![]() |
.........
|
.........
|
:Thumbs_Up:
|
Sidi Ifni...kiedyś nie spodobało mi się to miasteczko at teraz zrobiłabym wiele żeby móc wrócic do tego czasu...piękne zdjęcia
|
.........
|
.........
|
Cytat:
Pozdro Orzep p.s. Qrwa czy tylko Ja widzę, że trzeba ponownie ZABANOWAĆ Mazeniaka?! ...kto, kiedyś oglądał takie foty na forum?! Na DiscoveryChannel i owszem widziałem! |
Ja też widzę, ale myślę że warto poczekać, bo ładne są. Chociaż z drugiej strony wiem że ma tego w pizdu!
|
Zbanujmy go w na zawsze, te zdjęcia budzą złe emocje wśród ludzi którzy nigdy tego nie zobaczą. A to niewątpliwie wprowadza złą atmosferę na forum.Mamy coś więcej do zrobienia, musimy ocalić kilka ton mięsa :) !!! I wykastrować kilka narodów pijawek. Takie zdjęcia i relacje to se Mazeniak w dupę wsadź. zacznich chodzić lepiej z dziećmi na manify i będziesz trendy.
Pozdrawiam |
.........
|
Dwa cytaty z muminków :)
"Hej! powiedział Ryjek. Odkryłem ciekawą ścieżkę. Wygląda niebezpiecznie. Jak niebezpiecznie? spytał Muminek. Powiedziałbym, że niezwykle niebezpiecznie odparł poważnie mały zwierzaczek Ryjek. W takim razie musimy wziąć ze sobą kanapki i sok postanowił Muminek" "Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami rozmyślał Ryjek. Widzi się je, jak pędzą w nieznane, i nagle nabiera się strasznej ochoty, żeby samemu też się znaleźć gdzie indziej, żeby pobiec za nimi i zobaczyć, gdzie się kończą..." Kurde a jak byłem mały to nie lubiłem tej bajki :) |
Cytat:
Będą paczki z Afryki :D |
Tak się zastanawiam, czy Mazeniakowi jako pierwszemu uniemożliwić kasowanie i edycję postów, bo jak się znów obrazi to będzie mi tego brakowało ;)
pozdr, laska |
Hehe, fajna historyjka :)
nam też się zdarzyło rondo w podobnym miejscu... tylko ze z 700 udalo sie zejść do 200 ale też na oficjalnym papierku :) Gadkę cisnęliśmy ze dwie godziny ale nie udało się nic więcej ugrać:) może dlatego, że jechaliśmy "tam" a nie "z powrotem" :) a przed dakhlą jest taka plaża gdzie odpływ ma z 5km długości, zeszliśmy na plażę i szliśmy godzinę a nawet nie doszliśmy do wody... a było widać po śladach na piasku że jeszcze niedawno tu była :) |
.........
|
.........
|
|
.........
|
i o ile sieniemyle to ten wloczykij zawsze opierdalal spizarnie muminkom.....
|
Cytat:
Wyplułem kawę...na szczęście nie na lapopa, bo Niemcze bym cię obciążył kosztami! ;) |
.........
|
.........
|
.........
|
.........
|
Cytat:
|
.........
|
1 Załącznik(ów)
Mazeno-dziękuję. Piękny film. Mam trochę wspomnień z hamady..a moje z nią kontakty dość bliskie wszak albowiem pewniego kwietniowego dnia roku pańskiego 2013 hamada zaatakowała mój obojczyk ..i do dziś mam pamiątkę
|
.........
|
Ano-nie ma nic lepszego na złamany obojczyk jak założyć opatrunek unieruchamiający z silvertape:)
|
Cóż... dołączam do grona lizusów...
Masz talent, pisz dalej o swoich wyprawach, zdjęcia naprawdę dobre :) Pozdrawiam, Maciek :D |
.........
|
Mazeno nie opowiadaj takich głupot. Ja cały czas czytam, a zdjęcia oglądam po kilka razy, bo są po prostu super. Taki człowieczek jak ja, nawet nie wie, co napisać pod Twoim kolejnym wpisem, bo tylko mogę podziwiać i się zachwycać :D Mnie inspirują tacy ludzie, jak Ty. Pisz dalej :at:
|
Wklejaj a we łbie czytacza czy oglądacza zawsze coś zostaje!
|
Mazeno, weźże przestań kokietować! To jest właśnie w tym wątku dobre, że nie trzeba scrollować przez morze postów "fajnie piszesz", "dawaj dalej" itp itd.
Chodzi Ci przecież o to by inspirować, a nie zbierać laurki. Zdjęcia, zdjęciami. Krajobrazy, krajobrazami, a ja najbardziej pamietam zdjęcie rodzinne przy ognisku. Więc proszę Cie uwalniaj tutaj nadal swój strumień świadomości. Z korzyścią dla nas i pewnie również dla siebie. |
.........
|
Super film. Czekam na więcej relacji !!!
|
To że masz inny światopogląd i sposób na życie nie uprawnia Cię do walki na forum z tymi , którzy myślą i postępują inaczej , nikt do tej pory nie grzebał w tym co napisałeś i nie wycinał obraźliwych tekstów . Nikt też nie będzie Cię prosił o poszanowanie tych którzy mają odmienne zdanie w poruszanych tematach . Jeszcze jedna akcja z mykiem lub z kimś innym na kurwy i pedałów i wylatujecie .
|
.........
|
Chłopaki pogoda ma się poprawić, róbmy swoje ;) "Maul halten und weiter dienen" jak w armii CuK. Jakby co możecie mnie nawrzucać, przyjmę to na klatę...z godnościom osobistom ;)
|
Lupus, Ty grubasie! :-)
|
Cytat:
Lupus Ty abstynencie :-)! |
Proszę mnie nie znieważać interaktywnie!
|
" lżyjcie nas, myśmy prowokatorzy!"
|
.........
|
.........
|
No nareszcie marudo!
|
.........
|
.........