![]() |
Cytat:
|
Jestem za ja tez znam pary bunkrów w lesie ale chętnie poznam nowych :D
|
1. KML + Magda
2. Fabrizio13 + Aniela 3. Renato (włoski nik na forum Varhonda) 4. oskar 5. yuris76 (jeżeli akurat nie będ± mi wyci±gali drutów z obojczyka ) 6. Plecak hejnalistka + kierowca 7. Diverek + Brunetka 8. Bartas + Infi (z forum TA) 9. mastad85 + moja Kobieta:) i oczywi¶cie kochanka:) |
przepraszam bardzo jestem nowy wiec moze nie znam wszystkich zasad ale mam pytanko?? czy szykuje sie jakas wyprawa do ktorej mozna sie podlaczyc ?
|
Machmed a może jakim¶ offem by¶my na miejsce dojechali? Co ty na to?
PS. Gdzie ja parkujesz? Bom bardzo jej ciekaw. |
Cytat:
drogi kolego czy aby dobrze czytam ze tradycyjna najepka nie jest miło widziana?? a jak znam te całe nasze towarzystwo to lepiej uprzedzić sklep żeby im towaru nie brakowało bo zejdzie tego troche abstynetem nie jestem a po pijaku nie jezdze ale zamek mnie kusi :) |
ok tylko ja nie wiem gdzie co i jak kiedy wyjazd? i dokad? bo weekend mam zajety . A propos ogledzin kiedy ci s±siad pasuje , chetnie poslucham rad starszego użytkownika , jestem na miejscu teraz caly czas wiec daj tylko znak sygnał a sie zjawie.
|
Machmed - widzę że jeste¶ z naszego podwórka :)
Więc może ze mn± się zabierzesz na zlocik ( oczywi¶cie Ty na swoim moto, bo ja nie zabieram plecaczków, rozumiesz, większe branie :haha2:- ja jadę z soboty na niedzielę. |
Cytat:
Rok temu wracali¶my z trudnym offem i pokonanie 100 km zajęło nam prawie 7 godz było naprawdę super :Thumbs_Up: Pałeł ja tez mam jeszcze jedna weseln± i co ty na to :D:D:D |
Fabrizio zabierasz ze sob± plecaczek, i znowu zero przytulania będzie :vis:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:01. |