![]() |
Cytat:
|
1. motormaniak
2. Patiomkin 3. mckrzysiek 4. KIEŁBASA 5. .......nie wpisuje, coby nie zapeszac 6. fari2 7. feleh 8. Mirelka 9. Jaro-Ino 10.suchy 11.Wodzu33 już się nie mogę doczekać 12. Randal 13. Jaro-Ino (2 osoba) 14.Miklaz 15.Hubal 16. mad.dog 17. Grzesiek1975 18. wieczny, choć woli nie zapeszać 19. borunin 20. majki, postaram się tym razem dotrzeć 21. tizar 22. rafalski 23. ATomek 24. Redrobo (nowy) 25. eRTe 26. diesel 27. GrzesiekM + Ulka 28. Czosnek - jeszcze niepewny 29. Macka z Dabalem też jeszcze nie pewni 30. Mivec1 - choćby skały s....jedną imprezę muszę zaliczyć |
1. motormaniak
2. Patiomkin 3. mckrzysiek 4. KIEŁBASA 5. .......nie wpisuje, coby nie zapeszac 6. fari2 7. feleh 8. Mirelka 9. Jaro-Ino 10.suchy 11.Wodzu33 już się nie mogę doczekać 12. Randal 13. Jaro-Ino (2 osoba) 14.Miklaz 15.Hubal 16. mad.dog 17. Grzesiek1975 18. wieczny, choć woli nie zapeszać 19. borunin 20. majki, postaram się tym razem dotrzeć 21. tizar 22. rafalski 23. ATomek 24. Redrobo (nowy) 25. eRTe 26. diesel 27. GrzesiekM + Ulka 28. Czosnek - jeszcze niepewny 29. Macka z Dabalem też jeszcze nie pewni 30. Mivec1 - choćby skały s....jedną imprezę muszę zaliczyć 31. majo |
1. motormaniak
2. Patiomkin 3. mckrzysiek 4. KIEŁBASA 5. .......nie wpisuje, coby nie zapeszac 6. fari2 7. feleh 8. Mirelka 9. Jaro-Ino 10.suchy 11.Wodzu33 już się nie mogę doczekać 12. Randal 13. Jaro-Ino (2 osoba) 14.Miklaz 15.Hubal 16. mad.dog 17. Grzesiek1975 18. wieczny, choć woli nie zapeszać 19. borunin 20. majki, postaram się tym razem dotrzeć 21. tizar 22. rafalski 23. ATomek 24. Redrobo (nowy) 25. eRTe 26. diesel 27. GrzesiekM + Ulka 28. Czosnek - jeszcze niepewny 29. Macka z Dabalem też jeszcze nie pewni 30. Mivec1 - choćby skały s....jedną imprezę muszę zaliczyć 31. majo 32. Łysy82 - postaram się może się uda |
1. motormaniak
2. Patiomkin 3. mckrzysiek 4. KIEŁBASA 5. .......nie wpisuje, coby nie zapeszac 6. fari2 7. feleh 8. Mirelka 9. Jaro-Ino 10.suchy 11.Wodzu33 już się nie mogę doczekać 12. Randal 13. Jaro-Ino (2 osoba) 14.Miklaz 15.Hubal 16. mad.dog 17. Grzesiek1975 18. wieczny, choć woli nie zapeszać 19. borunin 20. majki, postaram się tym razem dotrzeć 21. tizar 22. rafalski 23. ATomek 24. Redrobo (nowy) 25. eRTe 26. diesel 27. GrzesiekM + Ulka 28. Czosnek - jeszcze niepewny 29. Macka z Dabalem też jeszcze nie pewni 30. Mivec1 - choćby skały s....jedną imprezę muszę zaliczyć 31. majo 32. Łysy82 - postaram się może się uda 33.gerardgrodzisk mam nadzieje ze dam rade :mur: |
1. motormaniak
2. Patiomkin 3. mckrzysiek 4. KIEŁBASA 5. .......nie wpisuje, coby nie zapeszac 6. fari2 7. feleh 8. Mirelka 9. Jaro-Ino 10.suchy 11.Wodzu33 już się nie mogę doczekać 12. Randal 13. Jaro-Ino (2 osoba) 14.Miklaz 15.Hubal 16. mad.dog 17. Grzesiek1975 18. wieczny, choć woli nie zapeszać 19. borunin 20. majki, postaram się tym razem dotrzeć 21. tizar 22. rafalski 23. ATomek 24. Redrobo (nowy) 25. eRTe 26. diesel 27. GrzesiekM + Ulka 28. Czosnek - jeszcze niepewny 29. Macka z Dabalem też jeszcze nie pewni 30. Mivec1 - choćby skały s....jedną imprezę muszę zaliczyć 31. majo 32. Łysy82 - postaram się może się uda 33.gerardgrodzisk mam nadzieje ze dam rade :mur: 34. Owad *** Filcy uzywane tanio kupie. Stan obojetny. Natychmiastowo. *** |
W TV jakimś śniegiem straszą na następny weekend. Ciekawe co z tego będzie.
|
Kulig :)
|
Cytat:
|
1. motormaniak
2. Patiomkin 3. mckrzysiek 4. KIEŁBASA 5. .......nie wpisuje, coby nie zapeszac 6. fari2 7. feleh 8. Mirelka 9. Jaro-Ino 10.suchy 11.Wodzu33 już się nie mogę doczekać 12. Randal 13. Jaro-Ino (2 osoba) 14.Miklaz 15.Hubal 16. mad.dog 17. Grzesiek1975 18. wieczny, choć woli nie zapeszać 19. borunin 20. majki, postaram się tym razem dotrzeć 21. tizar 22. rafalski 23. ATomek 24. Redrobo (nowy) 25. eRTe 26. diesel 27. GrzesiekM + Ulka 28. Czosnek - jeszcze niepewny 29. Macka z Dabalem też jeszcze nie pewni 30. Mivec1 - choćby skały s....jedną imprezę muszę zaliczyć 31. majo 32. Łysy82 - postaram się może się uda 33.gerardgrodzisk mam nadzieje ze dam rade :mur: 34. Owad *** Filcy uzywane tanio kupie. Stan obojetny. Natychmiastowo. *** 35. Ela i Hubert |
1. motormaniak
2. Patiomkin 3. mckrzysiek 4. KIEŁBASA 5. .......nie wpisuje, coby nie zapeszac 6. fari2 7. feleh 8. Mirelka 9. Jaro-Ino 10.suchy 11.Wodzu33 już się nie mogę doczekać 12. Randal 13. Jaro-Ino (2 osoba) 14.Miklaz 15.Hubal 16. mad.dog 17. Grzesiek1975 18. wieczny, choć woli nie zapeszać 19. borunin 20. majki, postaram się tym razem dotrzeć 21. tizar 22. rafalski 23. ATomek 24. Redrobo (nowy) 25. eRTe 26. diesel 27. GrzesiekM + Ulka 28. Czosnek - jeszcze niepewny 29. Macka z Dabalem też jeszcze nie pewni 30. Mivec1 - choćby skały s....jedną imprezę muszę zaliczyć 31. majo 32. Łysy82 - postaram się może się uda 33.gerardgrodzisk mam nadzieje ze dam rade :mur: 34. Owad *** Filcy uzywane tanio kupie. Stan obojetny. Natychmiastowo. *** 35. Ela i Hubert 36 Lepi z obstawą |
Hubciu, "zaraziłeś Rudzielca"? Tak trzymaj:Thumbs_Up:
|
Mie powiedzo czy w taką* aurę to ja pojeżdżę na łysej (4mm T63) oponie czy mam se podrożyć wyjazd o E09 :)?
Mam nadzieję, że choćby "skały srały" będę! PS: okolicy nie znam, nigdy nie byłem, z chęcią szarpnę z wypadu ile się da. Z resztą pewnie nie ja jeden. PS: Kie UFO?? http://maps.google.pl/maps?f=d&sourc...09645&t=h&z=17 *taką jaką zapowiadają. |
Wieczy ;D
Wygląda na to że marsjanie też czytają nasze forum i też poczynili rekonesans. W sumie jak lubią wypić to nie mam nic przeciwko. Pewna grupa populacji rajdowej nastawia się na podlaski Erzberg. ............natenczas onegdaj............ obwieszczamy rajd ma intencje czysto integracyjne i rekreacyjne. uczestniczą w nim panowie w kombojkach na chopkach, dzieci na skuterach, dresy na plastikach itd. ale regulamin nigdzie nie mówi, że wszyscy mają jechać w kupie czyli będzie można się podzielić na tych z jajami i tych bez. |
Chyba nie zrozumiałem do końca. Jak mam się ustawiać? Na off czy on. Jakieś dyrektywy servisowi na zawiechę muszę wydać...
|
Jak nazbiera się chętnych do ostrego dzidowania to można się będzie rozdzielić
|
No to kombinuję kość.
|
Czyli na szose? Tak mam rozumieć?
|
Cytat:
Ps. Mam zajebisty filmik z Tobą w roli głównej... |
na zachętę dla niezdecydowanych :) :
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/...WIAT/854482095 |
|
Cytat:
A miejsce do zakopania iksery tudzież innych wścieklaków też na pewno po drodze się trafi. Patrząc na prognozę to i tak może być hardkorowo :hehehe: |
Może masz racje, na miejscu będzie widać co i jak.
|
Koło Rolnicze wyjaśnia.
rajd ma ok 100- 150 km. jedziemy głównie szutrami, troszeczkę asfaltu, troszeczkę błota i innych atrakcji. dzidownicy walą przodem i po kilku km zatrzymują się np na rozjeździe dróg i czekają na ślimaków takich jak ja. dojeżdzam ostatni, daję znak, że wszyscy są i przodownicy znów startują i znikają. dojeżdzamy np do fajnej jamy, bajora albo żwirowni i robimy przerwę, chętni mogą poryć a ślimaki palą i obserwują. |
proszę o dopisanie 1 szt. rafailMZ :-) jeśli miejscówki są ... :D
|
No i dylemat czy pakupić kości na koniec sezonu czy nie:)
|
pakupić
|
Trasa rajdu w znacznej części będzie wiodła lasem, niestety raczej głównymi traktami (bo w ciekawsze rejony są zakazy, a trochę dygamy przed strażą leśną), ale w ok 80-90% będzie szuter. Część traski od Kundzicz do Supraśla mamy mniej więcej obcykaną, dalej plan jest taki pociąć z Supraśla też lasem w stronę Wojnowskich Gór (brzmi szumnie, ale to tylko pagórki w okolicach Sokółki) tam już nie sięga teren puszczy tak więc może znajdziemy jakiś podjazd :) Jak uda się to może zrobię jakiś rekonesans przed rajdem, a jak nie będziemy improwizować :) Ale i tak zobaczymy co na to pogoda?
|
Pogoda 12 stopni. Tak ustaliliśmy i tego się trzymajmy:D
|
Ładny podjazd jest po drodze do supraśla w Ogrodniczkach na żwirowni. To dla lżejszych sprzętów, xr'ką dojechałem kiedyś do ok 80 % tego podjazdu, ma ze 100m długości. Jak by ktoś chciał się z tym zmierzyć to można zahaczyć o ten teren.
|
Cytat:
|
Pogoda powinna się utrzymać. Kostki kupować i tak. Od której ktoś już bedzie na miejscu w Chlewie ?
|
To dobre pytanie. Ja planuje w piątek wziąć urlop więc jestem elastyczny. Ktoś leci z wawy rano ?
|
Cytat:
Mój Rudzielec trochę się zaraził ale raczej ją ciągnie w plener na Podlasiu :) BTW Wasil, rozumiem że jest tyle miejsc i jakoś to ogarniacie ? Kasa po przyjeździe na miejsce ? |
Mam na liczniku 99600km. Wrócę nowym motocyklem :).
|
1. motormaniak
2. Patiomkin 3. mckrzysiek 4. KIEŁBASA 5. .......nie wpisuje, coby nie zapeszac 6. fari2 7. feleh 8. Mirelka 9. Jaro-Ino 10.suchy 11.Wodzu33 już się nie mogę doczekać 12. Randal 13. Jaro-Ino (2 osoba) 14.Miklaz 15.Hubal 16. mad.dog 17. Grzesiek1975 18. wieczny, choć woli nie zapeszać 19. borunin 20. majki, postaram się tym razem dotrzeć 21. tizar 22. rafalski 23. ATomek 24. Redrobo (nowy) 25. eRTe 26. diesel 27. GrzesiekM + Ulka 28. Czosnek - jeszcze niepewny 29. Macka z Dabalem też jeszcze nie pewni 30. Mivec1 - choćby skały s....jedną imprezę muszę zaliczyć 31. majo 32. Łysy82 - postaram się może się uda 33.gerardgrodzisk mam nadzieje ze dam rade :mur: 34. Owad *** Filcy uzywane tanio kupie. Stan obojetny. Natychmiastowo. *** 35. Ela i Hubert 36 Lepi z obstawą 37. Ola i Jurek Wasil będzie tam jakaś stacja po drodze? My pewnie z krzaczorami przyjedziemy - jakoś na nich zawsze mniej zimno czuć :), ale zasięg to mają marny... 120 km na pewno nie przejadę. |
A Brać Podlaska powie mi, czy możemy przyjechać na jedną dobę tj z piątku na sobotę?? Przyjazd nasz jest tylko i wyłącznie w celach integracyjnych :D dwie doby na Podlasiu to za dużo dla mojej wątroby :p uwielbiam Was i muszę się z Wami przed zimą obaczyć...Oczywiście poproszę o apartament z ogromną łazienką i łóżkiem wodnym, TV z wypas kablówką i Kubańskie cygara :D
Ivi?? Pomożesz?? :D ściskam Maćka |
ze stacjami w okolicy trochę słabo, jest kilka przy trasie na Bobrowniki, od strony Krynek najbliższa w Sokółce. W Krynkach stacji brak ale można kupić ruską benzynę na mecie. W Supraślu jest stacja ale w soboty i niedziele nieczynna i najbliższa od Supraśla stacja jest w Wasilkowie albo Białymstoku (ok 10km do obu miejscowości)
|
Maćka pewnie,ze tak!!! U nas na Podlasiu wszystko mozna!! I nie ma opcji,ze nie przyjedziecie, bo ogórki i smalec czekają!!! Co do łóżka wodnego i TV to nie bardzo pomogę, bo nocleg bedzie "integracyjny":D (szczegóły wkrótce). Ale obiecuje,ze atrakcji nie zabraknie!!!!
|
Cytat:
|
u mnie tez piątek wolny i z rana start przez krzaczory na miejsce :D
P.S z Bielsk Podlaski oczywiscie |
a ja w piątek o 15.00 z Wawy na wschód, tam musi być jakaś cywilizacja
|
Pany ważna sprawa, wyrek do kimania jest nie wiele, zatem w razie czego koniecznie zabierzcie karimaty i śpiwory. No Wolly i Sylwek może nie koniecznie bo oni śpią z jałówkami. Jest jeszcze maciora i knur jak ktoś reflektuje, ja to chyba przytulę się do jakiejś niebieskookiej nieletniej owieczki, w myśl zasady "kto ma owce, ten ma co chce" :D
|
obawiam się że wieczorem może tam być już tylko wymarła cywilizacja :dizzy::friday:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Z tego wynika :) , że jak ktoś mały zbiorniczek ma, to trza karnisterek wozić :) Tu rejony dzikie bywają jak w Afryce :)
|
Polatalim dzisiaj z Jendrusem. Popierdalając średnim tempem, traska zajęła nam jakieś 3,5 -4 godziny. Zobaczymy jak będzie szło z całą ekipą, w razie czego się skróci troszkę (możliwa improwizacja w drugiej części trasy) generalnie w pytę się dzisiaj latało, piękna pogoda i okoliczności przyrody też pikne. Kilka razy nieświadomie wpakowaliśmy się w miejsca gdzie nie powinno się wjeżdżać (rezerwaty przyrody) na szczęście nikt do nas nie strzelał. Trasa zróżnicowana, ale nie wymagająca spokojnie na Anakach (itp) da się przejechać, chociaż na kostkach będzie więcej fanu.
|
hej !
mam pytanie: o ktorej start na trase ??? - postaram sie dojechac w sobote na jazdy |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:16. |