![]() |
Ja rowniez bardzo sie ciesze, ze moglem spedzic tych kilka chwil w tak ciekawym towarzystwie :) Szkoda ze tak krotko - ale tym bardziej zacheca to do kolejnych, dluzszych spotkan :)
Elutka na prezydenta - zgadzam sie i popieram :oldman: - to co widzialem, bylo naprawde swietnie zorganizowane. Podziekowania i gratulacje dla wszystkich organizatorow :) :brawo::bow: Do zobaczenia nastepnym razem... :) |
Serdeczne podziękowania dla organizatorów, również tych drugoplanowych.:brawo: Felini dzięki za sprzęt.
Elutka pełna profeska w ogarnięciu imprezy. Tak jak mówiłem następny leci międzynarodowy !!! nie ma innej opcji....:haha2: Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI |
Impreza super
ludziska też Podziękowania dla organizatorów za impreze Wesele przeżyłem i już jest git wracam do zdrowia Pozdrowionka |
dzięki wielkie za czad imprezkę,wielki szacun.
|
Wielkie, Wielkie podziękowania dla Organizatorów, tyle pracy i wysiłków włożyli, że.... no "to się w pale nie mieści" - jak powiedziałby klasyk. Super, że są ludzie którym coś się chce.
Wielkie, Wielkie dzięki wszystkim przybyłym za stworzoną atmosferę. Kolejne z nicków na Forum nie będą już dla mnie "tylko" nickami. Są tacy, którzy podobno widzieli mnie przytupującego nogą na parkiecie: w mojej skali ekspresji - to jest pełen odjazd :dizzy: |
A może zrobimy zamówienie zbiorcze na:
http://www.allegro.pl/item612346187_...preza_bal.html |
W imieniu 5 osób z EKG .. które dotarły w sobotę przesyłam info...
...ano rzeczywiście ...dobra impra była ... http://www.wdupiemamto.pl/images/smi..._e_biggrin.gif .....i przede wszystkim Nowy przekaż organizatorom w moim (naszym) imieniu szacunek za organizację .......bo zajebiście ogarnięty spęd .....było widać dużo pracy włożonej w realizację zlotu.........:Thumbs_Up: Jak widać tiż się bardzo podobało.. osobą z zewnątrz.. |
a mam pytanie, kto mnie dogonił na 801, była Afryka i ten Czopper :)
|
noo, już koniec podlizywania się organizatorom!
Gdzie te wszystkie foty i filmy do jasnej ciasnej! bo chciałbym wiedzieć, cóż takiego Chomik zobaczył, na ostatnim zdjęciu Segregatora;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24. |