![]() |
:at:A ja przyjadę z Giziem chociaż mi nie po drodze tak więc proszę domek 2 osoby kasa idzie pozdrawiam o do zobaczyska Sławek_K.
|
Cytat:
Ano ano .. podobało się podobało . Fulll domek 2xKobieta 2xfaxet 2 x dziecko 2 x pies w dodoatku labladorowate ..:D Nioo i dzisiaj ustalam co w domu i jak . i śmigamy tylko z tą mała zmianą ,że w zeszłym roku nie mielismy jeszcze drugiego dziecka :D Także na te rozpoczęcie śmigamy z jeszcze młodszą uczestniczką :D a no i Brunio też się doczekać nie może przysiadki do parudziesięci motocykli..:vis:........................... Wasili .. się zadzwoni i się dowiem co z psami . bo widzę ,że q..a tak samo masz dobrze jak i ja....:haha2: Inna inność ,,że małym minusem jest znalezienie domku, pokoju na tzw. zadupiu ,,centrum rozrywkowego" p.s. Jutro potwierdzam co i jak , i zrobie przelew. Ela - piękne zdjęcia jak możesz to wypal płytkę z zdjęciami , dzięki |
Dobra czarnuchy, kasiorke wpłaciłem , 1 os. w domku razem z czerniawym Sławkiem_K. Oczekuję zajebistej imprezy, która pozostanie w moim umyśle do końca moich dni, chyba że w pewnym momencie urwie mi się film i dupa blada.
|
No, to musicie chyba oddać kasę tym co wpłacili już na te autokary:hehehe:
|
Opcja z autokarem była najlepsza, bez niej impreza się nie uda :)
|
A autokar co musi mieć na pokładzie? GAAAAŚNIIIICEEEEE :D.
|
Kasa poszła - 2 osoby - ROSOMAK W DOMKU Z PAWŁEM Z JASŁA
|
Cytat:
- czy Paweł z Jasła przyjedzie z córką? Wiem że igram z ogniem, ale co mi tam:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Hubert, na zlocie będziesz mógł wyrażać swoją troskę np. tak: "Ależ papa dziś marnie wygląda, czy mogę papie dolać nieco zupy?" :hehehe:
|
Kasa poszła - 2 osoby - Mazy + Asik W DOMKU Z PAWŁEM Z JASŁA
Do zobaczyska |
Movistar raczył spytać:
... - czy Paweł z Jasła przyjedzie z córką? Stary DZIADU kalwaryjski !! Z czym do ludzi !!:haha2::Thumbs_Down::haha2: Córki raczej nie będzie ale mogę Ci obiecać, że jej mama dojedzie /jak złapie PKS-a bo Ja moto z założenia mam jednoosobowe ;)/. Domek zamawiamy z Rosomakami, Mazymi i Adagiami - kasa poleci w poniedziełek /Rosomak i Mazy już chyba przelali ale oni są z domu bogaci;) a Ja niestety muszę do pierwszego na zasilenie konta czekać - organizatora proszę jednak o dokonanie rezerwacji w wyżej opisanym zestawie/. Ps. I Gdyby jednak się okazało, że organizator w kulki nie poleciał i zwiedzanie tego całego Colegium Maius, Wawel oraz wieczór w operetce w aktualnym programie zamieścił to szkodniki zabieram - a co !! Niech darmozjady zobaczą jak ludzie w WIELKIM mieście żyją /odrobina kultury też im pewnie nie zaszkodzi choć Ja osobiście jednak z tej części programu zrezygnuję bo po latach mógłbym dysonansu poznawczego nie przeżyć/. |
kasa w drodze ,pokój z Movistar, Ervin
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bede.....w wigwamie, kasę zaraz przeleję.
|
Dobra jadymy autobusem ....
proszę o miejsce w domku z rodziną Wasilich ... i najlepiej jak domek to gdzieś na uboczu . Bo w Wildze mi do domku się jakieś Chomiki dobijały o 11 w nocy:haha2: 2x Nowy011 i Nowiutka + 2-ka x małych dzieci, miał być pies ale niechcą psów ...... bo im trawnik zasrają .............,trudno kasa już dzisiaj wypływa p.s. W sprawie dzieci , jak dobrze rozumiem za dziecko 9 miesięczne i syna co ma 2,5 roczku kasy dodoatkowej przelewać nie musze .. ale jakby co proszę o sprostowanie.. Co do psa to już wam d...y nie będe zawracał i sam się dowiem co i jak . |
poszło na dwu osobowy pokój w domku Mła plus Pakita :)
|
kasa poszła : ja +LeszekKTM, 2 osoby , domek- może być przy Mirku z Łodzi:)
|
Cytat:
http://www.motox.com.pl/images/stori...ssowy/tor1.jpg A byc moze rowniez w Raciechowicach. |
to ja też popraszam - 1 miejsce w domku - najlepiej z Bedim.
kaska pójdzie w ciągu najbliższych dni. jużniemogiemsiemdoczekać zdrowaś matjas |
Cytat:
A w Raciechowicach jest ciekawy tor, tylko jak poleje to niezłe bedą z nas zółwie błotne hehhe |
kasa poszla, domek 1x
|
Kasa poszła, poproszę domek 2 osoby :D
Dziękuję za zorganizowanie spotkania :p Maćka |
Ode mnie pieniążki też wyszły ( ...trzasnęły drzwiami !):drif::at:
|
kasa poszła, prosze o przydzielenie do domku z jakąś niewiastą, jeśli takowa też będzie szukać towarzyszki do pokoiku w domku :)
|
Od kiedy preferujesz niewiasty? :p
|
Cytat:
|
Kasa poszła, domek pokój 2 osobowy:webers:
|
Cytat:
|
W związku w częstymi pytaniami o liczbę dostępnych miejsc, co parę dni będę podawać aktualny stan. Na dzień dzisiejszy jest on następujący:
W domkach są jeszcze wolne 53 miejsca, w ośrodku 50 miejsc. Zapowiedziała się grupa zaprzyjaźnionych Czarnuchów z Węgier, więc ta liczba może się szybko zmniejszyć. |
Kasa już uciekła z mojego konta za miejsce w domku, pokój 2-osobowy :)
Jakoś to będzie z tym powrotem :dizzy::at: |
Wchodze w to. Prosze o rezerwacje domku 2 os. (PUFF +Madzik)
|
Kaska poszła,3 osoby domek.
|
Kaska poszła, dwie osoby (Marta i laska) i pół osoby (z wysokości) Adam. Prosimy o domek w okolicach żłobka, czyli Nowego i Wasilczuka ;) Czy wiadomo czy mam dopłacić za Młodego?
pozdr, laska |
A ile lat ma Twój Młody?
|
Cytat:
|
Nieee, no, to oczywiste że nic za niego nie płacisz, przyjeżdzajcie i ulokujemy Was w domku z Wasylami i Nowym011, będzie przedszkole;)
|
Na stronie CAW Borek, oficjalnie jest napisane ze dzieci do 2 lat sa gratis.
|
Natomiast w wyniku naszych ustaleń z kierownictwem ośrodka mamy gwarancję, że nie policzą nas za dzieciaki w wieku co najmniej do 5 lat:)
|
Cytat:
|
Ja też jestem tym "legutkim rozciągnięciem" mocno zaintersowany. Gdyby jednak się nie dało to zgłaszam dokonanie kilka godzin temu przelewu x2 czyli prosimy tak jak już to było pisane o domek z Rosomakami, Mazym i Adagiem.
|
Kasa poleciała. Domek z Leną, Wojtkiem i ich pociechami - przypominam :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam jochen proszę o dwa pokoje w domku , jeden dla mnie i mojej(plus dzieciaki) drugi dla futrzaka i futrzakowej .Dziś wysyłam kaskę za dorosłych czyli 4x210=840zł.Jeżrli zajdzie potrzeba dopłaty za dzieciaki ureguluje na miejscu.Z góry dzięki!!!!!!!!!!
|
Wpłata poszła w peelenach nie $
BLOB,KACYK,GUCIO+ŻONA,LAPA+ŻONA PROSIMY O DOMEK:bow: |
Pamietaj Moher że jak pochlamy- byśmy nie próbowali na siłę motoru do przedpokoju wstawiać.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |