![]() |
I ja dziękuje bardzo za wspólnie spędzony czas i wspaniałą zabawę z Wami.
W moim kompie znalazłem adapter Kingston bez karty kto zostawił? |
Adapter jest Froga.
Tolku, czy jest szansa odzyskania kółka do pływania od Pana od kajaków. Zostawiłem przypięte na przyczepce z kajakami a kółko sentymentalne z Krymu przyjechało z nami na moto. |
Kolko jest u mnie.
|
1 Załącznik(ów)
A jak ja odjeżdzałem, to widziałem dmuchaną lalkę kto zostawił?
|
Cytat:
|
Dziękuję i ja :bow:!
Tolkowi- że otworzył tak przyjazną miejscówkę do której chce się wracać Markowi- ze ma urodziny w rocznice powstania WIR-u Frogowi i reszcie Białostoczaków- że wymyslili integrację letnią! Jak zawsze wsio super!!! Impreza po raz pierwszy na trzeźwo, ale przynajmniej wszystko pamiętam i stwierdzam,że tez się da :D! Jesienny Rajd WIR-owy knuje się małymi kroczkami, więc do zobaczenia na jesień!!!! |
Chciałbym również podziękować wszystkim, choć mnie nie było. Na weselu piliśmy zdrowie VIR-u i mam nadzieję, że ViR pił zdrowie pięknej pary młodej. Integracja odbyła się na odległość.
|
|
Ototo lubie
|
:D:D:D:D:D:Dseba z tolkiem TO NASI CELEBRYCI
|
Złomek skąd Ty bierzesz tą muzę :bow:. Super filmik, Tolek wymiata :)
|
Dziekuje za zaliczenie mnie do celebrytow!Od razu poczulem sie wazniejszy!Ale posmialem sie ogladajac swoj wystep!!!
|
Złomie, film jak zawsze w pytę. Czy jozin z bazin to niby ja:D?
|
U Tolka i Agnieszki zawsze jest fajnie.
|
1 Załącznik(ów)
To moja koszulka RUGBY:D
|
5 Załącznik(ów)
Jak zwykle wesoło było:)
|
grubooooo, wspomnienia wracają ;-)
|
1 Załącznik(ów)
typowo rodzinna imprezka:)
|
No to morze zrobimy edycję jesienno zimową ?
|
Co raz lepiej!
|
1 Załącznik(ów)
WIR jest wszędzie!
aaa Tolku pudełko z przynętami znalazło się w Giżycku. |
qqrde a myślałem że chociaż na tym forum nie będzie męskich (prawie)golasów ....! :-) , :-) Pozdrawiam .
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Motorki podczas edycji zimowej mogły by być na plakatach.
Rozwieszone do około ,ale by była jazda.... |
Halo nie zagalopowywać mnie się tu z tymi edycjami, jesienią to jest Rajd Podlaski a zimą Naftalina Party, dajcie Tolkowi odpocząć trochę ;).
|
Cytat:
|
Ivi a może jakaś data odnośnie jesiennego podlaskiego trolowania, czy przyjąć pewnikiem 23-25 pażdziernik?
|
Może to i racja z tym odpocząciem...
|
Może kulig z Bielska do Płaskiej, tam nocleg i powrót saniami :)
|
W sobotę u Wasila na ranczu odbedzie się spotkanie onanizacyjne, odnośnie Rajdu, jak nie bedzie za dużo samogonki to może uda nam sie cos ustalic :D. Zapraszamy wszystkich!!!!
|
Czekamy na wiadomości ,i co tam uradzicie.
ps.urlopy trzeba organizować! |
3 weekend października to 16-18 X
|
Strach termin ogłaszać, bo zaraz pojawi się jakaś ankieta.
|
Heheh ankieta pod tytułem: "Czy Rajd Podlaski jest na Podlasiu???" i czy skrót "VIR" oznacz "Vasilczuk i Rolniki" czy "Wiejska Inteligencja Rolnicza" :D
|
Vodka i Rozum
|
No to pojechali......
|
ale WIR czy VIR ?
|
Cytat:
|
Ażeby to wyjaśnić, trzeba zrobić ankietę. Wszak publiczność wie lepiej niż sam autor.
|
Pierwsza wersja, o ile dobrze zapamiętałem, brzmiała "Wódka i R...chanie"
|
No i co narobił, tera już wszytcy wiedzo..!!:)
|
Wczoraj około 1 w nocy na poloni był film pod tytułem "WIR" Ale nikogo znajomego w obsadzie nie było.
|
Mi sie wydawalo ze chodzilo o dwie sprzeczne rzeczy czyli Wodka i Rozum.Jednego za duzo a drugiego za malo?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
"Wolność i Równość" zresztą jak by nie zwał impreza przaśna jest.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:05. |