Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   IV Rajd Podlaski 15-17.10.2010 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7415)

rambo 20.12.2010 01:35

Również jestem ZA :Thumbs_Up: Pewne zasady muszą być

Czarna Mamba 20.12.2010 08:13

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 149987)
Chciałbym zaproponować aby sprawy kopulacyjne odłożyć na bardziej prywatny i osobisty grunt a tu toczyć sprawy stricle rolniczo- kaskaderskie. Osobiście nigdy nie byłem dobry a może bardziej uświadomiony w tych młodzieżowych rozrywkach, bo co się nie wezmę za pieszczoty to zaraz coś nabroję.....ale to moja prywatna i osobista sprawa.
Pomysł rajdu był prosty. Spotkać się w kilku chłopa w zielsku, łyknąć butelkę, podzidować, pogadać.....
Wbrew założeniom zaczynają się dziać rzeczy, których nie było w planie.

Oj Wasil Darmozjada Polskiego nie oglądałeś? To całkowicie bez podtekstów jest! Więc przepraszam, jeśli przegięłam:mur:

Cytat:

Napisał rambo (Post 149990)
Również jestem ZA :Thumbs_Up: Pewne zasady muszą być

Pozwól że nie skomentuję.

felkowski 20.12.2010 10:04

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 149987)
Wbrew założeniom zaczynają się dziać rzeczy, których nie było w planie.

Miało być pięknie, a wyszło jak zawsze. Mam nadzieje, że zbyt wiele złego nie zrobiłem. Nie mówiłem kiedy następny i nikogo nie zapraszałem. Podobało mi się. W taki sposób chciałem Wam podziękować.

W sumie to bardziej do komentarza Wiecznego miało być....

wasilczuk 20.12.2010 10:20

Felku drogi bój się MC. Co Ci do głowy przyszło? Z tym artykułem jaja sobie pisaliśmy.

zbyszek_africa 20.12.2010 10:31

Ja myślę że Wasyl Pawłowicz:) ze swoją świtą, poradzi sobie z tym tematem w prosty sposób, znajdując taką miejscówkę, że tylko trole bagienne dadzą radę:vis:
Ja się piszę, choćby mnie mieli traktorem tam zaciągnąc:D

zdrowia

Cibor klv 21.12.2010 01:54

Moim zdaniem to bardzo miły akcent w ten jebany zimowy czas zobaczyć się w gazecie :D hehe tzn. odnaleźć dowód istnienia i działalności rolniczo kaskaderskiej. Cała motocyklowa Polska jak długa i szeroka dowiedziała się, że gumofilcy, waciaki i onucy mogą koegzystować w symbiozie z tak zacnym wynalazkiem jakim jest Africa Twin, a my rolniczo kaskaderska społeczność możemy korzystać równomiernie z dobrodziejstw tych wynalazków. Od zrodzenia się pomysłu pod uszanką Wasila Rajd Podlaski miał być imprezą kameralną, skupiającą rolników kaskaderów dobrej woli, zarówno tych z sinymi nosami jaki tych małorolnych szaraczków co to jedną starą chabetę mają i srają za stodołą. I tak też się sprawy mają, chociaż ta ostatni impreza to nam się trochę wymknęła spod kontroli bo tyle zacnego luda zjechało i to z poza powiatu, toż to siok... a że Felini udokumentował to co widział i wąchał, to i dobrze bo dla potomności ślad po nas zostanie, a rolnika kaskadera i tak się pozna z daleka, zatem następny Rajd Podlaski daj Panie Boże się odbędzie i mam nadzieję, że publika będzie tak zacna i będzie tak wesoło jak na poprzednich edycjach bywało no bo przecież o to głownie chodzi... żeby fajno było. Osatnią razą trochę odbiegliśmy od konwencji, bo zawsze było spanie w pałatkach, sranie w krzokach, a taka konwencja trochę weryfikuje, kto prawdziwy rolnik kaskader a kto przyszywany :) No, ale nastepną razą pokombinujemy inaczej z terminami.

Ivi 21.12.2010 09:42

Mądrego to i dobrze posłuchać :D

dabal 21.12.2010 22:50

Kochani Wielcy Kaskaderzy-Wiejscy i w Gumiakach,
Z zamiłowaniem i wielką przyjemnością byłem na waszym Rajdzie, mimo iż nie na 2oo. Coś niesamowitego jest w Waszej Gościnności,Coś zawsze" wisi w powietrzu" coś, co za każdym razie przyprowadza więcej luda. Coś co nie jest komercyjne a popularne, na wspomnienia cieszy się gęba i chce się tego w przyszłym roku.

wasilczuk 22.12.2010 08:07

Ech Panowie nie zrozumieliście mnie.... Panie też.

Wodzu33 24.12.2010 00:31

Kurde muszę ten nr ŚM kupić i w ramkę oprawić ( 2 fota) :) .

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56.