![]() |
Cytat:
.. a ja rano wyszedlem z futrzakiem na spacer, potem wskoczylem na motór i tyle mnie dzis* kobita zobaczy.. ale wytlumaczylem jej, iz powinna byc mi wdzieczna za to, ze jej nie obudzilem i nie kazalem sniadania robic :D:D * moze zobaczy mnie jutro, ale jak sie dobrze sytuacja rozwinie to w niedziele wieczorem.. |
Cytat:
Biorą udział w imprezie na własne ryzyko i własną odpowiedzialność. Osobiście odpowiadają za swoje postępowanie. To nie kolonie lub zorganizowana impreza, a wyłącznie spotkanie towarzyskie. Każdy odpowiada za siebie i osobiście ponosi konsekwencje swojego zachowania. |
rozumiem, Mirosław, że ten text powstał po konsultacjach z Krzysztofem K.- jednym ze sponsorów:):):):):dizzy::mur:[url]:D:D:D:D
|
A przepraszam że się zapytam, przewidujecie jakieś pole do zaorania?
Oczywiście za free :) |
A co jak sie jeszcze nie ma ATa chcialoby sie integrowac na zapas?
Sluchajcie, od lat marzę o motorze, a od roku mniej wiecej o AT. Realizacja projektu pod nazwą BIKE przewidziana na wiosne przyszlego roku. Czy istnieje mozliwosc dolaczenia na pare godzin do tej imprezy, zeby pogadac o AT?
|
Przeczytaj wątek - odpowiedź jest w nim umieszczona :umowa:
|
Jestem świadom że nie jeździ się na bani w związku z tym nie zamierzam dotykać motura od piątkowego wieczora do godz. 11.00 w niedzielę :).
|
...u mnie Adasiu podobnie, parkuje już we czwartek i nie ruszam do niedzieli do 16 :)
|
Spotkanie w Białej albo zdrowie wybór należy do Ciebie....
A tak na marginesie może by tak Wasyla normalnie w jasyr uwieść albo choć uprowadzić??? |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |