![]() |
Siedzimy nad mapami
Gdy ktoś otwiera drzwi I wino mapy plami Plamami krwi. Ten przewrócony kielich Rozsypał plan i ład Lecz kto z nas się ośmieli Oskarżyć wiatr? Więc trwamy w zawierusze - Chór wichru, to nasz Krzyż - Spod rąk mkną map arkusze: Marzenia cisz... wieczne odpoczywanie racz Mu dać Panie. sadzilem ze odwiedze wroclaw z innej okazji... |
ehh co tu napisać, totalna masakra... pamiętam dobrze jak składałem mu kondolencje na pogrzebie sołtysa Czernicy jego ojca Zenona Gałki, który zginął tragicznie na przejeździe kolejowym. To totalnie niesprawiedliwe, że znowu będę musiał iść na pogrzeb i składać kondolencje ... masakra. Jedyne co moge zrobić dodatkowo to upamiętnić Go na naszej lokalnej czernickiej stronie internetowej ... przydałby się jakis memoriał imienia Roberta itd no nie wiem
http://czernica.info/news/tragiczna-...zachstanu.html Pani Wando, Daniel , Gabi trzymajcie się |
Cytat:
|
Miałem szczęście go poznać. Człowiek energia, i ten jego uśmiech. Czuję szczery żal. Współczuję rodzinie...
|
Szalony, zawsze uśmiechnięty, bujający w obłokach.
Wieczne odpoczywanie racz IZIemu dać Panie. http://lh3.ggpht.com/_1FI2lRj00xU/TF...4/s512/IZI.jpg |
szczere wyrazy współczucia i żalu dla rodziny i przyjaciół. Nie znałem Iziego, jednak poznałem Go z relacji [*]
|
Najszczersze kondolencje dla Rodziny
|
spoczywaj w spokoju....
wyrazy współczucia dla rodziny i najbliższych |
Żal jak znajomi odchodzą... ogromny żal.
Teraz wiem, że dane mi było poznać i zamienić kilka słów z człowiekiem nietuzinkowym, wyjątkowym. Każdą wolną chwilę potrafił zamienić na poruszającą opowieść ze swoich podróży, angażując przy tym zgomadzonych i wsłuchujących się w Niego jak w kaznodzieję na kazaniu. Wszyscy w tym momencie byli tam z Nim - miał taki dar. ... Zawsze bedziesz z Nami. Pamiętamy Cię... Do następnego... |
śmierć boli.. najszczersze wyrazy współczucia
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:21. |