![]() |
Prawie zapomniałem.
Komunikat Komitetu Organizacyjnego. Komitet oświadcza co następuje: 1. Parys ma zakaz zbliżania się do siekiery :D 2. Macie wszyscy w ryj. 3. Nie wiem czy jutro dojadę, bo testuję powitalne procenty. A głupio będzie tak z pustymi rękami. ;) 4. Macie wszyscy w ryj (Było? to sorry bardzo.) Na zdrowie! |
Jak będzie siekiera to mnie nie powstrzymacie :D
|
Cytat:
|
Jutro nie mogę być (praca qwa), a w sobotę ktoś się wybiera ?
|
Gdyby jutro ok 18.30 krążył nad Wami biało-niebieski samolot, krzyczcie: 'Panie pilocie, dziura w samolocie!'.
:) |
Cytat:
|
Cytat:
Jadę motocyklem :) |
Cytat:
m |
Cytat:
To nie chłopy tylko dziewczynki ;) |
I jak tam nikt nas nie widzial w powietrzu ;-) ?
|
Odmeldowywyje sie niniejszym.
Ponadto chcialabym wyrazic swoja wdziecznosc: Mat, Tupek, jarekO - jesteście wielcy! Wszystkim baaaardzo dziękuję za cieple przyjęcie, rozmowy, tańce i cala resztę. Bylo SBZ! |
Jeśli chodzi o mnie to luźnej gumy ciąg dalszy uskuteczniam :D
Strzała! |
6 Załącznik(ów)
i ja już w domu, znaczy się obecnie Ciechanów ;) dzięki ci boże za te jedynie 70km trasy :D impreza zajebiaszcza,
dzięki i szacun dla onanizatorów za luźną gumę :bow::bow::bow::bow::bow: i wszystkim za świetną zabawę, super atmosferę itd. :P jestem mega zadowolona :D:D:D:D:D:D:D:D PS. już możecie mnie wpisać na listę za rok :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: a tu parę zdjęć z imprezy :p:D:at: i filmik ( "...lubię kobiety, seks i luźną gumę....." ) :D:D Załącznik 48628 Załącznik 48629Załącznik 48630 Załącznik 48631Załącznik 48632 Załącznik 48633 |
2 Załącznik(ów)
Z trasy off. Na pierwszym bociany przy sianokosach. Na drugim przeprawa promowa przez Narew. Dzięki za super pojeżdżawkę.
|
no i już po...
bardzo dziękuję Wszystkim, którym chciało się ruszyć dupę i przyjechać na luźną gumę. Wasze roześmiane facjaty po raz kolejny były najlepszą nagrodą. JarekO - wielkie dzięki za wspaniałego offa :D Duży sprawca zamieszania zapewne podsumjue całość lepiej :D |
Dziękuję wszystkim :D
|
Wielkie gratulacje Tupkowi Matowi i całej reszcie za organizację :bow:
szkoda że nie udało się do was podjechac .:mur: Dawac FOTY:) |
Ja też się dołączę do podziękowań dla organizatorów za zajebiście spędzony weekend.
Offik był super,następnym razem założę odpowiednie oponki. Gorące pozdrowienia dla wszystkich uczestników spotkania,zwłaszcza dla ekipy basenowej |
chcialem podziekowac koledze z "ekipy basenowej" za pomoc w przestawianiu czerwonej maliny o 5 nad ranem ...
to mowilem ja .. z sasiedniej imprezy ;) |
:hehehe: 1. hehehehe, a mam zdjęcia z 5 rano z akcji :D
2. ....toć foty są, plażing i te sprawy...jak to zwykle na zlotach afrykańskich :hehehe::hehehe: |
Dotarłem koło 23:00.
Dziękuje wszystkim za mile spędzony czas! Organizatorom za zajebistą imprę! Pozdrav |
I ja wszystkim bardzo dziękuję.:Thumbs_Up::Thumbs_Up:
Było świetnie.:bow: Do następnego razu. |
Hej- dotarłem wczoraj bez problemów, Miśki mnie nie widziały:):)- ale tak naprawdę dziś dopiero jasność umysłu wróciła:D:D:dizzy:
Impreza super, bo nie ilość tylko jakość się liczy! - dzięki wszystkim, z onanizatorami na czele:);) pzdr |
I ja sie dolaczam do podziekowan!
Rozumiem ze za rok bedzie powtorka! :-) Grzegorz |
4 Załącznik(ów)
Z trasą On była lekuchna ściemka. Ale nie bój nic.
Miała byc i była. Jako, że wszyscy byli troszkę niewyspani to pojechaliśmy najkrótszą drogą. Załącznik 48671 Ale taką pierwszej kolejności odśnierzania. Bo wiadomo - "mleko ma najlepszy transport". Załącznik 48672 Tak aby nad najbliższą wodą. Załącznik 48673 W cieniu sobie posiedzieć i odpocząć przed nadciągającym niechybnie wieczorem. Załącznik 48674 No i żeby napięci na wynik koledzy z trasy off nie mieli z nas polewki. Tylko im nie mówicie, że walneliścmy niecałe 2 kilosy bo w ryj.... |
Ja także bardzo dziękują tym którzy walnie poprzyczyniali się do tego luźno gumowego przedsięwzięcia. Matowi, Tupkowi, Wojtkowi, Jarkowi :Thumbs_Up:
Tomowi za muzę na żywo :) Felkowi za trasę On ze skrótem na Pułtusk ;) Dzięki wszystkim przybyłym za spotkanie :) |
Dejta wincy zdjęć, kto ma; Baba, Wojtek II...
|
|
No ja też wczoraj obrobiłem w końcu nasze foty ale widzę, że jeszcze nie zuplołdowałem na googla.
To dzisiaj postaram się nadrobić. |
Parys, dzisiaj było wczoraj a dzisiaj jest jutro! :D
|
taaa, jutro to dzis...tyle ze jutro:)
|
Jutra nie ma :friday:
|
Tomorrow will take us away
Far from home Noone will ever know our names But the bards' songs will remain Tomorrow will take it away The fear of today It will be gone Due to our magic songs :D |
oł jeeee :P
|
Pany czas to pojęcie względne przeca. Czasami leci szybko czasem wolno, a czasem przez palce tak mówią.
To wszystko kwestia umowna jest. Jak się umawialiśmy na przyjazd do Popowa na 15 to tylko na zegarkach można było ustalić, że to już teraz albo jeszcze za wcześnie, tudzież że spóźniony byłem. Niestety nie da się tego czasu określić inaczej jak umownie, no bo w takiej Australii to już jest na przykład jutro a gdzieś na zachodzie USA dopiero dzisiaj rano. Inaczej tego nie dotkniesz, nie powąchasz a co gorsza - nawet się tego nie da wypić!!! Więc nie chrzańcie mi tu chopy, że coś tam miałem zrobić wczoraj, jutro czy dzisiaj :D Możemy się umówić umownie, że powinno się to udać przy najbliższej nadarzającej się okazji bycia w domu :D Karpe dię! |
Cytat:
|
Czasoprzestrzeń ma to do siebie, że się lubi zakrzywiać... Szczególnie na zlotach pod wpływem destylatów. A niekiedy to się nawet potrafi zapętlić i wychodzi z tego taki dzień świstaka. Się mi parę razy zdarzyło... :D
|
No właśnie wczoraj mi się lekutko zakrzywiło coś i ch.., dupa i kamieni kupa :D
Ale było fajnie :chleje: |
super foty :)
dziękuje organizatorom za super zlot i wszystkim za świetną zabawę ps. tylko śpiewów mało było :mur::vis: |
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |