![]()  | 

Cytat: 

Mam juz kilka numerow i zawsze niecierpliwie czekam na kolejny. Zycze powodzenia i czekam na nastepne ciekawe wydania.  | 

Cytat: 

| 

Dla mnie osobiście fakt, ze Motovoyager jest teraz zszywany nie stanowi żadnego problemu, a nawet lepiej, bo kartki przestały wylatać:p. Jeśli zajdzie taka potrzeba to drukujcie go na tańszym papierze !!! Każdy kryzys kiedyś się kończy, a wtedy wrócicie do twardych okładek, klejonych kartek i papieru kredowego!!! Dzisiaj liczy się treść i fakt, ze w zimowe wieczory było co poprzeglądać i robiło się ciepło od wspomnień. Powodzenia życzę i proszę Was jak najmocniej - NIE PODDAWAJCIE SIĘ :Thumbs_Up:!!! 
	 | 

He :Sarcastic: może by sie reklamodawcy nie wycofali jakby ceny za reklame w MotoVoyagere były tańsze. Jak na tak młodą gazete to ceny sa na maxa zaporowe. 
	 | 

Może by tak firme kurierską motocyklową Tam zreklamować :) ale ceny fakt, nie są z niskie :Sarcastic: 
	 | 

"Ja dzisiaj dostałem numer lutowo-marcowy pocztą." 
	U mnie pusto w skrzynce wciąż, a tu koniec lutego się zbliża. Nic z tego nie rozumiem, bo poprzednie numery były zawsze punktualnie.:(:(:(:confused::(:mad::Sarcastic:  | 

Ja też nic jeszcze nie dostałem:confused: 
	 | 

Heh, pomarudzilem na forum i dzisiaj doszedł.:) 
	 | 

Cytat: 

Cytat: 

Cytat: 

Cytat: 

Cytat: 

Cytat: 

Cytat: 

Cytat: 

Cytat: 

Cytat: 

Cytat: 

Cytat: 

Cytat: 

Cytat: 

Cytat: 

Chcecie pogadać na temat strategii cenowych? Walcie na priva. Mówię poważnie. Cytat: 

Cytat: 

Cytat: 

Pozdrawiam MI  | 

Kupuje w empiku i będę kupowal. Jedyny rzeczowy miesięcznik(mimo ze teraz dwumiesięcznik). Nie poddawac się! Macie wiernych czytelników :) 
	 | 

Cytat: 

| 

Cytat: 

| 

Ale za to jaka wartościowa ta lektura :) 
	 | 

Ja jeszcze numeru lutowego nie dostałem:( - ale mam nadzieję....;) 
	 | 

No to i ja się odezwę. U mnie w Gdyni w Empiku nie ma Waszej Naszej gazety... Ubolewam. Nie wykupiłem prenumeraty bo musiałbym ganiać za kazdym numerem na pocztę (jakoś dziwnie do 16.00 kiedy chodzi listonosz nigdy mnie nie ma w domu). W Gdańsku do tej pory udało mi się kupić tylko 3 numery... Czy nasi księgarze nie zamawiają? 
	 | 

Cytat: 

| 

Potwierdzam, w Poznaniu również w Empiku dostać MV jest równie ciężko. Do teraz nie widziałem lutowego numeru. 
	 | 

I do mojej skrzynki jakoś nie chce zajrzeć w tym m-cu listonosz z Motovoyagerem 
	 | 

Poczta Polska ma monopol. Do 30% prenumerat idzie w powietrze. Przepraszam. Dajcie znać - doślę ponownie. 
	Pozdrawiam MI[/quote] Właśnie czy jeszcze czekać na pocztę czy już się wkurzać:mur: co zrobić jak jeszcze nie dostałem??  | 

Ja też nie mam lutowego.... 
	 | 

YYY,  
	W lutowym napisali że nasza Ola - wygrała pierwsze miejsce w konkursie za nalepszy reportaż. Hip Hip HURRRA!!! Gratulacje! W którym jest on numerze? W tym jednym co go nie mam?  | 

W 6 z pażdziernika. 
	 | 

Ola wygrała kurtke RETBIKE :) 
	Nie wiem czy to dobrze czy nie ;)  | 

Cytat: 

Cytat: 

| 

Cytat: 

| 

Szczerze mówiąc nie mam jeszcze ostatniego MotoVoyagera, także nic nie wiedziałam o tej "oficjalnej notce". O wyróżnieniu dowiedziałam się telefonicznie już wcześniej. Strasznie się ucieszyłam - to była taka miła niespodzianka na początek roku 2009, no i na pewno dodatkowa zachęta do pisania w przyszłości. W sumie to był mój debiut :) Z tymi kurtkami dla dziewczyn "nienajwiększych" rozmiarów, szczególnie na wyprawy z lekkim offem, to łatwo nie jest. Zazwyczaj damskie ciuchy są po prostu ładne, a to trochę za mało. Także ja cały czas szukam. Retbike na pewno przyda się, chociażby na codzień "do miasta". 
	Pozdr  | 

dostaliście numer lutowy?? bądź lutowo-marcowy?? czy mój listonosz po kryjomu czyta? ;) 
	 | 

Cytat: 

| 

Ja też nie dostałem i Pan w kiosku powiedział że pytał w "ruchu" i pustka!  
	Może mniej nadrukowali czy jak?  | 

Nie tylko wy. Ja też nic. 
	 | 

Cytat: 

Jak do Was jeszcze nie dotarł to piszcie do nich.:umowa:  | 

no ja do nich pisałem 4 marca..od tego czasu coś się powinno ruszyć...zostałem również poinformowany, że byłem jedną z około 100 osób, które nie dostały tego numeru...może od razu wyślą dwa numery? zaraz do nich napiszę 
	 | 

Kurde, ja też nie dostałem. Co jest!? Zaraz piszę... 
	 | 

no i dzwonił do mnie rano Pan z Motovoygera infomując, że skoro do dziś nie otrzymałem numeru lutowego, to dziś ponownie wysyła, tym razem poleconym... 
	 | 

Chciałem się podzielić dobrą wieścią że w przeciągu 2 ostatnich dni dostałem dwa podwójne numery dzieła. Taka podpowiedź: kilka emaili nie wiele pomogło ale tel. do redakcji uczynił cuda. 3 dni po telefonie dostałem pierwszą przesyłkę a potem drugą.:-D 
	 | 

Cytat: 

| 

Cytat: 

Swoją drogą, zszywany podoba mi się bardziej. Nie rozlata się. A może ja za mocno czytam...:Sarcastic:  | 

Szycie zawsze jest mocniejsze ;) 
	Oprawa klejona tak grubego papieru jest ... trudne, nie wiem na ile jest frez zrobiony, jaki klej itp, ale to naprawde nie lada wyczyn na tak grubym papierze drukowac i to skleic aby sie nie rozleciało. Takze przesiadka niechciana pewnie na szycie skutkuje dłuższym zachowaniem gazety w kupie ... (ja wiem, że ona najcześciej ląduje w ubikacji, co nie koniecznie oznacza, że faktycznie w kupie jest :D :D :D)  | 

Dostałem też kwiecień-maj, ale poprzedniego numeru ani słychu, ani widu, mimo maili..... cholera..trzeba pisać dalej tą relację, bo zajawkę już dali.... 
	 | 

Cytat: 

| 

Cytat: 

| 

no ja też dostałem - dziś się pojawiły w skrzynce...zaległy przyszedł priorytetem a aktualny zwykłym :) 
	 | 

Trza przyznać że się starają. To miło.:brawo: 
	 | 

jest jakis nowy numer? W Empiku nie ma... 
	 | 

Może w lipcu wyjdzie... w końcu ostatni był kwiecień-maj, to ten będzie czerwiec-lipiec.... 
	 | 

Cytat: 

| 

Też wczoraj szukałem, byłem chyba w trzech salonikach prasowych i dooppaa ... Chyba trzeba to Empik'u podjechać, ale to po powrocie. Jutro Bratislava vita :)))))) 
	 | 

Widziałem nowy numer, na okładce jest katujące chyba po pustyni varadero 1000 :) 
	 | 

Zgadza się rambo :) 
	 | 

Ja juz mam. Przyniósł wczoraj listonosz :) 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |