![]() |
1. Siwy
2. kraszanek 3. Złoty 4. Seba 5. karlos 6. Senio 7. Marek007 777. Nowy lepszy ... BIKER 8.Godek 9. Myszko 10. Rafał P. 11. Jakub95 12. Pers68 13. Marecki - Świeżak, Abstynent ;-) ... ale rokujący 14. rrolek - stara nienaprawialna piz.da (jak motorek poskładam) 10. Plaku-Miejsce zakończenia rajdu, przewidujemy u placzka pod Kołobrzegiem..... 15. Majo- To w sumie niedaleko 16. ATomek- chciałbym to przeżyć jeszcze raz 17. JarekO 18. Pokemon 19. Kudłaty91 20. Rodezjan 21. wojtek II 21,99. Elwood 22. Plaku 23. Ferdek 24. Leżan81 25. Leżanowa Kasia 26. Mijamoto- przeżyjmy to pierwszy raz 27. Florek 28. Khargh 29. gleba 30. Endrju 31. Grzechu- jak nic nie stanie na przeszkodzie 32. szymon.c - pit-stopami i rusałkami mnie przekonaliście z powodu kolizji terminu odpadam ale mi szkoda, spontanicznego chaosu życzę |
To tu? https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...37d8f35623.jpg
Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka |
Wreszcie jakieś konkretne dane :)
|
Cytat:
|
Tak jak napisane
Khargh - nie tam |
Cytat:
|
Tak właśnie będzie. Bystre oko jedynie dostrzeże mapę a reszta buźki w krzyżyk i do domu
|
1. Siwy
2. kraszanek 3. Seba 4. karlos 5. Senio 7. Marek007 777. Nowy lepszy ... BIKER 8.Godek 9. Myszko 10. Rafał P. 11. Jakub95 12. Pers68 13. Marecki - Świeżak, Abstynent ;-) ... ale rokujący 14. rrolek - stara nienaprawialna piz.da (jak motorek poskładam) 10. Plaku-Miejsce zakończenia rajdu, przewidujemy u placzka pod Kołobrzegiem..... 15. Majo- To w sumie niedaleko 16. ATomek- chciałbym to przeżyć jeszcze raz 17. JarekO 18. Pokemon 19. Kudłaty91 20. Rodezjan 21. wojtek II 21,99. Elwood 22. Plaku 23. Ferdek 24. Leżan81 25. Leżanowa Kasia 26. Mijamoto- przeżyjmy to pierwszy raz 27. Florek 28. Khargh 29. gleba 30. Endrju 31. Grzechu- jak nic nie stanie na przeszkodzie 32. szymon.c - pit-stopami i rusałkami mnie przekonaliście z powodu kolizji terminu odpadam ale mi szkoda, spontanicznego chaosu życzę |
A tam od razu kartografowie. Przecież oni wzięli EKG Marka, dorysowali tylko drzewka i dwie drogi :D
Ja niestety odpadam, bawcie się dobrze i nie pijcie za dużo alkoholu. Aha, jeśli chodzi o parking dla samochodu to ze Szczecina będzie podobna odległość do obydwu obozowisk:hehehe: |
Pod krzyżem nie ma żadnej mapy.
Byłem. |
Cytat:
|
żeby nie było tylko jak na filmie, gdzie oczom ich ukazał się las... las krzyży :D
I pod którym to krzyżem szukać dalszych wskazówek :dizzy: https://www.youtube.com/watch?v=mwogGgHOzPI |
Jaki dystans planowany między tankowaniami? Brać jakieś rezerwy?
|
Przy tych cenach paliwa to taniej wyjdzie bimber lać :)
|
Ja z powodów problemów technicznych , czyli uszkodzonej nogi, niestety nie przyjadę. :(
Chyba, że ktoś ma na szybko pożyczyć prawą sprawną nogę mało używaną ? Od biedy może być i drewniana :P ;) Bawcie się dobrze i nawadniajcie. |
Przypomniało mi się pytanie celników w Krościenku przy przekraczaniu granicy na integracje ukraińskie.
„Po co wwozicie co roku tyle paliwa w tych baniakach 5l na motórach na Ukrainę?” Odp. „Jakie paliwo? Przecież to bimber z kawą!” Celnik: Hmm…?! |
ha ha ha
|
No i zapowiada sie piekne sloneczko i deszcz;) Pamietajcie, ze samochodziarzom mowimy stanowcze wypier.... Spanie w namiocie lub pod drzewem.
|
Cytat:
|
Nie bądź taki super Robo Red, że niby auto to chuj :)
|
Cytat:
|
Ogłoszenie parafialne.
Ostatni CPN Augustów Ostatni sklep Augustów Ostatni punkt odwrotu Augustów Na trasie po ok 100km będzie stacja Samochodziarzom tak jak Robo napisał punkt odwrotu Augustów. Karły wymyte, karlice wygolone, do zobaczenia. |
Z przykrością wielką odpadam:(. Udanej imprezy.
|
Cytat:
|
Rower to też auto?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Robo ty Faszysto :)
|
Cytat:
|
Nie poruszajmy tu tego tematu, nie każdy go zrozumie :)
|
Cytat:
|
U mnie też się wysrało. Podlasie ciągle w sercu ale nie tym razem
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
Moja żona mówi:
-ajedź, ale stary już jesteś... weź dwa śpiwory... |
Cytat:
Stary już jesteś pij po pół |
Cytat:
|
Cytat:
|
Fakt, trasa nieotaśmowana i już po 300 metrach wszyscy się pogubili. Miejscówki takie sobie, ludzie nieciekawi, głównie malkontenci, drewno mokre, pościel brudna, herbata do śniadania zimna, brak czystego papieru w toaletach. Było zajebiście, ale to już nie to co kiedyś :)
|
Melduję, że dotarłem do domu.
Znalazłem fanta w postaci karimaty srebrnej quechua. Należała zapewne do kogoś kto jechał trakiem ,,XXVI powrótâ Oddam przy okazji. Impreza dla mnie się podobała :D |
Cytat:
|
Kulas po koźle ze skręconym (?) kopytem też już dochodzi do siebie w domu, zimne kompresy, gira w górę i może tak źle nie będzie, zobaczymy na dniach. Dzięki Pany i Panweki za wczorajszą pomoc w rozbiciu wigwamu oraz przerzucenie wr'ki z jeepa na busa no i jak zwykle za wyborne towarzycho :> Foty później jak się ogarnę.
PS: poszukiwane czerwone śledzie od namiotu MSR, sztuk 3, ktoś pożyczył i nie zwrócił a nie bardzo pamiętam kto, za mocno chyba znieczulony po degustacjach byłem :P |
Czytam wasze wpisy i wstyd się przyznać ale pomyliłem weekendy :mad:byłem pewny że to za tydzień.:mur:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
niktóre muwio ustęp Załącznik 110779 Podlasie nie mówi "NIE"- męski kibel dla pary :) a w środku tak: Załącznik 110780 Choć rganizator sie starał, to faktycznie czystego papieru brakło :D |
Marecki śledzie oddaj dla Bikera, on mi je przekaże a ja oddam Izie a ona dla Maridera.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
5 Załącznik(ów)
Fajnie było spędzić ten czas w Podlaskiej czasoprzestrzeni, i według mapy poszukiwać zaginionego bimbru a może biwaku.
|
O Kurła , Wasil motorem był ?
|
Wasil przejechał w sumie 500km!!! (ze 400 ze mną)
ATomek ma nawet zdjęcia jak jedzie. P.S. A na powrocie to nawet już zapierdalał! Świat się kończy … |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |