![]() |
Panowie sprawdzone na poligonie i nie ma szans na jakikolwiek kontakt z zaciskiem:D
|
4 Załącznik(ów)
Wrzucam parę fotek układu rury w 04:
Załącznik 10900 Załącznik 10901 Załącznik 10902 Załącznik 10903 |
założyłem, ale u mnie z tym łącznikiem w kształcie ogniwa łańcucha tłumik był obwieszony (za nisko był). Bez łącznika gra w miarę. Możecie wkleić bliższe foty tego łącznika zamontowanego na RD07a??
|
RD07A ma zupełnie inne mocowanie wieszaka tłumika. Pewnie nie te ogniwo nie będzie potrzebne.
|
Nosz ku#$&@ wszyscy już zakładają a ja czekam na pana paczko-nosza. Chyba bede jednym z tych co na szmacie do Borek dojada :) hhehe
|
WSZYSTKIE RURY W DRODZE. powtarzam WSZYSTKIE RURY W DRODZE !!!
matjas |
Heloł,
Założyłem i ja ;) Co prawda po małym wiejskim tjuningu z flexem i tigiem w ręce, ale jednak. Jeszcze nie odpalałem bo gaźniki na stole, ale mam nadzieję że będzie gites. Zdrówka! Majki, dzięki za rady i dobrą zdjęciówkę! :Thumbs_Up: |
Matjas czym leci przesylka ? Bo mi wlasnie pan zoltym samochodem smignol i sie menda nie zatrzymala. Nie wiem czy mam sie czaic na kogos jeszcze czy zajac sie czyms konstruktywnym :)
|
Spoko Anubis, chyba nasz region przez poczte jest gorzej traktowany, ja tez co chwile zagladam do skrzynki i :mur:.............................nicccccccccccccc :vis:
|
Doooszlo jeszcze musialem listonosza wiesc ku%#$#@ na poczte bo mu przesylki sie niesc nie za bardzo chcialo. ! Jasna cholera jak ja to dzis wszystko ogarne !
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |