![]() |
Ja również rezygnuje. Bawcie się.
|
Integrację mozna juz uznać za otwartą......
|
Kurna tyle osób rezygnuje, to może rozważyć też taką opcję.
Napiję się wirtualnie, a śruby do zacisku wyślę kurierem |
My się dopisujemy
1. Sambor 2. Mio+1 3. Consigliero + 1 4. Redrobo +1 5. Golab +3 6. Grzechu + Edzia 7. Michaua 8. Krzychu xt 9. ablos + bar 10. Śluza bawidamek + klan furkoczacych firan 11. Siwy, sam albo z rodzinką 12. Marek XR-ką, a może z Kasią 13. szelas, nie przepuszczę takiej okazji 14. Concer + Dorota 15. Leżan + 1 16. teren 78 +......... 17. Jarek+1 18. Dżony + 3 / czyli razem dwa namioty - 4os 19. Wilk. Chętnie przygarnę wspomniane wyżej łóżeczko 20. Herni 21. Frog 4 osobniki �� 22. Złoty 23.Ursus +3 24. Aśka 25. Seba 26. Wojtek bez portek z prezentami dla każdego z dalekiej skandynawii 27. łorsoł 28. Janusz 29 motormaniak 30 Kołek 31. Rakiet 32. Balon 33. Ferdek 34. Karina +2 35. Kali89 36. Kozioł +3 37. Aga (2+1) |
Koń objuczony ,jak się nic nie wydarzy jestem około 17.00
|
my podobnie 17-18, ruszamy bladym świtem ale bardzo krajoznawczo. Asfalty trzeciej kategorii. Chyba, że pić się zachce to będziemy szybciej :D
|
Jak złe domony pozwolą to może wpadne nocą zasiać co nieco..
|
Cytat:
Ja i Maniak startujemy! Za jakieś 8h powinniśmy być na miejscu :D |
Bliźniak +3
|
2 Załącznik(ów)
Ja w robocie,bawcie się dobrze 😊
|
1. Sambor
2. Mio+1 3. Consigliero + 1 4. Redrobo +1 5. Golab +3 6. Grzechu + Edzia 7. Michaua 8. Krzychu xt 9. ablos + bar 10. Śluza bawidamek + klan furkoczacych firan 11. Siwy, sam albo z rodzinką 12. Marek XR-ką, a może z Kasią 13. szelas, nie przepuszczę takiej okazji 14. Concer + Dorota 15. Leżan + 1 16. teren 78 +......... 17. Jarek+1 18. Dżony + 3 / czyli razem dwa namioty - 4os 19. Wilk. Chętnie przygarnę wspomniane wyżej łóżeczko 20. Herni 21. Frog 4 osobniki �� 22. Złoty 23.Ursus +3 24. Aśka 25. Seba 26. Wojtek bez portek z prezentami dla każdego z dalekiej skandynawii 27. łorsoł 28. Janusz 29 motormaniak 30 Kołek 31. Rakiet 32. Balon 33. Ferdek 34. Karina +2 35. Kali89 36. Kozioł +3 37. Aga (2+1) 38. Bliźniak + 3 |
Hej będziemy pierwszy raz, jest tam gdzie ogarnąć kawę/herbatę bo nie wiem czy kuchenkę zabierać jest sens?
|
Cytat:
|
Ja muszę zrezygnować, Wszystkim życzę udanej imprezy, pozdrawiam
|
1. Sambor
2. Mio+1 3. Consigliero + 1 4. Redrobo +1 5. Golab +3 6. Grzechu + Edzia 7. Michaua 8. Krzychu xt 9. ablos + bar 10. Śluza bawidamek + klan furkoczacych firan 11. Siwy, sam albo z rodzinką 12. Marek XR-ką, a może z Kasią 13. szelas, nie przepuszczę takiej okazji 14. Concer + Dorota 15. Leżan + 1 16. teren 78 +......... 17. Jarek+1 18. Dżony + 3 / czyli razem dwa namioty - 4os 19. Wilk. Chętnie przygarnę wspomniane wyżej łóżeczko 20. Herni 21. Frog 4 osobniki �� 22. Złoty 23.Ursus +3 24. Aśka 25. Seba 26. Wojtek bez portek z prezentami dla każdego z dalekiej skandynawii 27. łorsoł 28. Janusz 29 motormaniak 30 Kołek 31. Rakiet 32. Balon 33. Ferdek 34. Karina +2 35. Kali89 36. Kozioł +3 37. Aga (2+1) 38. Bliźniak + 3 39. Dziabka + Dziabkowa |
Niestety awaria. Jutro może uda się dojechać
|
1 Załącznik(ów)
|
4 Załącznik(ów)
O jacie..
|
Co robicie Kubusiowi???
Nie ruszać Kubusia! |
O ja cie nie pierniczę!!
Poranne strzyżenie z browarkiem i jednocześnie stóp chłodzenie? Do tego usługi barbera czynne całą dobę.:dizzy: |
Cytat:
|
Dobrze spędzony czas!!!
|
Rodzina 4G dziękuje wszystkim za kolejne mega spotkanie:)!!!
Seba wyjeżdżał z domu jako żul a powrócił jako dżentelmen :)!!! |
Następnym razem będzie na odwrót. Do zobaczenia za rok!!!
Cytat:
|
Łorsoł: fajne foty, te z gory to air2?
|
Następnym razem każdy będzie chciał być "żulem", nie zazdroszczę Emilowi.
Było super, do zobaczenia. |
dotarliśmy do domu, mozolnie ale dotarliśmy.
Bardzo dziękuję za Mega fajnie spędzony czas i cieszę się że mogłem poznać przynajmniej część z Was :) Nie przepadam za zlotami ale tu atmosfera była rewelacyjna kto nie był niech żałuje. ps. wątroba nie potwierdza :P |
3 Załącznik(ów)
Raczej wieczorne strzyżenia , po jebnieciu paru głębszych 🤣
|
2 Załącznik(ów)
Obiad pierwsza klasa :D
|
I kucharka jaka trzeźwa :)!
|
Szkoda ze nie udalo sie dojechac ale łebskie slonce skutecznie zablokowało moją możliwość przebywania w dzień na dworze, next time
|
I ja wam dziękuję za spotkanie. Było zajefajnie. Cieszę się, że mogłam was poznać. I na dodatek wróciłam z mega fryzurką😂 ( dzięki Emil😘). Do szybkiego zobaczenia😍
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
Dzięki wszystkim za imprezę a w szczególności Frogowi i komuś jeszcze (chyba Marek) za holowanie , Emilowi za fryz i Śluzie za mycie nóg :) |
Grzechu i Edzia: solniczko-pieprzowka jest u mnie.
|
Jakis boczek od DR tu pozostał....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bo teraz już nie ma takich boczków jak kiedyś :)
|
dziękuję wszystkim za jeden z najlepszych weekendów w tym roku
|
Zapomniałem o wynikach konkursu. W szranki stanęło 12 trunków . Bezkonkurencyjne okazały sie nalewki Jonnego , które zgarneły 2 pierwsze miejsca.Trzecie miejsce zajął Kołek z dziadkową piołunówką i czwarte Marek ze swym garażowym wyrobem. Zawodnicy otrzymali nagrody a kibice po konkursie mieli okazję spróbować tych specjałow. Zapraszamy za rok!!!!!!
|
Dodam tylko iż wyrób Kołka pokazuje swoje prawdziwe oblicze dopiero po wypiciu trzeciego kieliszka :)
|
Cytat:
Dla mnie to kawowe było zaskoczeniem pozytywnym. W ostatnią sobotę w Augustowie identycznym mnie poczęstowali. Ciekawe czy to samo źródło? |
Źródeł jest wiele :), u Kołka bez różnicy, ten napitek i tak wypalał smak w gardle a jak człowiekowi się odbiło to jakby oranżadą z komunii :)!
|
Ojcu przekazałem wieści z konkursu ,nagrodę spożyliśmy w atmosferze wzajemnego zrozumienia i nieproliferacji :)
P.S Pod koniec ustaliliśmy,że następnym razem grzeje ze mną do Was |
I to jest dobra wiadomość Kołek :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |