![]() |
Każdą wodę można wypić, tak samo jak w każdy teren można wjechać Afryką :D
|
Woda może tym razem wyjątkowo będzie, ale z węża. Nie wyobrażajcie sobie za dużo. Ewentualną kąpiel można zrobić w rzece Narew, 1,5 km w linii prostej.
|
lokalizacja biwaku będzie podana ?
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Hej rajdowniki. Dzięki za elegancki, pełen przygód i atrakcji piątkowy wieczór, za pogaduchy przy ognisku. Było heee... jak zawsze... Grrrubo! Miło było Was zobaczyć.
Pozdro dla kolegi, któremu kosz w Harley-u uratował życie :) |
Jestem pierwszy raz i na pewno tu wroce w przyszlym roku, dzieki za super rajd!
A tymczasem: Szukam czarnej bluzy z kapturem i zielonej czołówki. Moj numer: 510 163 267 Dzięki |
Dzięki za wspólną jazdę i zabawę. Było super.
|
Hej, zacząłem od 30. edycji ale po tym weekendzie wiem że to nie ostatnia. Szacun dla organizatorów za miejsce, trasy, klimat, bigos, koncerty itd itd.
Dziś 580 km w temperaturze od 6 do 10 stopni ale już u siebie. Do zobaczenia. |
|
Się doliczyłem,, aż" dwóch starych afryk na tych filmach
|
Cytat:
|
Faktycznie 3:dizzy::D
|
Byłem na wielu rajdach, jednak ten przebił wszystko.
Dziękuję ! |
Również dziękuję wszystkim. I czekam na film bo może być wesoło :)
|
Byłem, przeżyłem, widziałem i dobrze się najebałem. Takiego rajdu nie było w historii, bieżąca woda, grill, kawa z ekspresu, noclegi pod dachem, psy ochronne, koncert na żywo z dwoma zespołami, Gesler serwował ciepłe przekąski, Szlafrok pięknie opowiadał o Podlasiu, toż to szok. Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę, najebkę i pogaduchy przy ognisku. Szacun w stronę organizatorów za to że Wam się chciało. DO ZOBACZENIA!!! ZDROWIA!!!
|
To ja ku pamięci, ponazywam tych organizatorów.
Ptokowi dziękujemy za miejscówkę (esencja Podlasia), gastronomię wysokiej jakości, przywiezienie i odwiezienie gratów, i dowiezienie dla Śluzy paliwa, bo mu się skończyło, gdy wracał do domu. Za najwyższy poziom zaangażowania, czapki z głów Żwirek i Eliza - za organizację kapel :bow: Redrobowi za kiszki, kaszanki, koszulki i nalepki, i ogólnie, że był miły i uczynny dla wszystkich. Siwy ogarnął logistycznie wyprzedaż koszulek, zadbał o oprawę muzyczną i świetlną i świecił dobrym przykładem Seba przywiózł gigantyczne wiadro śledzi z cebulą i olbrzymią konsolę didżejską z głośnikami. Stachura zapewnił pieczonego guźca Ferdek zorganizował trasę z atrakcjami, wg mnie fantastycznie to się sprawdziło i miało to sens. Kawał dobrej roboty. Dodatkowo dziękuję za sprawną akcję ogarnięcia z Kubasem ofiary wypadku z połamanym obojczykiem. Eeeech,... Łysy zadbał o ochronę p.poż. Jak wyszło, tak wyszło, ale przecież nic się nie spaliło Ja zorganizowałem trasę jaką zorganizowałem. Jeśli kogoś pominąłem, to przepraszam. Cieszę się, że wszyscy są prawie cali i zdrowi, nie było większych wypadków, a wszystkie motocykle zachowały 60-80% swojej wartości. Chyba tylko Bikera ma już wartość złomu, ale on był już w piątek bardzo tani :) Będę pewnie montował film, więc jeśli ktoś coś pamięta i nie chce, żeby to zostało opublikowane, a cholera wie co mi się nagrało, to niech tu opisze o jaką sytuację chodzi, no i parę słów uzasadnienia :) Lecę bez cenzury I, serio, może na wszystkich rajdach nie byłem, bo chyba X-ty był moim pierwszym, ale na wielu, i takiego jak ten to jeszcze nie pamiętam. Bo zwykle mało pamiętam, ale winę za to ponoszą osoby, które uparcie odprowadzają mnie do spania i nie dają mi szans, żeby być świadkiem czegoś wartego zapamiętania :D I tym osobom też chcę podziękować :) Także tak o... Do zobaczenia |
Cytat:
|
3 Załącznik(ów)
Co niektórzy wiedzą że na kilku rajdach byłem, ten był jak frekwencja na wyborach - rekordowy pod karzdym względem. Trzy dni całkowitego resetu. Dziękuję wszystkim ORGANIZATOROM jak i uczestnikom.
Więc krótko: "Dla mnie się podoba" |
1 Załącznik(ów)
[QUOTE=rakiet;832976]Co niektórzy wiedzą że na kilku rajdach byłem, ten był jak frekwencja na wyborach - rekordowy pod karzdym względem. Trzy dni całkowitego resetu. Dziękuję wszystkim ORGANIZATOROM jak i uczestnikom.
Więc krótko: "Dla mnie się podoba"[/QUOT Stali bywalcy 😊 |
Śliza, zapomniałeś wspomnieć o Redroba projekcie grafiki na koszulki i nalepki. Super to wyszło.
Rajd podobał się dla mnie bardzo. Warto było walczyć o ten koncert, było epicko. |
Dzięki Wielkie za Imprezę - Było totalnie epicko !!
Serdeczne słowa ślę ludziom, którzy pomogli mi ogarnąć sprawy dętkowe na początku rajdu. Korzystając z okazji - Wie ktoś może kto przekazał dętkę 18' na trasie Hard ? (prawdopodobnie czarna Tenera) |
Bez Jacka tez by sie nie obyło. Sporo sily i sprzetu wniosl, na szczescie sporo tez wypił, wiec sobie to jakos wynagrodzil. Dziadek Marek dostarczyl kawe, zbudowal kibel, kawa byla dobra, szczegolnie na pobudke, wiec moze stad te polaczenie...
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Cytat:
|
Seba przywiózł gigantyczne wiadro śledzi z cebulą ......że jak, jak to możliw? przeca to moja działka..... Gratuluje i zazdroszczę, musiało być grubo:dizzy:
|
Cytat:
|
😄
A ja dziękuje, że mogłam z Wami być, jesteście najlepsi! 😀
Ps. Stary w upojeniu alkoholowym obiecał mi kupić motocykl. 😜 Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Chyba to ja tak pięknie oświetliłem? |
Cytat:
|
Stary jest młody i piękny😅
Cytat:
|
Cytat:
Dokładnie z sakwy na gmolu 😜 no zatrzymać to też jednak się musiałem bo potrzebujący skutecznie wparował przed moto. A tak na poważnie to mam nadzieję że się przydała i wystarczyła na resztę rajdu 👍 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
No takiej szajby, to dawno nie było. Bohaterem rajdu jak dla mnie jest Ptok, zaangażowanie i profesjonalizm level master. Bigos, tatar, wątróbka, kaszanka, śledzie, wszystko na najwyższym poziomie. Takiego żarcia nawet na swoim weselu nie miałem Nawpierdalałem się jak bąk, jeszcze do domu przywiozłem i na tydzień będzie. Niestety do Markowego kibla nie dobiegłem. Bo jakiś ch. wydarł dziurę do kolana swoim kateemem. Ale z drugiej strony męczyłem się trochę w tych luksusach, więc dobrze będzie kiedy następnym razem sranie będzie tradycyjnie w krzakach. No i szkoda, że autobus z panienkami nie dojechał.
|
Cytat:
|
Chyba pierwszy rajd z tak łatwą do znalezienia miejscówą. Organizacja 1 klasa, brawo! Było zacnie! Więcej prawie nie pamiętam hehehe...
https://i.ibb.co/pwN2vzK/xxxwir.jpg |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
nie macie kogo pstrykac?
|
same przystojniaki :D
|
Na prawdę tak posiwieliśmy, czy to ta gaśnica?
|
Cytat:
Nikt nie posiwiał. Przecież po zachowaniu widać , że same nastolatki tam były :D |
Super impreza, aż mi się tylny amortyzator zrzygał w drodze powrotnej
|
Cytat:
|
tak tak :D lepiej, że w drodze powrotnej i że amortyzator :D
|
Cudowny to był czas, dawno nie byłem na takim dobrym spędzie. Wszystko pięknie miejsce z mega klimatem a o gastronomi Ptoka nawet nie wspomnę ! kaszanki, tatarki, kiszki wszystko super. Sobotnie koncerty świetnie mimo, że nie chcieli grać bisu ale to chyba dlatego że bali się już o sprzęt :D
jedyny mankament jak wyjeżdżaliśmy w niedzielę bladym świtem gdy większość jeszcze słodko spała to przypizgało po gaciach nam po drodze dobrze, było ze dwa stopnie pewnie. Mam nadzieję, że do zobaczenia wiosną |
Cytat:
|
Czuję się zgaszony ....
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:07. |