![]()  | 

kurde, ja sie męczę, piszę relacje dzien po dniu jak idiota jakiś, a ten se skończył zgrabnie całość dwoma akapitami.  To niesprawiedliwe. 
	 | 

Cytat: 

Ps. A Sambor prędzej czy później zapragnie jeszcze trochę pogawędzić i skończy opowieść... oby ;)  | 

Cytat: 

Pisz Sambor. Przestałem jakis czas temu czytać cokolwiek z tej branży, ale na Twoje pisanie czekam niecierpliwie. Zdrv.  | 

Mam swiadomość że to niezjadliwe jest. Nie chcialem tak - ale znowu wyszło jak zwykle - widać inaczej nie umiem. 
	 | 

Cytat: 

Podosku, relacja marokańska jest cool. Serio, no ale Ty to chyba wiesz. Czasem day by day ma sens, a czasem nie. Sztuka polega na hm... wyczuciu czy to ma czy nie ma sensu. Opis, że jadę do Hiszpanii i w pierwszym dniu zatankowaliśmy 3 razy i była ładna pogoda, w drugim wyprzedziły nas 3 GSy na holenderskich numerach, a w trzecim zaczęło padać więc ubraliśmy ciuchy przeciwdeszczowe jest oczywiście bez sensu. Ale jak się coś dzieje i chronologia ma znaczenie to może być jak na filmie z wesela: po kolei. No ale to nie kącik redaktorski. Sio mi stąd!~  | 

Sambor spisałeś się :), ten tekst jest głęboki jak La Cueva de las Golondrinas :) 
	naprawdę łapie za serce, napisz książkę kolego. Podos twoja relacja jest zajebista. Nie wiem jak to jest ale, przemyślenia nasuwają mi się na miejscu w podróży, później zanikają, a Sambor umie je odkopać..... pozdro  | 

Panowie, żadnych innych relacji nie czyta się tak jak Waszych. 
	podos ... czytając hiszpańską słowację mam wrazenie ze tam jestem/byłem-->rispekta sambor.... kilka perfekcyjnie dobranych słów...ułożonych w zdania...tworzy historię.... ..napisz książkę bo sie zeźlimy.  | 

... dokładnie TAK. Napisz książkę ! 
	... zaczynam zastanawiać się skąd wytrzasnąć kasę na AT RD 07 ... poje*** mnie ...  | 

Cytat: 

Ale po za tym i tak masz w ryja :D Zdróf :hello:  | 

Cytat: 

A na poważnie, to bardzo dobrze jest, jak jest - gdyby wszyscy pisali w ten sam deseń, byłoby nudno. Pisz, nie marudź, naród czeka:Thumbs_Up:  | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |