![]() |
Raczej..i da się. Mamy tu takiego jednego co pewnie niedaleko tego wyniku jest:)
|
Tiaaa...tylko jak można w takim wypadku powiedzieć coś, jako "autorytet", o danym motocyklu po "10 km" polatania, żeby nie zabrzmiało...śmiesznie ;)
|
Może miał po kilka motocykli naraz, ale to i tak nie tłumaczy ilości wyjeżdżonych km. No bo ciekawe jaka była średnia km na motocykl.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Spoko, nie ma spiny. Każdy lubi co innego, ja np. jeździłem 30 min na CRF 1000 i wystarczyło na naprawdę super wrażenie..może kiedyś kupię albo zamienię kilka na jeden:) Ale oczywiście nie będę się wymądrzał że przetestowałem wszechstronnie bo to jest bzdura. Natomiast są ludzie którzy tym żyją, dlatego jestem skłonny uwierzyć.
|
Może gość sobie rzucił, "miałem ze 150 motorów"
Ja jestem kiepski i miałem ze 20 a tak naprawde to chyba 15...;) |
3 Załącznik(ów)
Załącznik 84583
Załącznik 84584 Załącznik 84585 Jest piękna-its beautiful. Ale mnie korci taka przeróbka... |
Styoi sobie ATAS w Hondzie na Puławskiej i kuka przez szybkę z salonu na przejeżdżających,
tak się składa, że j wracam z pracy codziennie rowerem do domu i lukam sobie za szybke na poprawe nastroju. Wspaniała jest Jak bym miał więcej odwagi to bym ją porwał stamtąd jak cygan uprowadza lubą z domu :at: :D |
https://www.instagram.com/p/Bp7bZD7n...d=eidtr67let4n
Taką też byłaby fajna. D Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |