![]() |
Trudne pytania zadajesz ;) Nie wiadomo jakie warunki gruntowe będą i jak często będziemy je sprawdzać glebiąc. :)
Najlepiej będzie się zdzwonic koło 12. |
No i szykuje się fajny wypadzik. Do zobaczyska na trasie:at: a jak nie to na ognisku:drif:.
|
Mygosia
Tak na wszelki wypadek podaj namiary, gdzie mamy się wbijać na nocleg w sobotę. Tu można popatrzeć jak u Was lało :-) http://radar.bourky.cz/ |
Poszło na priv.
Jednocześnie wszystkich proszę o zabranie śpiworów i obuwia zmiennego [klapki], a także jedzenia i picia. Wrzątek jest. I proszę nie rozjechać drogi dojazdowej ;) |
droga dojazdowa do spania podobno jest drogą gminną
nie róbcie wielkich oczu na miejscu:haha2: mam nadzieję, że uda mi się do Was dołączyć. chociaż na trochę. |
Ze wzgledu na trase po Slowacji ja musze powiedziec pass :(
|
Miejscówka jnoclegowa est miejscem rodzinnym. Jakiekolwiek robienie bydła kończy się wywaleniem. Zero przegazówek i orania kostkami. Prosze o poważne podejście do tematu. Żeby Małgosia się nie musiała wstydzić za nas.
|
o co ci z tą słowacją chodzi ?
|
Dreed - nie wiem o co chodzi ze Słowacją, ale z tego co wiem, to chłopaki chcą wcześniej jeździć po Polsce [przynajmniej tak to zrozumiałam].
Może rano się znimi wybierzesz, a potem na 3-4h sobie zrobisz wolne, skoro na S. nie chcesz jechać? Spotkalibyśmy się po południu/wieczorem przed wyjazdem na chatkę... |
Dreed
Informuję, że na Słowację już nie musimy mieć wiz ;) A może nie lubisz Słowaków, albo jakieś mandaciki nie popłacone :D No nieważne, ale Mygosia mądrze prawi i zawsze jest jakieś wyjście. Co do noclegu to będziemy tak grzeczni, że nie będą chcieli nas wypuścić do domu....... a może nawet zaadoptują ;) JESZCZE PÓŁ GODZINY "PRACY", PAKOWANKO I RUSZAM :-) |
Moja czworka nosi w dowodzie inne nazwisko nizli moje :-) Rzekomo jak mnie zatrzymaja za granica z sasiadami to moge miec problem z powrotem... Aczkolwiek Małgoś dobrze prawi, a i znajomych w Zywcu moglbym odwiedzic... Pogadamy na tamie :-) Tam na miedzzybrodzie musze odbic z Zywieckiej ?
|
Możesz jechac przez BB, a na Żywieckiej przed blokadą w lewo - przez Przegibek, w Międzybrodziu na skrzyżowaniu w prawo.
|
A jak z Zywieckiej zjade na Tresna to tez dotre tak ?
|
Cytat:
|
Z Żywieckiej na Tresną?
Ale już tam za Łodygowicami? Dotrzesz, tylko Żywiecka jest nieprzejzdna [tzn. przejezdna jest, ino zakaz jest i mandaty wlepiają ;) ] od skrętu na Przegibek jakieś 2km. Możesz polecieć albo obwodnicą Bielska - czyli na kończynce skręcasz na S69 w kier. Żywiec, Korbielów, a zjeżdżasz na węźle "Mikuszowice". Albo przez Bielsko prosto - i w Bystrej skręcasz na światłach w lewo - na Wilkowice. A na kolejnych światłach w prawo na Żywiec :) |
hehe, już się pogubiłeś? To jeszcze ode mnie: walisz przez Bielsko i na Żywiecką, a jak Ci stanie przed oczyma zakaz ruchu, to skręcasz w lewo i jedziesz przez górkę, fajną drogą, aż do poprzecznej drogi i tam w prawo i jeeeedziesz, jedziesz aż do zapory.
|
No i Ekipy pognały zostawiając za plecami Beskid Żywiecki :)
|
Dojechałam!
:D |
Ja też:D.
|
|
Dzięki wszystkim i tak dalej... Niezły weekend, miejscówa najlepsza. Mam prośbę. Zostawiłem w "pokoju pielęgniarek" latarkę czołową. Wisi na gwoździu na jednym z dolnych łóżek. Jeśli ma ktoś nr telefonu do Leszka proszę mu to przekazać aby jakoś zabezpieczył. Potem pomyślimy jak ją odebrać.
|
Cytat:
Lechu powiadomiony! :) Gosia będzie w tyg na Lasku? Bo tam też coś pozostawiała :) |
Dzieki, swietny wypad :-) I nawet bez strat mimo gleby - dzieki Leszkowi za nowe lusterko do Afryki (On to chyba ma wszystko w magazynku)
Czekamy az reszta sie zamelduje, ze szczesliwie dojechala :-) |
Dojechałem.:Thumbs_Up:
Po drodze miałem wesołą kontrolę policyjną. Panowie w alfie schalotwali mnie w jakimś mieście (tam gdzie Karolina się oddzieliła). Spociłem się, bo jak by chcieli żebym dmuchał to ...... :mur::mur::mur:. Impreza skończyła nad ranem. Zjechaliśmy na zatoczkę i jeden skontrolował moje prawko, a drugi tak się zapatrzył na afrę, że nie zarejestrował tego i po chwili znowu mnie poprosił o prawko. :D:D:D Obyło się bez kasy i punktów...... bo królowa ich oczarowała :) Tak poza tym to dzięki wszystkim, bo zaliczyłem fajnego reseta w wesołym gronie. Takie weekendy powinne być ustawowo obowiązkowe :). Do następnego i szybkiego. Wrzucajcie fotki plisssssssssss.!!!!!! PS I żeby było jasne to dalej nie wszystkich lubie. ;) |
http://nf.e-net24.pl/bes/bes.html Kilka zdjęć :)
|
Karola pewnie sie oddzielila w Bielsku :-)
Kogo nie lubisz ? :-) |
To i ja się melduję.
Sącżę już trzecie piwko i jestem tak skonany że nie chce mi sę za dużo klepać. Dzięki :bow: wszystkim za wszystko i koniecznie takie imprezki powinny być co najmniej raz na tydzień, a i tak byłoby za rzadko. Naprawdę było :Thumbs_Up: P.S. Raf, został u Ciebie w chyba w laptopie mój adapter do kart microSD, zaopiekuj się nim do następnego :at: |
Cytat:
Fajne zdjęcia Naczelniku:Thumbs_Up: Nieskromnie dodam że ze mną najlepsze;) Miras, ale ja żadnego czerwonego adaptera nie mam;););) Ps Oddawaj mojego pieroga:haha2: |
Raf miales 10 pierogow, wiec nie marudz :D
|
Cytat:
Ale jednego podmienili pierogowi skrytożercy:hehehe: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fajnie było... Bardzo fajnie... Zaczynam coraz poważniej myśleć o mniej śliskich oponach :) Może ktoś ma na zbyciu? :D Tylko uwaga.. z przodu mam 19... Naczelny, dzięki za foty! pięknie udokumentowana moja przygoda :D Ale nie nagrałeś, jak za pierwszym razem odpalam z kopa kata :D A mogłoby to mnie przynajmniej w małym stopniu zrehabilitować po nieudanym podejściu do dzika cheńkowego... Raf, pięknie bierzesz zakręty... zapomniałam Ci tego powiedzieć, będzie mi się to śniło po nocach... po prostu kunszt :) spojrzę na moje fotki i coś dorzucę od siebie... Ja też dotarłam do domu. pozdrosy!!! |
moge odebrac w Kato dla Mijamoto, bedzie powod do spotkania na Błedowskiej ;)
|
ok, zrobimy akcję w przyszłym tyg., dobra? Tutaj fotki ode mnie: https://picasaweb.google.com/1154477...kaLusterka2406
:) |
12 Załącznik(ów)
Parę fotek
Nocujemy u Rafa Załącznik 32209 Miras planuje trasę na jutro. :D Załącznik 32206 Ten potwór był z nami w pokoju. Dobrze że był za kratami.:cold::cold: Załącznik 32216 Śniadanko Załącznik 32207 No i w drogę Załącznik 32208 Spotkanie na śluzie tak jak planowaliśmy Załącznik 32213 Załącznik 32217 I dalej to już wg śladu Naczelnego filozofa. Chłopaki uczą się Oziego Załącznik 32210 Jechaliśmy wg zielonych kropek więc ...... nie wiemy gdzie to było :D Załącznik 32211 Załącznik 32212 Trochę popadało i dzięki temu była lepsza zabawa ;) Załącznik 32214 Dreed schował się za drzewem przed leśniczym Załącznik 32215 CDN ...... kiedyś ;) |
Rychu, a gdzie moja gleba z zawrotką ??
|
... będzie będzie ;)
|
Super wypad i proszę o więcej fotek! :D
PS: kto jest posiadaczek pomarańczowo czarnej Afri? |
1 Załącznik(ów)
Posiadaczem pomarańczowo-czarnej Afry jest Raf - obrzarciuch i intrygant pierogowy :D
|
2 Załącznik(ów)
Miras proszę przeliczyć pierogi :D:D:D
|
haha:haha2: jak najbardziej pozytywnie!
Dziękuję bardzo za pomoc :bow: |
Wilczyco - nie wiesz, że jak się coś zostawi w jaims miejscu, to się potem tam wraca?
;) Wczoraj wieczorem z zastanowieniem przyglądałam sie pięknym sińcom na nogach... hmmm... przecież się nie wywróciłam... A potem przypomniał mi się nocny powrót z ogniska nr2 przez las oraz masaż pleców i stóp ;) |
11 Załącznik(ów)
No to ciąg dalszy
Miras wymięka i postanawia zawrócić robiąc pirueta :D Załącznik 32236 fajna dróżka ;) Załącznik 32235 ale trochę zasysała Załącznik 32237 Dreed wbił się w skarpę i trzeba było wyszarpać Załącznik 32238 ... wbił wsteczny i się udało Załącznik 32239 gdzieś w Beskidzie Załącznik 32240 Załącznik 32241 Lanserska fotka :D Załącznik 32243 ... i widoczki Załącznik 32244 Załącznik 32245 .... seksowne tyłeczki :) Załącznik 32242 |
2 Załącznik(ów)
|
Pytanie za 100 punktów - czy wszyscy czują się dobrze?
Bo ja niezbyt... Chyba wirus mnie jakiś dopadł :/ |
Może to wirus XRV :D
|
Mygosia zachorowala na powszechna chorobe.... afrykanska :D Nie ma odwrotu ani leku... Sprzedawaj KATArzyne i kupuj Hondzine :-)
|
Cytat:
a w ogóle to chyba specjalnie pozostawialiście te wszystkie rzeczy bo gdy Was opuszczałam to wszyscy byli w całkiem dobrym stanie :dizzy: Pozdrówki dla wszystkich, zwłaszcza nowopoznanych! |
KTMa nie sprzedam na razie :)
Ci którzy siedzieli na nim [to on! chłopczyk, samczyk], to wiedzą dlaczego :D Pokażcie jeszcze jakieś zdjęcia, bo mi smutno tak leżeć w łóżeczku z gorączką :) |
Pięknie, a było to ściągać skarpety po nocy?:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47. |