Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Maroko z łapanki, X 2010 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7782)

Walis 31.01.2011 17:36

Cytat:

Napisał puszek (Post 156994)
W kupie raźniej :-)))

Jak to mówią - kupy nikt nie ruszy:haha2:

puszek 31.01.2011 18:10

Cytat:

Napisał misiak (Post 157035)
Filmik fajnie zmontowany ale śpiewanie Ci nie idzie :)

p.s. po co się wywaliłeś za tym busem?

Śpiewać każdy może....
A wywracam się, kurna, bo lubię leżeć na mokre glinie:mad:

jacoo 31.01.2011 22:43

Cytat:

Napisał puszek (Post 157046)
(...)kurna, bo lubię leżeć na mokrej glinie:mad:

ja tam wole wilgotne kobiety...no ale każdy ma jakiś swój mały fetyszek:):hehehe::beer2:

no ale filmiki poskładane pierwsza klasa:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:

sambor1965 01.02.2011 00:08

Cytat:

Napisał newrom (Post 156570)
Zwłaszcza że ostatnio koledze umarł syn w skutek powikłań po szczepieniu (takim samym jak przechodzą wszystkie dzieciaki w RP) i jakoś spadło mi zaufanie do szczepionek :(

To nie jest temat o tym, ale ja tez jestem przeciwnikiem szczepień. Jakoś szczepimy i szczepimy, a to nie działa. Choroby wciąz są. W dodatku lekarze okazują sie być grupa, która statystycznie (w UK) najrzadziej szczepi swoje dzieci. Nie szczepiłem się jezdzac na Filipiny, do Indii, Afryki etc. Jak nie będę musiał to się nigdy nie zaszczepię. Myśle jednak, że pewien wpływ na moje decyzje ma paniczny strach przed zastrzykami ;)

A co do meritum i wypowiedzi Puszka:

Jasne, grzeszyliśmy obaj. Problemy jakie się wzięły były moim zdaniem konsekwencją tego, że Puszek w wielu sprawach miał inne zdanie niż ja. Ekipa była duża i odbierałem to jako kwestionowanie pozycji w grupie. Lubie demokrację i wiem, że nieźle się sprawdza w niektórych miejscach. W innych nie. Zaliczam do nich wyjazd na pustynie.
Inna rzecz, że nie wszyscy członkowie nie stosowali się do wytycznych: nie widzę gościa w lusterku to zwalniam, nadal go nie ma to staję po 5 minutach...
A później to już tylko konsekwencja tego wszystkiego, czyli rozbijanie ekipy na podgrupy i próby przejmowania ludzi. Niekoniecznie mieliśmy to wszystko uświadomione, ale tak było.
Ważne że nadal jesteśmy kumplami.

Renatka 05.02.2011 20:48

Bardzo fajny film Puszku :-). Mam pytanie - co to za muzyka jest wykorzystana w podkładzie? Z czymś mi się kojarzy, ale nie mogę dojść z czym - i nie wiem kto to śpiewa i jaki tytuł. Wybaczcie, że trochę obok tematu :o.

podos 07.02.2011 16:21

Cytat:

Napisał sambor1964
Jasne, grzeszyliśmy obaj. Problemy jakie się wzięły były moim zdaniem konsekwencją tego, że Puszek w wielu sprawach miał inne zdanie niż ja. Ekipa była duża i odbierałem to jako kwestionowanie pozycji w grupie. Lubie demokrację i wiem, że nieźle się sprawdza w niektórych miejscach. W innych nie. Zaliczam do nich wyjazd na pustynie.

Zwalcie wszystko na mnie. :)

Ronin 07.02.2011 16:33

Cytat:

Napisał podos (Post 158383)
Zwalcie wszystko na mnie. :)

"masz w ryj?" ;)

sambor1965 07.02.2011 16:43

Nie jest to wątek o konflikcie między mną a Puszkiem. Jestesmy nadal kumplami, może nawet lepszymi niż byliśmy. W dodatku obaj w kwietniu będziemy na motorkach w Maroku!
Ale jednak w innych ekipach ;)

Paluch 17.03.2011 18:51

Wow :). Przeczytałem i przyznam, że jeśli wszystkie opowieści będą takie zajmujące to jeszcze długo nic tu nie napiszę bo będę tylko czytał :D. Pogratulować ekipie. No i po tym wszystkim co przeczytałem wysuwa się jeden faworyt- Pekaes.Uczynny. pożyteczny mechanik, uczył się cierpliwie i nie kozaczył a dał radę. Może też kiedyś dam radę.

sambor1965 17.03.2011 22:01

Pekaes w ubieglym tygodniu wsiadl na swojego Kawasaki ZL i powiedzial, ze po Maroku juz nic nie bedzie takie same. Zostal tez zdaje sie nadwornym mechanikiem krakowskich afrykancow. Pije jego zdrowie, a jutro wypijemy razem moje :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:24.