![]() |
|
Afra z dwójki z gazu? To chyba na zębatce 50z z tylu;)
Uwielbiam takie tematy w stylu -ile pójdzie? -na koło staje? -ile pali? - i gdzie to ma kopka? :D |
Musisz się przejechać :)
|
Na 47zębów z paliwem w okolicy rezerwy moja idzie z gazu na dwójce :) a z workiem na tyle to już 100% :) Tylko trza na stojaka i szarpnąć kierą. Na jedynce w terenie też spoko, tylko nie na grubym błocie i nie na twardym szutrze bo się koło uślizguje
|
Czyli trzeba zachować optymalne warunki, odpowiednie ciśnienie powietrza i afrą można cudy robić;)
|
No łatwo nie jest ale to tylko Afra... Kurde wczoraj mi się śniło, że kupiłem LC8 ADV 950S tego z największym skokiem z czachą przerobioną na F16 i po szlifie za 5000zł. Na taki dil to chyba bym nawet poszedł :)
|
Dobrze też mieć zjechaną do zera C02, koło ma wtedy mniejszy obwód i łatwiej :D
Ja to zawsze pytam: - Panie a ile oleju bierze? :D PS: ja po ostatnich wojażach to wiem, że nie kupię nic mocniejszego bo się połamę :) |
bicio mocniejsze nie musi być wcale tylko żeby ważyło to 110 kg - taki mam plan
|
Bicio, ja Tobie mówię po raz kolejny, ta fota na kole to ją w kalendarzu 2016 widzę!:D
Wrzuć do wątku o kalendarzu, jak masz dobrą rozdzielczość. |
Mhv - nie ma, to z kamerki
voxan - może rower? U mnie przesiadka na lekkie się kończy tak :D https://lh6.googleusercontent.com/--...o/DSCF6176.JPG |
Cytat:
A tak na powaznie, to mam teraz tego LC8 990 i Suke DR650. Szczerze mowiac to ja wole DR. Wiecej z tym frajcy, nie za szybkie. Co prawda przelot autobahnem odpada, ale chyba wole 10km przejechac polna droga niz 100 przeleciec tym F16. Pany moj LC8 bedzie do sprzedania juz w nastepnym sezonie w atrakcyjnej cenie. Miejmy nadzieje bez ryski tak jak jest teraz. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:49. |
|