![]() |
Czuwaj,
No rozmawiałem z Panią z Mefo i jest z letka opóźnienie tak że towar myślę że będzie z 2 tygodnie później tj. 14. tydzień. Ale z dobrych wiadomości to, że płynie w całości tak jak było zamówione :) No nic czekamy.. |
14tydzien? Czyli poczatek kwietnia? Lipton troszke :/ ale nic czekac trzeba. Nie ma co narzekac...
|
Pisze Wam jaką dostałem informację. Są rzeczy na które nie mam wpływu niestety.
Miałem nadzieje że łychy będą do końca marca. Pani Eliza z mefo mówiła, że przesunął się coś transport z dźapan o dwa tygodnie i dlatego jest tak jak jest. Ja mogę Was zapewnić że w max dwa dni od otrzymania przesyłki wyjdzie towar ode mnie. |
Czuwaj,
W związku z tym że dostaje pytania dotyczące możliwości zamówienia łyżek informuje: zamówienie już dawno poszło a nowych nie pryzmuję. Jak towar dotrze do Polski i będzie możliwość dołożenia to paki to poinformuje. :) |
hey i wiadomo cos?
|
Tak jak pisałem wcześniej ma to być 14 tydzień kwietnia.
|
Cytat:
spokojnie czekam :Thumbs_Up: |
Elo,
informuję iz dzis nastapił tydzień 14. Jak sytuacja z łyżkami? E |
Pani Eliza przekazała informacje że łychy powinny być u niej w tym tygodniu..
W końcu już bliżej jak dalej :) |
michoo - a możesz mi wycenić wysyłke do Irlandii?? - ja w środe lece na wyspe i nie wiem kiedy bede w PL a łyżki by sie przydały... kase dopłace...
pamietaj, że wysyłasz łyżki dla mnie i dla Deftones'a ;) |
Puść mi adres z kodem miejscowości na priva.
Boję się trochę puścić pocztą co by nie zaginęły a zobaczę ile dhle zabiorą za wysyłkę. |
w IRL nie ma kodów pocztowych...
miasto to Galway pełen adres na priw |
lyzki
[QUOTE=TyMoN;170041]w IRL nie ma kodów pocztowych...
miasto to Galway Dziwne bo ja Mieszkam w Dublinie i u mnie jest kod: D20, moze jakiś niezbyt imponujący ale zawsze kod. d |
tak... w dublinie sa... to fuckt... u mnie nie ma...
|
Michoo witaj jakieś newsy o łyżkach? E
|
Jutro powinny do mnie wyjść przy dobrych wiatrach do końca tygla powinny być u Was.
|
Super informacja . Pozdrawiam E
|
1 Załącznik(ów)
Ale mam łych ja pierd.....
Normalnie stołówkę mogę otworzyć.... Ogarniam sprawy ;) towar dzisiaj rano pierwsze paki na pewno dzisiaj wyjdą :) PS nadal nie mam od wszystkich nr tel! |
Jakby ktoś się rozmyślił to ja chętnie wezmę komplecik 17/24 :)
|
ja również
|
Czołem,
Dzisiaj zdołałem nadać trochę paczek. Sprawy osobiste spowodowały że nie zdołalem wszyskich nadać. Wszystkie wyszły DHLem. Jutro po godzinie rano 7 będziecie mieli w pierwszym poście nr listów przewozowych DHL(będę na bieżąco aktualizował w jutro tak że wszystkie wysyłki będą miały swój nr). Jutro na 100% reszta paczek wyjdzie tak że spodziewajcie się kurierów max w poniedziałek u Was z towarem. Nadawcą towaru będzie Agromix co by zdziwienia nie było. O nr telefonów od dawna prosiłem te osoby które nie dostały proszę nie mieć pretensji bo zazwyczaj kurierzy umawiają się na odbiór. PS INFORMUJE SPÓŹNIALSKICH ŻE ŻADNYCH ŁYŻEK PONAD STAN NIE ZAMAWIAŁEM. I Z TEGO CO MÓWIŁA MI PANI ELIZA ONA RÓWNIEŻ NIE MA U SIEBIE. JAK SĄ CHĘTNI RÓBCIE III ZBIORÓWKĘ :) |
michoo! PLISE!!! jak najszybciej. Fumfel w sobote rusza do mnie to by mnie dowiózł. Tak ogólnie to WIELKIE DZIEKI za organizacje wytrwałocs i chęci albo odwrotnie!?
|
Czuwaj,
Wszystkie przesyłki tak jak obiecałem dzisiaj wychodzą ode mnie. Wszystkie wysyłki realizuje firmą kurierską DHL. Teoretyczne kurier powinien sie kontaktować przed dostarczeniem przesyłki (oczywiście do tych co mi podali nr telefonu!) Nr nadań macie w pierwszym poście. Nr na czarno wysłane wczoraj nr na czerwono wysłane są dzisiaj tak że ich status będzie późnym popołudniem widoczny na stronie dhl http://www.dhl.com.pl/pl/express/sprawdz_przesylke.html Dzięki za współpracę :) PS Została jeszcze jedna spraw z racji tej że łychami trafiliśmy na ciut wyższy rabat tak jak Wam pisałem zostanie nadwyżka. Prosiłbym informacje osób które chcą zwrot kasy na priva. Czekam z tym info do poniedziałku a potem przelewam na szczytny cel. |
łychy doszły, wielkie dzięki za zaangażowanie:)
|
Do mnie też dotarły, dzięki :)
|
Łychy dotarły. Są lśniące i sprawne.:)
Ja rozpakowałem zaczęły biec w stronę motorka a przecież opony mam jeszcze ok. Czy coś jest z nimi nie tak :confused: |
wiosełka doszły STOP wszystko oki STOP wielkie dzieki za organizacje STOP !!!
|
Do mnie też doszły
Dzięki |
Doszły :Thumbs_Up: dzięki:D
|
doszły, dzięki
|
i do mnie, extra towar, polecam tego allegrowicza :P
|
Doszły, dzięki wielkie! :Thumbs_Up:
|
Doszło, dziekuje :)
|
Czuwaj,
Co by była jasność za łyżki wpłynęło do mnie: 105 łyżek x 40pln = 4.200 pln W związku z tym, że załapaliśmy się na wyższy rabat faktycznie łyżki kosztowały 36 pln za sztukę. Co daje 105 łyżek x 36 = 3780 pln koszty wysyłki do mnie wyniosły 40 pln Tak, że "górki" się zrobiło 380 pln W związku z tym, że nikt nie pisał o zwrot do mnie na priva to górkę puszczam na forumowe konto z adnotacją "Izi". :) Podziękował wszystkim :bow: |
Ja właśnie otrzymałem. Dziękuję.:Thumbs_Up:
|
właśnie doszły . Wielkie dzięki .
|
Do mnie tez dotarły, wszystko ok i idealnie pasują pod kanapę Trampka :) dzieki
|
doszły :Thumbs_Up:
|
cholera spóźniłem się, a może coś zostało?
|
do mnie też dotarły, wielkie dzięki
|
Cytat:
To jak, robimy listę tutaj, czy w nowym temacie ?? w razie co, to ja jestem chętny: 1. karaś 17/24 |
Cytat:
Jeśli ktoś się podejmie nastepnej to założy stosowny temat. |
Do mnie też doszły. Dzięki
|
W takim wypadku może otworzę następną listę:
1. karaś 17/24 2. Reinchardt - 1x17 1x24 |
Cytat:
|
Panowie... lista ktora wlasnie zostala zrealizowana tez zostala rozpoczeta w starym watku (1sza edycja lyzko-kluczy) dopiero jak juz byla konkretna ilosc chetnych zalozono nowy watek...
Czy naprawde jest sens zakladac watek ktory moze bedzie mial 2-3posty? |
pisze sie jakby co na 2szt
|
Czuwaj,
Mam nadzieję, że "moi podopieczni" otrzymali już swój towavr... Nie otrzymałem żadnych negatywnych pirvów. Idę się upić AVE! AVE |
dziekuje , otrzymalem...
jezeli tam cos zostalo $ to przekazuje na Iziego
|
Ja też byłbym zainteresowany.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:37. |