![]() |
Ta relacja, sama w sobie, jest niezłym czasozakrzywiaczem, zerknęłam dziś na chwilę i ... dzień z głowy. Super wyprawa, fajny opis, zabawne komentarze. Popłakałam się ze śmiechu w kilku miejscach:haha2:. Dawno się tak nie ubawiłam. Dzięki serdeczne dla Autora, Uczestników i wszystkich rozrywkowych Komentatorów.
A swoją drogą, ciekawe, że Sambor nawet w środku pustyni (no, w przybliżeniu ten środek ;-)) znajdzie piekną kobietę :). |
Sambor, calkiem niezla relacja ;)
dzieki:Thumbs_Up: |
Bardzo dobra relacja. Dzięki Sambor naprawdę fajnie się czytało. Az trudno było się doczekać na kolejne odcinki.
|
Sambor, świetna relacja :)
Cytat:
|
Dzięki za relacje, czekam na wersje Puszka :-)
|
Gadałem wczoraj z Puszkiem autorem. Zapowiedział się w tej sprawie.
|
Tak mnie coś ...
Sambor szacunek dla twej królowej . Pół siwata już z tobą przejechała . Jak ona to znosi :) ?? |
Cytat:
|
Moja babcia była robiona przez gościa, który polubił ją chyba tak jaki ja. Trochę u niego postała w garażu, ale było warto. Izi pomalował ramę, włożył nowe zawieszenie z przodu, z tyłu, pompę i na pewno sporo serca. Dobrze mi się na niej jeździ i nigdy jej nie sprzedam. Być może jednak komuś ją kiedyś podaruję ;) Nie miałem z nią nigdy żadnych kłopotów, chyba że się o nie postarałem źle montując ssanie. No ale ma dopiero 21 lat...
Cieszę się, że podobała się Wam relacja. Będzie fajnie jeśli natchnie Was do podróży w tamtą stronę. Jeszcze bardziej się ucieszę jak ktoś pojedzie i pogłębi nasza marokańską wiedzę. |
Również podziękuję za relację tym bardziej że przekonala mnie ona (jak i ta Podosa) do wypadu w tamte strony z którego wróciłem kilka dni temu. Tym bardziej jestem wdzięczny że w opcji miałem Tunezje a wybarałem Maroko. Jakie kłopoty mnie omineły w wypadku pierwszej opcji nie muszę chyba pisać.
Pozatym fajnie się czyta wasze bazgroły. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:13. |