![]() |
[QUOTE=WojtekBBI;528313]
:vis:Harmonisci grali do upadlego tzn zaliczyli zgona wstawali grali... a jeden rozwalil przy tym nosa:vis: Z tym nosem akordeonisty to było tak: Grali i grali i nagle nastała cisza. Tzn ogólny gwar przy ognisku, ale akordeony ucichli. Pomyślałem, że pora wyjść, sprawdzić, czy rowery stojo... Idę w las i a tu jakiś rumor pod drzewem. Nie, żebym się przestraszył, cy co, ale idę i patrzę. I co widzę? Pod okazałą sosną ktoś stoi i jęczy i co chwila takie puk w drzewo. Choćby nie wiem, jak straszne, to muszę to zobaczyć- myślę. Ot taka bardziej ciekawość. Dopiero z bliska świecę czołówką i widzę: stoi człek pod drzewem, ale tak o krok odsunięty, akordeon mu ciąży do przodu skutkiem czego twarzą wklejony w drzewo. Co chwila zbiera się w sobie, próbuje odbić się od drzewa;jęki, jęki, odbicie, ale akordeon mu ciąży... i stuk...a krew z nosa idzie, bo kora sosnowa szorstka... a ręce uwięzione w szelkach akordeona...jęki, jęki, cisza i stuk... Ot los muzykanta- pójdziesz człowieku odpocząć pod drzewem i nigdy nie wiesz, jako pułapke na ciebie zastawi przeznaczenie. |
Wybaczcie pany, że wam się wtrącam w temat, ale czytając te wasze historie zaczyna mi po dyni latać jeden kawałek :) ... w wojsku go ciągle słuchaliśmy :)
|
Piękne, i w ogóle takie o życiu. Można się wzruszyć jak się zasłucha człowiek.
|
Kurzyć się raczej nie będzie
https://www.yr.no/sted/Polen/Podlasi...idsvarsel.html |
Prognozy zależą chyba od języka
http://www.accuweather.com/ta/pl/bie...?day=6&lang=ta |
Podobnież jesień ma być deszczowa
|
Spokojnie Jarek Kret mowil ze ma byc tak cieplo ze w klapkach po sniegu bedzie mozna chodzic:D
|
Cytat:
|
my mieliśmy chociaż dojazdówki, a trampiszon Złom'ka przyjechał na przyczepie ;-)
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Kaliumne brać ? będzie dostęp do 12V ?
|
Jak by była kalumna to i prąd może by się znalazł :)
|
Ja mam gniazdko 12V, więc jak coś udostępnię:)
|
To gidze to będzie ? :)
|
Sobotę o godzinie 19 zawita do nas Gość Specjalny Tomasz Staniszewski.
Jego wyprawę trasą Dakaru opisałem tu: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=28879 Tomek jest podróżnikiem z krwi i kości, przeżył wiele przygód na różnych częściach globu. Podzieli się z nami tymi emocjami:) |
1 Załącznik(ów)
Nie tylko Afryka była jego kierunkiem podróży motocyklowych:)
|
|
Wasil to też zagramy :D.Ale będzie też Whisy-Blues :blues:
|
|
Cytat:
|
miejsce rajdu legendarne: tam gdzie Marka Wygonili jak szedł Poczopek :)
kto pierwszy znajdzie? |
No i się .......czopki w dupie ja pierd......takie miejsca :cold:
|
Tak... klasyka gatunku .... gdzie to będzie Panie ten Balet? ...odliczamy Wielkie Zgadywanie....Podlaska Zgaduj Zgadula. Zajebiście
|
Cytat:
Toc pagiery nie ogarna takich danych:D |
Czyli wynika z tego, że do Apteki po czopki trzeba zapierdalać od znalezli miejsce na Podlaski. WIR balet w ciemnej,czarnej dupie :Thumbs_Up:.
|
Podobno będzie fajna pogoda..
|
SLUZA: miejsce rajdu legendarne: tam gdzie Marka Wygonili jak szedł Poczopek :)
kto pierwszy znajdzie? Tam gdzie Marka pogoniło jak nie wsadził czopka? Takich miejsc moze byc wiele... |
Cytat:
wygrałem zestaw gumowych wierteł do styropianu ?? |
Biker masz coś do styropianu? :haha2:
|
chyba mapę narysuję :)
|
1 Załącznik(ów)
Sluza jest mapka.Czopek to miejsce parku maszyn !!!:)
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Sluza wersja mapy full edyszyn!!!
|
Ty zawsze na wszystko masz gotową grafikę :) nawet Redrobo tyle czasu nie spędza przy programach graficznych co Ty? :D
|
Teraz to już chyba wszyscy wiedzą gdzie:D
|
Cytat:
|
Podpowiedź, wykreśl trójkąt (jak najbardziej bermudzki) pomiędzy wioską z tego filmu, wioską Krynki A na 3 wierzchołku szukaj czopka. ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...959cdf9ecb.jpg |
Mapa dojazd
1 Załącznik(ów)
Tatuaż z moich pleców w miarę czytelny. Skóra biała po zimie. Nie ma skali, bo wtedy jak mi go robili to akurat nie było. Brązowe - pola, zielone - łąki, lasy to lasy a domy to domy, a niebieskie to zbiorniki i cieki wodne.
Załącznik 70344 |
"tu"hahahaa- mapkę przerysuję w jeden księżyc
|
Wasil po księżycówce nie przemalujesz:D:D:D:D
|
|
Cytat:
|
Jakieś dziwne te ogórki.
|
A smalec to gdzie?
|
Dzięki za precyzyjny track , wgram to sobie w dżpiesa. Mam nadzieję , że garmin się nie zawiesi :D
|
Zawiesić się może jedynie mózg po spożyciu wody z butelki Jacka :haha2:
|
Cytat:
|
Informuję, że to będzie mój ostatni "kawalerski" rajd!
Potem to już nie wiem czy będę dostawał pozwolenie aby jeździć do Was, gdzie palce pchają w pępek! P.S. no może nie ostatni, kawalerem jestem już drugi raz ... |
Zlomie wyzwanie przyjete!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |