lepiej niz z reinstalowaniem gpsgate jak do tej pory mialem) |
Cytat:
próbuj, mnie po kilkunastu odpaleniach polsplitera 'zobaczyl' com5 zacząłem sie bawic i d...pa ;( |
Cytat:
|
Cytat:
chyba zagadka portu COM5 zostala rozwiazana - :at: chwile i wyglada ze gra i buczy ! teraz zostalo sprawdzenie ustawien zeby powtarzalnie, sprawnie i stabilnie dzialalo :D |
MTBiker no to dziel sie informacjami. ja chcialem zrzucic trase do Mapsource i kapa cos sie spieprzyło.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |