![]() |
Brak słów. :(
Nie miałem przyjemności poznać osobiście ale bez dwóch zdań był jedną z dusz tego forum... Masakra! :( |
Szczere wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich. Wielka szkoda...
|
Smutek.....
|
Kondolencje dla bliskich. Smutna wiadomość.
|
Kolejna koszmarna wiadomość na naszym Forum :(:mad:
Na pojawiające się w takich przypadkach natrętne pytanie "DLACZEGO?" - nie istnieje żadna sensowna odpowiedź, i to bez względu na krąg kulturowy czy wyznawaną wiarę. Jeśli jakaś "Opatrzność" istnieje (w co wątpię) to stosuje wyjątkowo perfidnie OPACZNĄ selekcję, z upodobaniem wyrywając z biegu życia przyzwoitych, pozytywnie zakręconych ludzi, pozostawiając rodzinie i bliskim pustkę nie do wypełnienia -szczere wyrazy współczucia... Żegnaj Kolego, nawet "Alzheimer" nie będzie w stanie usunąć z pamięci wspomnienia -kto to był "Pan ORZEP" [i] |
Orzepa poznałem rok temu na Izi Meetingu. Miałem nadzieję, że w tym roku też się spotkamy. Niestety, nie spotkamy się :(
Żegnaj[*] |
Smutne[*][*][*]
|
Wczoraj wieczorem czytałem na naszym forum relacje z wyprawy Barwina i Mikelosa do Albani w czerwcu zeszłego roku na której spotkali Orzepa... A dzisiaj taka informacja. Orzep mam nadzieję ze miałeś piękne życie, szkoda ze tak krótkie. Odważni nie żyją długo, ostrożni nie żyją wcale...
|
Wielka szkoda, brakuje słów by cokolwiek napisać. Lubiałem czytać jego posty.
Z pewnością był osobą wartą bliższego poznania. Spoczywaj w spokoju Orzepie. [*] |
Ja również poznałem Go na zeszłorocznym IziM. Jakoś przypadkowo się zgadaliśmy, wypiliśmy po piwie, zajebiście się gadało jakbyśmy się od zawsze znali.
A "znaliśmy" się tylko z tej rozmowy i ogółem z forum, mimo tego czuje się jakbym jakiegoś starego kumpla stracił. Przy najbliższej możliwej okazji mieliśmy znowu wypić po piwie.. :confused: |
:([*] Przykro...
|
Dawno niewidziany kolega,swój CHŁOP wielki żal...:(
Kondolencje dla rodziny. |
życie jednak lubi pisać swoje scenariusze...
Kondolencje dla rodziny i bliskich. |
Straszna wiadomość.
Odpoczywaj w pokoju Orzepie |
Pomimo , że śmierć czeka każdego z nas , często spada ona jak grom z jasnego nieba . Dzisiaj czytasz kogoś posty, a jutro już tej osoby nie ma wśród nas . Aż trudno w to uwierzyć .
Szerokiej drogi Orzepie . |
Szkoda chłopa. Żal serce ściska.
Wieczny odpoczynek........... |
|
.... Był wspaniałą osobą, znałem go kilka lat, miliony przekomarzanek, setki dyskusji.. On wyśmiewał moje laweciarstwo i psującego się KTM-a, ja mu dogryzałem że nie zaznał przygód bo w terenie nie lata... .. Nigdy go nie spotkałem, ale czułem jak by był mi bratem. Wczoraj się poznaliśmy tak naprawdę... realnie... zatem znałem go zaledwie kilka godzin... Nie potrafię zrozumieć jak to jest w ogóle możliwe.. ten człowiek całe życie latał na motocyklach, na ścigach... po 300 km na godzinę... kupił GS-a aby być bezpieczniejszym... dla rodziny to zrobił....
....bardzo chciał poznać świat po za drogami... może gdyby nie spróbował... żył by dalej... :( Żegnaj Wrogu! nigdy Cię nie zapomnę...[*] |
Cytat:
|
Piszą , że ten motycyklista co zginął miał 51 lat...
|
Wieczne odpoczywanie racz jemu dać Panie ....
|
...a światłość wiekuista niechaj Mu świeci na wieki wieków .........
[*] :( |
Cytat:
Proszę kogoś, kto ma dobry kontakt z jego bliskimi, żeby im to przekazał. Powinni wiedzieć. |
masakra jakaś, straszne !
PS. sory za artykuły szukałem w panice co się stało :( |
Pokój Twej Duszy Panie Orzepie[*][*][*]
|
spoczywaj w pokoju...[*]
Kondolencje dla rodziny i bliskich |
Ostatni wpis Orzepa na forum jest o bezpieczeństwie na motocyklu.
|
Straszna tragedia... :(
Kondolencje dla rodziny. |
Straszna wiadomość. Bardzo współczuję rodzinie.....
Szok... |
Kruche to nasze życie. Zdjęcia ORZEPa z Synem na motocyklu mam przed oczami.
Gdziekolwiek jesteś śpij w spokoju. Rodzinie szczere wyrazy wspólczucia. PS kląć mi się chce za każdym razem jak do tego działu zaglądam, k@#$%^&*! niespodzianki :( |
Bezduszne prawo wielkich liczb-im więcej nas, tym częściej odchodzimy. Żal, że tacy pozytywni. Rodzin żal...
|
Smutna wiadomość. Szkoda człowieka[*]
|
Kur... nie wierze! Poznalem jak wielu z was Orzepa na ost. Izim :( Pozytywny gosc! Bedzie go brakowalo ...
Spoczywaj w pokoju ... ['] Kamyk |
Kurcze... w październiku mieliśmy jechać razem do Maroka... bilety lotnicze już miał kupione... mailowaliśmy i były to maile zabawne, wesołe... już nie mogłam się doczekać kiedy poznamy się osobiście. Wydawał się radosnym człowiekiem jakich mało...
Mieliśmy spotkać się w ten właśnie weekend jednak my nie daliśmy rady pojechać... Tak strasznie przykro... Nie znaliśmy się a uczucie jakby zginął ktoś bliski... Żegnaj! |
Zaglądam na to forum raz dziennie a nawet częściej tylko gdy widziałem wpis OrzePa to zaraz zaglądałem, wiedziałem że się uśmieję...
Wyrazy współczucia dla rodziny... Niestety nie miałem możliwości poznać osobiście :( Spoczywaj w pokoju[*] |
Czytałam Cię Orzepie. Spotkałam Cię na Izim.
Bardzo mnie poruszyła wiadomość o tym, że już nie będziesz latał tu na dole. Powodzenia więc tam na górze... Spoczywaj w pokoju[*] |
Ech... Orzeppe... Chol...e beemwe... Teraz już zobaczymy sie na górze...
Może teraz czas na wspólny Zlot advrider i FAT, im. Daniela. Nie wiem czy chcecie... |
:([*] wyrazy współczucia rodzinie oraz najbliższym
|
Oj Orzepie, coś ty narobił ! Nasze pierwsze przypadkowe spotkanie na albańskim szutrze nie miało być ostatnie, nie tak się umówiliśmy :( Zostawiasz po sobie na forum wielką dziurę, zamieniasz w afrykański cmentarz.... Szczere kondolencje dla rodziny....
|
Choć motor BMW charakterem prawdziwy czarnuch. Kondolencje dla Rodziny. Wielka strata. Orzep wstawiaj się tam w górze za nami u NAJWYŻSZEGO byśmy jak najrzadziej przeżywali takie chwile.
|
Spoczywaj w pokoju [*]
|
Brak słów. Nie poznałem osobiście ale zawsze z uśmiechem na twarzy czytałem posty Orzepa. Najszczersze kondolencje dla rodziny i bliskich.
|
Żegnaj Orzepie i do zobaczenia w innym już świecie, może tam polatamy razem. Wyrazy współczucia Rodzinie.
|
[*] wielka strata
|
brak słów....:mur:
spoczywaj w pokoju Orzepie |
Zegnaj kolego :(.
|
Spoczywaj w pokoju.+
|
Zegnaj kolego[*]
|
:( ...to smutne. Nie poznałem osobiście, ale tak wiele fajnych postów czytałem. Smutno...
|
Żegnaj Orzeppe. Kondolencje dla rodziny
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |