![]() |
a ja myślałem, ze kozia wólka ;P a tak na poważnie to mam pytanie w sprawie zaopatrzenia. wiadomo, że alkohol szkodzi zdrowiu więc pomijam ale pytam o zwykłe żarełko: czy zabierać ze sobą, czy na miejscu będzie można upolować jakieś przekąski czy cherbatę jak by było chłodno. wiadomo, że na świerzym powietrzu się jeść chce a nie chce mi się targać bułek ze sobą :)
|
wszystko można kupić na miejscu.
właśnie wróciłem z policji. musiałem poinformować odpowiednie organa że w okolicy będzie takie disco;)każdy jest dorosły i odpowiada za siebie. |
Cytat:
|
:kumbaya::zdrufko::friday:No Pany bardzo wam zazdroszcze tej impreski oj jak ja bym chciał tam być i z wami sie bawić. Rano pewnie bedzie tak :vis:i tak :mur: poco ja piłem jak mnie glowa boli. I tak zazdroszcze. Tak wiec miłej zabawy życzym mi tylko pozostalo bawta sie i wypijta moje zdrowie !!!!
|
Wasyl, a śnieg to już tam stopniał!!!???:Sarcastic:
Biorę farelkę:oldman: |
Wasil, żeby tylko pany Policjanty po piątkowych baletach :kumbaya:jakiejś obławy nie zrobiły, bo w sobotni poranek moze być krucho.
To samo dotyczy śmigania w terenie.:webers: --------------DZIDA------------------------- |
zbyszku tej zimy śniegu prawie wcale nie było.ferelek szefowa zabroniła włączać bo instalacja sie stopi w ośrodku. lepiej weźcie ciepłe śpiwory. ma być około 15 st C
kajtek myślę ze lepiej powiadomić i przymkną oko niż mają dowiedzieć się na miejscu i wkurzeni nas trzepać. władza nie lubi jak się robi coś za jej plecyma ;) p.s. pamiętaj o moim podnośniku |
od tej chwili proszę już nie zadawać pytań w tym temacie bo już tu nie zajżę.
kontakt ze mną tylko na kom. 502775512 wszystkim życzę szerokiej, bezpiecznej i bezdeszczowej drogi. do zobaczenia jutro. |
1 Załącznik(ów)
Miejmy nadzieję, że jednak nie będzie padać....
|
Według http://umold.meteo.pl/ ma ostro lać w sobotę wieczorem ...
|
Cytat:
|
Cytat:
w icm akurat wierze bo często korzystam i sie sprawdza |
Cytat:
|
Bawcię się dobrze..................... ja muszę być o 10 rano w Sochaczewie ..
także nei dam rady... dojechać w piątek . może mi się uda w Sobotę wpaść na 2 godzinki co najmniej ............. |
ostatnie prognozy na sobote: słońce i 14 stopni.
Ps. Wasil wpadniemy na kilka moto sobotniego ranka i pośmigamy z Wami troche. Ps2. Co do farelek, to na zlocie TA nic nie mowilismy pani Kier i było ok. Instalacja słaba, ale dała radę :) |
Panie Organizatorze co to za farmazony ? grzać nie wolno , policja już zaciera ręce na sobotni ranek ( pościągali wszystkich z urlopów i dodatkowe posiłki nawet z małopolski ) . To może to pierwsza w historii spotkań AT impreza bezalkoholowa ? . Aha nie zapomnij pójść do proboszcza , przecież dyspensa to najistotniejsza sprawa :oldman:
W każdym razie do zobaczyska :haha2: |
Jakie to się wszystko delikatne zrobiło:haha2: ledwie troszkę drobnego deszczyku, a tu takie larum podnoszą
|
No to jeszcze śniadanko, szybkie pakowanko, mały wpierdulek od małżonki, zahaczenie o prace i wyjaaazd w strone tej całej ... Wólki - do miłego wieczorem :drif:
|
No a ja wczoraj sie dowiedzialem, ze w sobote z rana musze byc w Toruniu :(
BTW: Bawcie sie dobrze, i dajcie prosze znac Wasilczukowi coby moja wplate przeznaczyl na jakis szczytny cel (wg wlasnego uznania). |
Mam nadzieję , że w takiej wólce to jest ciepło. Nie to co tu nad morzem.
Noga z manetki i do zobaczyska. |
Witajcie. Jestem z Sokółki i mam ok 150 km do Wólki, a chęcią bym przyjwechał, ale nie śmiagam Afryką mam GS-a 1100 a mój kumpel ma SuperTenere.
Krąży plotka ,że inni motocykliści nie są mile widziani na Waszych spotkaniach. jaką mam gwarancję, ze co poniekktórzy nas nie usuną za to,że mamy inne motocykle ? Wybaczcie moje wątpliwości, ale pisze to co ludzie gadają. |
Cytat:
Mnie na Aqrodisco nie będzie i nie jestem też organizatorem, ale po Twoich wypowiedziach na forum nie wiem czy będziesz mile widzianym mgościem:oldman::haha2: |
Bardziej zgranej paczki i tolerancyjnej ekipy nie znajdziesz nigdzie człowieku, skończ z takimi bredniami ...
Mamy wszak jednego czarnucha nawet co umiłował kardana (patrz Pastor ze swoim GSem). Zabierz pare groszy, flaszke w celach integracyjnych, a pewnie za jakiś czas pozbędziesz się gieesa na rzecz arfyki :D Ja też myślałem, że tutejsze czarnuchy mnie ... wywalą bo pierwsze celowanie w moto to był Dakar, ale ... no cóż. Zapisuj namiary gdzie jest impreza i grzej tam! Nie mniej w dobrym tonie jest zastosowanie się do zasad, jakie otrzymałeś wraz z mailem aktywacyjnym, więc szoruj do Powitalni i napisz pare słów o sobie lub nawet zwykłe "cześć, jestem via michelin, narazie mam GSa :D" |
Cytat:
|
Wpadne z wymiotem
Dzięki chlopaki. Nie gniewajcie się, bo mam prawo pytać. nie znam nikogo z Waszych ludzi a jedyne co kształtuje moją wiedze to rozmowy z kumplami, ktorzy nie maja pochlebnego zdania o Was.
Podobno jak ktoś Wam nie pasuje lub jeździ innymmoto to wykpiwacie go, ośmieszacie i były podobno takie przypadki.. Wezme wiec namiot i wapdne, pogoda mi nie straszna....choc przyznac trzeba,że kupa wyszła z pogody i efektu nie będzie... |
Via, pomyliły Ci się chyba kierunki oskarżeń
Na stary forum był opisywany przypadek jak to na zlot chyba z beemek przyjechał jakiś nasz czarnuch i zaczeły się komentarze negatywne pod kątem naszego. Jak znajdę ten wątek to go podkleje. Pewnie lekkie niesmaki zaczeły się od tego. |
NIe musisz. Wierze na słowo.
Nie zaprzątaj sobie głowy. kurde, ale lipa z ta pogodą 7 stC. Kto wybrał ten termin..?? Kto zamawiał pogode. czemu nikt do mnie nie zadzwonił, załatwiłbym słońce i 20stC. mam wtyki gdzie trzeba... |
A Więc odnośnie ludzi z forum i ja się wypowiem. Ludzię są naprawdę spoko Dzięki forumowiczom nie władowałem się w RetBike za co jestem niezmiernie wdzięczny, i jeżdżę DR650 więc idąc twoim tropem Via wogóle nie powinno mnie tu powinno a Brać Afrykanerów powinna mnie olać bo DR. Naprawdę świetna ekipa i co tu dużo mówić, czuje sie rodzinną atmosferę. pozdrofka dla wszystkich.
ps. mam nadzieję, że nie zapachniało wazeliną:P |
Cytat:
Nie wiem skąd takie opinie ale na każdym zlocie trafia się spora grupa osób na innych motocyklach niż Afryka czy Trampek, co więcej sporo z tych motocykli to nawet nie enduro turystyczne ale jakaś armatura, ścigacz itd Jakoś nie zauważyłem żeby Ci ludzie byli traktowani jakoś inaczej ... Przypuszczam że opinie o jakich mówisz mogą wynikać z czystej zawiści :Sarcastic: Via Michelin to nie jest żadne MC więc nie ma co się nas bać he he A tak w ogóle to serdeczne dzięki dla Wasilczuka wraz z ekipą za zorganizowanie prześwietnej imprezy ...... oj działo się działo :chleje: My już od wczoraj siedzimy w ciepłym domku bo zjechaliśmy do Warszawy na ślub Zibiana i Irenki i nie było sensu już wracać w taką parszywą pogodę :) Wasilczuk, mam nadzieję że jeszcze kiedyś będziesz miał ochotę zorganizować jakiś zlocik bo tereny masz tam przepiękne :) Jeszcze raz dzięki .... |
Hubert no co Ty... TO JEST MC ups TO JEST MCL: Mnóstwo Ciekawych Ludzi :):):)
Agro Disco - mistrzostwo świata, Wasilczuk, Grażynka, Szymek, Ania i reszta ekipy Podlasie :bow::bow::bow: Grupa Warszawa - dzięki za kilometry i Kadarkę Mafia P. - :bow::Thumbs_Up: Krakuff - :bow::Thumbs_Up: Reszta, Wszyscy, Czarnuch, Czarnule.... :brawo::brawo::brawo: Dzięki, dzięki, dzieki.... p.s. pomimo jazdy na pozycyjnych akumlator nie wytrzymał i do garażu wjechałem "na pych". Jutro się kłania elektryk. |
Super było - Ja niestety musiałem wczoraj opóścić po angielsku Wasze najzacniejsze towarzystwo:Thumbs_Up: gdyż czasem trzeba i w domu pomieszkać. W każdym razie, jak zwykle warto było, choć na te kilka godzin w piątkowy wieczór się spotkać. Wczorajsza droga do domu to samotne 400 km. w ciągłej ulewie ale grzały mnie wspomnienia i nie do końca odparowany z organizmu ... W każdym razie szacunek dla organizatorów i wszystkich obecnych /Wasilczuk + małżonka i grupa autochtonów WIELKIE BRAWA/ DZIĘKI za MEGA WYPASIONĄ IMPREZE:dizzy:
Ps. Z uwagi na szkodliwy dla kory mózgowej charakter działania alkoholu zwracam się z prośbą do szczęśliwego znalazcy butów OXTAR /kolor czarny z chyba?? białym napisem/ o kontakt na tel. 600 831 641. Żeby jasne było: to nie moje buty bo Ja swoje cały czas na przeszczepach miałem ale Jasia, którego do Jasła dowiózł wraz z motorem Adagio na pace :vis:i który teraz żałobe po swoich butach i moim orginalnym zestawie kluczy serwisowych nosi hehehehehe - w każdym razie w sprawie "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" za wszelkie info wdzieczny dozgonnie będę aaaaaa i mam nadzieje, że drugi komplet kluczy wrócił w ręce właściciela czyli Motomaniaka a moi współlokatorzy dostali sie jakoś do domku nr 32 - za wszystkie utrudnienia w imieniu detergentu ze szklanego opakowania :oldman:PRZEPRASZAM |
Dołączam się do textów Pawła- serdeczne dzięki dla Wasilczuków i spółki za Agro Disco- ja już w domu, suszę tyłek przy kominku...a co do butów Jasia- on ich nie zgubił, tylko zapomniał zabrać z szafy domku nr 23....dałem je ekipie z Przeworska /mazy/- , a poza tym Jasio już wie, dzwonił do mnie...no, takie fakty też maja miejsce....czasami ::):)- pzdr
|
Wielkie podziękowania dla Wasilczuka , Grażynki i całej ekipy z Podlasia , impreza była SUPER:brawo::brawo::brawo:. Szkoda tylko ze w sobotę musieliśmy się zwinąć.
Spławiku kadarka kadarką ale ten miejscowy napitek:chleje: to był dopiero:dizzy::haha2: |
przyłączam się do podziękowań za włożony trud oraz morze cierpliwości :) do szybkiego zobaczenia :) http://picasaweb.google.pl/Marcin.Kl...aTwinAgroDisco kilka fotek tak na szybko :)
|
Już w domu:) Dzięki dla wasilczuków, szymona, i całej podlaskiej ekipy:)
Fajnie było znów was wszystkich widzieć:) Do szybkiego zobaczenia:) firefighter80 & Cicha pazdrlawiaju |
Mało zdjęć!!!!!!!!!!
|
no i dom :( szkoda ze tak szybko to minelo bo impreza byla odjechana na maxa :D Wasil,Grazyna,Szymon,Darek i reszta podlaskiej ekipy WIELKIE DZIEKI !!!! i do wstreciu ;)
:bow::bow::bow: PS Klanol mamy twoj worek-podaj adres na priv to wyslemy poczta :) |
Grupa Uć dojechała, co prawda na mokro, ale szczęśliwie.
Impreza Super Wielkie podziękowania dla Wasyla i całej grupy z Podlasia. Miło było znowu Was zobaczyć. |
największe podziękowania należą się Wam wszystkim bo to Wy tworzycie ten klimat.
ja wszystko zawdzięczam mojej kochanej żonie. bez niej bym skisł z tym wszystkim. ogromne podziękowania dla Szymona, Dara, Huberta i reszty za współorganizację. Organizacja tej imprezy to był dla nas zaszczyt. jesteśmy zjebani ale szczęśliwi;) pomimo spraw organizacyjnych na głowie bawiłem się przezajebiście;) znaleziono tel kom ale już wiemy co i jak z nim. butów szukaliśmy ale jak widzę już się wyjaśniło. znaleźliśmy buty rozmiar 45 HI- TEC (czyżby kogoś z nich wyrwało?) panie które teraz sprzątają ten cały grunwald mają do mnie namiar więc jak coś znajdą to napiszę. jeżeli ktoś wziął przez przypadek kluczyk od domku proszę o odesłanie. p.s. wódko pozwól żyć |
Nasze zdjecia-milego ogladania :lukacz::friday:
|
Samohonka, samohonka...:chleje: Czacha jeszcze dymi hehe:dizzy:. Wszystkim przybyłym wielkie wyrazy szacunku i uznania, a w szczególności tym, którzy wytrwali z nami całą trase w deszczu po Podlasiu. Zdrowia:zdrufko:
|
Ja chce na Podlasie !!!!!!!!! ATAD mogłoby trwac cały tydzień. Zajebiści ludzie, zajebista pogoda :P no i organizacja. Wasil:bow: :bow::bow::bow: szacunek i wielkie dzięki za wszystko, za wczorajsza wódke co ją donosiłeś co chwila:P, za organizacje no i towarzystwo.
Emmario - masz u mnie duuze piwo za to wożenie, no i ogólnie nasza "7" była zajebista Zdrowia i szczęśc Boże hehehe |
Impreza była super wielkie podziękowania dla organizatorów Wasilczuka , Grażynki i całej ekipy z Podlasia do zobaczenia na trasie.
|
Katowice dotarły!!!
W imieniu swoim i Maćka (gs) baaaardzo dziękujemy za super impreze. Organizatorzy duuuże brawa. Okolice przepiękne, fajnie że mogłem tam być. Bardzo dziękujemy Bartolowi, Deptulowi, Faziemu za świetne towarzystwo w drodze. Udowodniliśmy że nawet z mokrymi jajkami i dupą można mieć dobry humor. Jeszcze raz dzięki!!! |
Melduje że 5 -cio osobowa Grupa Śląsk dotarła do domu. Nawet nam po drodze prawie ;) nie padało :)
Impreza zajebista - wielki szacunek dla Wasilczuków (jeszcze raz stokrotne dzieki za znalezienie aparatu :bow::bow:) i pozostałych współorganizatorów. Było naprawe SUUUPEEER!!! Do rychłego zobaczenia. |
Impreza Zajebista!. Trzeba powtórzyć przy ładniejszej pogodzie bo podobnież jakiś zajebistych szuterków wzdłuż granicy nie widzieliśmy.............
Paweł- moje klucze sie znalazły- zostawił je w bezpiecznym miejscu.......... pozdr |
:bow:Wasilczuk, Organizatorze :bow::bow::bow::bow:
Było SUPER!!!:Thumbs_Up: |
Cześć weśniaki z agro disco :dizzy:
Na imprezie było wszystko Choć na drodze bardzo ślisko Ja dotarłem mimo wszystko:) Pozdrowienia dla Wasyla:Thumbs_Up: Pindorowego plemienia Uckich kowbojów |
Grupa UĆ melduje się w bazie,choć pogoda dała nam popalić to imprezka b.udana,podziękowania dla organizatorów!!!:brawo::brawo::brawo:
P.S. Wasilczuk! to ja jestem ten zakręcony co zostawia telefony,duża prośba:jeśli będziesz tak miły to mi go odeślij, DZIĘKI! , będę zobowiązany się odwdzięczyć... |
Pawle a Jasla, wspollokatorzy z 32 lokal opanowali i nie mieli z tym problemow. Kluczyk byl w drzwiach. Wszystko jest OK. NO CO ROBIA TE SZKLANE BUTLE Z PAMIECIA!!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57. |