![]() |
Śliczna.
|
Spokojnie pobrudzimy ją :)
|
Hia Było, było, było ale i ja troszkę zaśmiecę... Szukam pierwszego moto dla mojej żonki. Ma być turystycznie, czesto w koło komina zdecydowanie po czarnym. Żonka ma 160 cm, dość silna jak na kobietę... Cena w granicach 20-30 tysi... Ma być komfortowo dość, bo żonka bywa marudna... Myslalem o jakimś małym GS, czy cuś... Hmm sam już nie wiem... Dziękuje za odp
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Za 30 to kupisz 3 GS z rotaxowym singlem: czarny, rozowy i zolty.
|
kałasaki versys
|
Spokojnie Ci na F700GS starczy, a to juz się odpycha (silnik ten sam co w 800tce). Czesto mozna znalezc z obnizonym zawieszeniem. Kumpela w W+wie miala, ale nie wiem czy juz sprzedala no i nie wiem ile cenila. Jak chcesz mogę dac Ci kontakt.
Jest jeszcze f650GS dwucylindrowy- to to samo co 700tka, tylko przed liftem. Nie mylic z f650GS z singlem- ten po lifcie zmienil nazwę na G650GS. :) Wysłane przy użyciu Tapatanka |
Z gs 650 twin bedzie zadowolona :) ja swojego uwielbiam :)
|
Moja przejeździła 40tys na f650 twin, była zadowolona, narzekała trochę na słabe hamulce, później na słabe zawieszenia.
Jeśli budżet pozwoli to szukaj F700gs, ma lepsze heble. |
Popieram,
teraz będzie mój 3ci sezon na f700gs (przedtem f650g rotax). Fajne to, wygodne, w lekki off też zjedzie. https://lh3.googleusercontent.com/az...A=w496-h330-no |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:30. |