![]() |
A jak wyglada sytuacja z nowym zamowieniem na motada?
|
Cytat:
hm.... chyba najpierw trzeba ostatecznie zamknąć stare w sensie dolotów, co właśnie się dzieje. a potem założyć nowy wątek i jazda. może się jeszcze ktoś skusi, choć powiem, żeby cena była taka jak ostatnio musiałoby to być minimum 20 sztuk. myślę, że damy radę. co to jest Panie 20 sztuk ;) matjas p.s. co do RD04 głowy nie dam. mierzone jest wszytko na RD07. |
RAFWRO - 1 szt
AnubisXRV- 1 szt Rambulec - 1 szt lukchol - 1 szt. RD07a Roberth71 - 1 szt. RD07a Raad - 1szt RD07 Stołek - 1szt rafalkefir - 1szt. RD07 Mutt - 1szt. RD07a Foxio- 1szt. RD07a Juio- 1szt, RD07 |
A może się jakaś mądra głowa wypowie czy są duże różnice w dolocie w 04 i 07?? Na zdrowy rozsądek powinno być podobnie, ale jak są sporsze rozbieżności, to trochę bez sensu kupować taki zestaw, żeby go znowu przerabiać. :/
|
Ryży ma leona. Przymierz, będziesz wiedział więcej. Być może my też :).
|
Też ta wersję biorę pod uwagę, ale narazie nie wiem kiedy u niego będę. Jak się uda to dam znaka. ;) Tylko Ryży 07a...
|
A, myślałem że jeszcze stoi ;).
RD04 w seryjnym tłumiku ma na początku jeszcze 17,5cm długości rurkę o średnicy wewnętrznej 40mm. Potem spaliny uderzają w przegrodę z perforowanej blachy, a za nią są 3 komory. Wzdłuż komór, bokiem przy ściance, biegnie kanał omijający komory aż do wylotu. Na wypadek większego otwarcia przepustnicy. Zdjęć nie mam. |
Hej. Matjas czy będzie jakaś nowa akcja z zamówieniami tłumików tak jak pisałeś wcześniej??
|
Cytat:
|
qrczak - ja rozumiem wiele ale poczytaj powyżej.
matjas |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:28. |