Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Biały Brzeg 2025 okrągła 21 rocznica FAT (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=47615)

consigliero 15.09.2025 11:26

1 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał matjas (Post 887986)
z telefonu nie chciało mi się pisać bo mae literki:

- było bardzo dobrze i dziękuję za całe nocne pier..lenie głupot wszystkim, którzy zdecydowali się, nieodpowiedzialnie :D, dzielić ze mną swój czas;
- Zet - fajnego masz Brachola - pozdrów!;
- Miras - musisz przepis na te podimory sprzedać! To co się tam sypie pod te krzaki? GÓWNO? :D ;
- zgodnie z zeznaniami pozostałych uczestników: MEGA jedzenie było na śniadanko /ponoć te obiadowe opcje również były smaczne/. W porównaniu z poprzednimi razami porównania NIE MA! tak więc zmiana naprawdę na PLUS!
- dzięki za pojeżdżawkę wspólną oraz zwiedzanie Końskiego :D :D :D Basi, Kwintalowi oraz Tadzikowi :D
- zapomniałem - niedobrze - bardzo dziękuję Sołtysowi i Stopie.

do następnego razu w zdrowiu! trzymcie się.

Widzę że dalej onieśmielamy, to gdzie ma być ta impreza z maszynami bo nam się auto naprawiło

matjas 15.09.2025 13:10

Żamberk - 27.

consigliero 15.09.2025 17:05

Cytat:

Napisał pałeł (Post 887962)
jesteśmy w domu, . Strasznie źle sie wyjeżdża i opuszcza ten magiczny swiat jasno-ciemno-jasno-ciemno-jasno i do domu Żałuje ze nie załapaliśmy sie na krewetki.
Było w tyte, fajnie ze byliście i te kilka chwil spędziliśmy razem. Cieszę sie z tego niezmiernie, dziękuje za rozmowy i towarzystwo widzimy sie następnym razem :)

To ile wynosi ten dług honorowy ? Rozumiem teraz chęć skierowania zainteresowania na radlera a nie na bezalko klasyczne. Ono jest mocno choinkowe czego nigdy za bardzo nie trawiłem, no ale tylko cztery wziąłem

BLACK 15.09.2025 17:06

Kolega co robił prezentację mógłby ją udostępnić gdzieś?

pałeł 15.09.2025 20:49

Cytat:

Napisał consigliero (Post 888032)
To ile wynosi ten dług honorowy ? Rozumiem teraz chęć skierowania zainteresowania na radlera a nie na bezalko klasyczne. Ono jest mocno choinkowe czego nigdy za bardzo nie trawiłem, no ale tylko cztery wziąłem

traktuj jakbym cię poczęstował :D

@rumpel chyba twoja kurtka puchowa jest w posiadaniu sołtysa :D znaleziono pod wiata

chomik 15.09.2025 20:51

Cytat:

Napisał BLACK (Post 888033)
Kolega co robił prezentację mógłby ją udostępnić gdzieś?

Zapraszam do czytania, będzie z treścią, bo tak to same zdjęcia i nie ma sensu z lekka.
https://africatwin.com.pl/showthread.php?p=888046

rumpel 15.09.2025 21:11

Cytat:

Napisał pałeł (Post 888048)
traktuj jakbym cię poczęstował :D

@rumpel chyba twoja kurtka puchowa jest w posiadaniu sołtysa :D znaleziono pod wiata

kurtka nie moja, w sensie moja wróciła ze mną ;)

BLACK 15.09.2025 21:58

Chomik, fenkju bardzo.

kolek102 15.09.2025 22:16

Cytat:

Napisał Artek (Post 887912)
Czwartki są najlepsze!
Zobaczyć Vama Veche i umrzeć!

Ps1. Nie wiem do dziś czemu wieczorem Matjas patrzył na mnie dziwnie, jak proponowałem mu przed 10.oo rano jazdę próbną rowerem. Doprawdy nie wiem:) pzdr!

Ps2. Kołek Was wszystkich pozdrawiał dzisiaj z Brannej.

Artuś ,a jakoś tak sobie nie przypominam i myślę, że wspólna impreza w Brannej nie upoważnia cię do takich ruchów!
Robisz niepotrzebne zamieszanie
Organizatorów zapewniam że mój stosunek do ich person nie uległ zmianie .

Soltys 15.09.2025 22:26

To teraz moja kolej żeby podziękować Wam wszystkim za to że byliście, za to że Wam się chce kontynuować naszą forumową tradycję corocznego spotkania
i za to jacy jesteście, jaką tworzycie atmosferę. Każdy z Was coś wnosi i tworzy ten zlot. :bow::bow::bow::bow::bow:
Ale coś się kończy coś zaczyna dlatego dziękuje wszystkim za ten wspólny czas i za nasze coroczne spotkania, chyba pora to zakończyć...

Dlatego od przyszłego roku będą dwa zloty.
Szczegóły niebawem.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:31.