Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Africa Twin Agro Disco (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=126)

klanol 17.04.2008 09:00

a ja myślałem, ze kozia wólka ;P a tak na poważnie to mam pytanie w sprawie zaopatrzenia. wiadomo, że alkohol szkodzi zdrowiu więc pomijam ale pytam o zwykłe żarełko: czy zabierać ze sobą, czy na miejscu będzie można upolować jakieś przekąski czy cherbatę jak by było chłodno. wiadomo, że na świerzym powietrzu się jeść chce a nie chce mi się targać bułek ze sobą :)

wasilczuk 17.04.2008 10:10

wszystko można kupić na miejscu.
właśnie wróciłem z policji. musiałem poinformować odpowiednie organa że w okolicy będzie takie disco;)każdy jest dorosły i odpowiada za siebie.

chomik 17.04.2008 10:20

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 4331)
wszystko można kupić na miejscu.
właśnie wróciłem z policji. musiałem poinformować odpowiednie organa że w okolicy będzie takie disco;)każdy jest dorosły i odpowiada za siebie.

ty bidoku ty sie ale stresujesz..... :) i wszystko w drodze motury, ludzie dziecko....

JOJNA 17.04.2008 10:38

:kumbaya::zdrufko::friday:No Pany bardzo wam zazdroszcze tej impreski oj jak ja bym chciał tam być i z wami sie bawić. Rano pewnie bedzie tak :vis:i tak :mur: poco ja piłem jak mnie glowa boli. I tak zazdroszcze. Tak wiec miłej zabawy życzym mi tylko pozostalo bawta sie i wypijta moje zdrowie !!!!

zbyszek_africa 17.04.2008 11:13

Wasyl, a śnieg to już tam stopniał!!!???:Sarcastic:

Biorę farelkę:oldman:

kajetan 17.04.2008 11:16

Wasil, żeby tylko pany Policjanty po piątkowych baletach :kumbaya:jakiejś obławy nie zrobiły, bo w sobotni poranek moze być krucho.
To samo dotyczy śmigania w terenie.:webers:

--------------DZIDA-------------------------

wasilczuk 17.04.2008 11:38

zbyszku tej zimy śniegu prawie wcale nie było.ferelek szefowa zabroniła włączać bo instalacja sie stopi w ośrodku. lepiej weźcie ciepłe śpiwory. ma być około 15 st C
kajtek myślę ze lepiej powiadomić i przymkną oko niż mają dowiedzieć się na miejscu i wkurzeni nas trzepać. władza nie lubi jak się robi coś za jej plecyma ;)

p.s. pamiętaj o moim podnośniku

wasilczuk 17.04.2008 15:03

od tej chwili proszę już nie zadawać pytań w tym temacie bo już tu nie zajżę.
kontakt ze mną tylko na kom. 502775512
wszystkim życzę szerokiej, bezpiecznej i bezdeszczowej drogi.
do zobaczenia jutro.

chomik 17.04.2008 15:44

1 Załącznik(ów)
Miejmy nadzieję, że jednak nie będzie padać....

hubert 17.04.2008 15:53

Według http://umold.meteo.pl/ ma ostro lać w sobotę wieczorem ...

chomik 17.04.2008 16:01

Cytat:

Napisał hubert (Post 4389)

Oj w to nie wątpie :) to i bez prognozy wiadomo :)

chinol 17.04.2008 16:09

Cytat:

Napisał hubert (Post 4389)

widać ze będzie oberwanie chmury w sobotę:mur:

w icm akurat wierze bo często korzystam i sie sprawdza

chomik 17.04.2008 16:10

Cytat:

Napisał chinol (Post 4393)
widać ze będzie oberwanie chmury w sobotę:mur:

Jezu, żeby tylko mi się znów koła nie oberwały.....:chleje::chleje::chleje:

Nowy011 17.04.2008 17:36

Bawcię się dobrze..................... ja muszę być o 10 rano w Sochaczewie ..

także nei dam rady... dojechać w piątek . może mi się uda w Sobotę wpaść na 2 godzinki co najmniej .............

jacckd 17.04.2008 21:33

ostatnie prognozy na sobote: słońce i 14 stopni.

Ps. Wasil wpadniemy na kilka moto sobotniego ranka i pośmigamy z Wami troche.

Ps2. Co do farelek, to na zlocie TA nic nie mowilismy pani Kier i było ok. Instalacja słaba, ale dała radę :)

Adagiio 17.04.2008 22:20

Panie Organizatorze co to za farmazony ? grzać nie wolno , policja już zaciera ręce na sobotni ranek ( pościągali wszystkich z urlopów i dodatkowe posiłki nawet z małopolski ) . To może to pierwsza w historii spotkań AT impreza bezalkoholowa ? . Aha nie zapomnij pójść do proboszcza , przecież dyspensa to najistotniejsza sprawa :oldman:
W każdym razie do zobaczyska :haha2:

wlodar 18.04.2008 00:49

Jakie to się wszystko delikatne zrobiło:haha2: ledwie troszkę drobnego deszczyku, a tu takie larum podnoszą

Pawel_z_Jasla 18.04.2008 07:58

No to jeszcze śniadanko, szybkie pakowanko, mały wpierdulek od małżonki, zahaczenie o prace i wyjaaazd w strone tej całej ... Wólki - do miłego wieczorem :drif:

JareG 18.04.2008 08:53

No a ja wczoraj sie dowiedzialem, ze w sobote z rana musze byc w Toruniu :(

BTW: Bawcie sie dobrze, i dajcie prosze znac Wasilczukowi coby moja wplate przeznaczyl na jakis szczytny cel (wg wlasnego uznania).

zombi 18.04.2008 09:17

Mam nadzieję , że w takiej wólce to jest ciepło. Nie to co tu nad morzem.
Noga z manetki i do zobaczyska.

Via Michelin 18.04.2008 10:13

Witajcie. Jestem z Sokółki i mam ok 150 km do Wólki, a chęcią bym przyjwechał, ale nie śmiagam Afryką mam GS-a 1100 a mój kumpel ma SuperTenere.

Krąży plotka ,że inni motocykliści nie są mile widziani na Waszych spotkaniach. jaką mam gwarancję, ze co poniekktórzy nas nie usuną za to,że mamy inne motocykle ?

Wybaczcie moje wątpliwości, ale pisze to co ludzie gadają.

michnpio 18.04.2008 11:02

Cytat:

Napisał Via Michelin (Post 4498)

Wybaczcie moje wątpliwości, ale pisze to co ludzie gadają.

To ludzie źle gadają.
Mnie na Aqrodisco nie będzie i nie jestem też organizatorem, ale po Twoich wypowiedziach na forum nie wiem czy będziesz mile widzianym mgościem:oldman::haha2:

ramires 18.04.2008 11:06

Bardziej zgranej paczki i tolerancyjnej ekipy nie znajdziesz nigdzie człowieku, skończ z takimi bredniami ...

Mamy wszak jednego czarnucha nawet co umiłował kardana (patrz Pastor ze swoim GSem). Zabierz pare groszy, flaszke w celach integracyjnych, a pewnie za jakiś czas pozbędziesz się gieesa na rzecz arfyki :D

Ja też myślałem, że tutejsze czarnuchy mnie ... wywalą bo pierwsze celowanie w moto to był Dakar, ale ... no cóż.

Zapisuj namiary gdzie jest impreza i grzej tam!

Nie mniej w dobrym tonie jest zastosowanie się do zasad, jakie otrzymałeś wraz z mailem aktywacyjnym, więc szoruj do Powitalni i napisz pare słów o sobie lub nawet zwykłe "cześć, jestem via michelin, narazie mam GSa :D"

JareG 18.04.2008 11:09

Cytat:

Napisał ramires (Post 4501)
Bardziej zgranej paczki i tolerancyjnej ekipy nie znajdziesz nigdzie człowieku, skończ z takimi bredniami ...
(..)
Zapisuj namiary gdzie jest impreza i grzej tam!

I jeszcze darmowa porada: dobrze jest stosowac maksyme niejakiego M. Twaina :haha2::Thumbs_Up:

Via Michelin 18.04.2008 21:11

Wpadne z wymiotem

Dzięki chlopaki. Nie gniewajcie się, bo mam prawo pytać. nie znam nikogo z Waszych ludzi a jedyne co kształtuje moją wiedze to rozmowy z kumplami, ktorzy nie maja pochlebnego zdania o Was.

Podobno jak ktoś Wam nie pasuje lub jeździ innymmoto to wykpiwacie go, ośmieszacie i były podobno takie przypadki..

Wezme wiec namiot i wapdne, pogoda mi nie straszna....choc przyznac trzeba,że kupa wyszła z pogody i efektu nie będzie...

ramires 18.04.2008 21:15

Via, pomyliły Ci się chyba kierunki oskarżeń

Na stary forum był opisywany przypadek jak to na zlot chyba z beemek przyjechał jakiś nasz czarnuch i zaczeły się komentarze negatywne pod kątem naszego.

Jak znajdę ten wątek to go podkleje. Pewnie lekkie niesmaki zaczeły się od tego.

Via Michelin 19.04.2008 18:54

NIe musisz. Wierze na słowo.
Nie zaprzątaj sobie głowy.
kurde, ale lipa z ta pogodą 7 stC. Kto wybrał ten termin..??

Kto zamawiał pogode. czemu nikt do mnie nie zadzwonił, załatwiłbym słońce i 20stC. mam wtyki gdzie trzeba...

Karol 19.04.2008 23:59

A Więc odnośnie ludzi z forum i ja się wypowiem. Ludzię są naprawdę spoko Dzięki forumowiczom nie władowałem się w RetBike za co jestem niezmiernie wdzięczny, i jeżdżę DR650 więc idąc twoim tropem Via wogóle nie powinno mnie tu powinno a Brać Afrykanerów powinna mnie olać bo DR. Naprawdę świetna ekipa i co tu dużo mówić, czuje sie rodzinną atmosferę. pozdrofka dla wszystkich.
ps. mam nadzieję, że nie zapachniało wazeliną:P

hubert 20.04.2008 09:54

Cytat:

Napisał Via Michelin (Post 4528)
Dzięki chlopaki. Nie gniewajcie się, bo mam prawo pytać. nie znam nikogo z Waszych ludzi a jedyne co kształtuje moją wiedze to rozmowy z kumplami, ktorzy nie maja pochlebnego zdania o Was.

Podobno jak ktoś Wam nie pasuje lub jeździ innym moto to wykpiwacie go, ośmieszacie i były podobno takie przypadki..

He he czy Ci kumple to przypadkiem znany wszystkim Łoś ??

Nie wiem skąd takie opinie ale na każdym zlocie trafia się spora grupa osób na innych motocyklach niż Afryka czy Trampek, co więcej sporo z tych motocykli to nawet nie enduro turystyczne ale jakaś armatura, ścigacz itd Jakoś nie zauważyłem żeby Ci ludzie byli traktowani jakoś inaczej ...

Przypuszczam że opinie o jakich mówisz mogą wynikać z czystej zawiści :Sarcastic:

Via Michelin to nie jest żadne MC więc nie ma co się nas bać he he

A tak w ogóle to serdeczne dzięki dla Wasilczuka wraz z ekipą za zorganizowanie prześwietnej imprezy ...... oj działo się działo :chleje: My już od wczoraj siedzimy w ciepłym domku bo zjechaliśmy do Warszawy na ślub Zibiana i Irenki i nie było sensu już wracać w taką parszywą pogodę :) Wasilczuk, mam nadzieję że jeszcze kiedyś będziesz miał ochotę zorganizować jakiś zlocik bo tereny masz tam przepiękne :) Jeszcze raz dzięki ....

DrSpławik 20.04.2008 10:19

Hubert no co Ty... TO JEST MC ups TO JEST MCL: Mnóstwo Ciekawych Ludzi :):):)
Agro Disco - mistrzostwo świata, Wasilczuk, Grażynka, Szymek, Ania i reszta ekipy Podlasie :bow::bow::bow:
Grupa Warszawa - dzięki za kilometry i Kadarkę
Mafia P. - :bow::Thumbs_Up:
Krakuff - :bow::Thumbs_Up:
Reszta, Wszyscy, Czarnuch, Czarnule.... :brawo::brawo::brawo:
Dzięki, dzięki, dzieki....
p.s. pomimo jazdy na pozycyjnych akumlator nie wytrzymał i do garażu wjechałem "na pych". Jutro się kłania elektryk.

Pawel_z_Jasla 20.04.2008 11:23

Super było - Ja niestety musiałem wczoraj opóścić po angielsku Wasze najzacniejsze towarzystwo:Thumbs_Up: gdyż czasem trzeba i w domu pomieszkać. W każdym razie, jak zwykle warto było, choć na te kilka godzin w piątkowy wieczór się spotkać. Wczorajsza droga do domu to samotne 400 km. w ciągłej ulewie ale grzały mnie wspomnienia i nie do końca odparowany z organizmu ... W każdym razie szacunek dla organizatorów i wszystkich obecnych /Wasilczuk + małżonka i grupa autochtonów WIELKIE BRAWA/ DZIĘKI za MEGA WYPASIONĄ IMPREZE:dizzy:

Ps.
Z uwagi na szkodliwy dla kory mózgowej charakter działania alkoholu zwracam się z prośbą do szczęśliwego znalazcy butów OXTAR /kolor czarny z chyba?? białym napisem/ o kontakt na tel. 600 831 641. Żeby jasne było: to nie moje buty bo Ja swoje cały czas na przeszczepach miałem ale Jasia, którego do Jasła dowiózł wraz z motorem Adagio na pace :vis:i który teraz żałobe po swoich butach i moim orginalnym zestawie kluczy serwisowych nosi hehehehehe - w każdym razie w sprawie "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" za wszelkie info wdzieczny dozgonnie będę aaaaaa i mam nadzieje, że drugi komplet kluczy wrócił w ręce właściciela czyli Motomaniaka a moi współlokatorzy dostali sie jakoś do domku nr 32 - za wszystkie utrudnienia w imieniu detergentu ze szklanego opakowania :oldman:PRZEPRASZAM

Jarek 20.04.2008 14:26

Dołączam się do textów Pawła- serdeczne dzięki dla Wasilczuków i spółki za Agro Disco- ja już w domu, suszę tyłek przy kominku...a co do butów Jasia- on ich nie zgubił, tylko zapomniał zabrać z szafy domku nr 23....dałem je ekipie z Przeworska /mazy/- , a poza tym Jasio już wie, dzwonił do mnie...no, takie fakty też maja miejsce....czasami ::):)- pzdr

Gregor 20.04.2008 15:21

Wielkie podziękowania dla Wasilczuka , Grażynki i całej ekipy z Podlasia , impreza była SUPER:brawo::brawo::brawo:. Szkoda tylko ze w sobotę musieliśmy się zwinąć.
Spławiku kadarka kadarką ale ten miejscowy napitek:chleje: to był dopiero:dizzy::haha2:

klanol 20.04.2008 15:47

przyłączam się do podziękowań za włożony trud oraz morze cierpliwości :) do szybkiego zobaczenia :) http://picasaweb.google.pl/Marcin.Kl...aTwinAgroDisco kilka fotek tak na szybko :)

firefighter80 20.04.2008 15:50

Już w domu:) Dzięki dla wasilczuków, szymona, i całej podlaskiej ekipy:)
Fajnie było znów was wszystkich widzieć:) Do szybkiego zobaczenia:)
firefighter80 & Cicha
pazdrlawiaju

ramires 20.04.2008 15:50

Mało zdjęć!!!!!!!!!!

Magnus 20.04.2008 17:03

no i dom :( szkoda ze tak szybko to minelo bo impreza byla odjechana na maxa :D Wasil,Grazyna,Szymon,Darek i reszta podlaskiej ekipy WIELKIE DZIEKI !!!! i do wstreciu ;)
:bow::bow::bow:

PS Klanol mamy twoj worek-podaj adres na priv to wyslemy poczta :)

mirek 20.04.2008 18:21

Grupa Uć dojechała, co prawda na mokro, ale szczęśliwie.
Impreza Super
Wielkie podziękowania dla Wasyla i całej grupy z Podlasia.
Miło było znowu Was zobaczyć.

wasilczuk 20.04.2008 18:23

największe podziękowania należą się Wam wszystkim bo to Wy tworzycie ten klimat.
ja wszystko zawdzięczam mojej kochanej żonie. bez niej bym skisł z tym wszystkim.
ogromne podziękowania dla Szymona, Dara, Huberta i reszty za współorganizację.
Organizacja tej imprezy to był dla nas zaszczyt. jesteśmy zjebani ale szczęśliwi;)
pomimo spraw organizacyjnych na głowie bawiłem się przezajebiście;)

znaleziono tel kom ale już wiemy co i jak z nim. butów szukaliśmy ale jak widzę już się wyjaśniło. znaleźliśmy buty rozmiar 45 HI- TEC (czyżby kogoś z nich wyrwało?)
panie które teraz sprzątają ten cały grunwald mają do mnie namiar więc jak coś znajdą to napiszę. jeżeli ktoś wziął przez przypadek kluczyk od domku proszę o odesłanie.
p.s. wódko pozwól żyć

Magnus 20.04.2008 18:32

Nasze zdjecia-milego ogladania :lukacz::friday:

SzymonBBI 20.04.2008 18:34

Samohonka, samohonka...:chleje: Czacha jeszcze dymi hehe:dizzy:. Wszystkim przybyłym wielkie wyrazy szacunku i uznania, a w szczególności tym, którzy wytrwali z nami całą trase w deszczu po Podlasiu. Zdrowia:zdrufko:

Reinchardt 20.04.2008 19:00

Ja chce na Podlasie !!!!!!!!! ATAD mogłoby trwac cały tydzień. Zajebiści ludzie, zajebista pogoda :P no i organizacja. Wasil:bow: :bow::bow::bow: szacunek i wielkie dzięki za wszystko, za wczorajsza wódke co ją donosiłeś co chwila:P, za organizacje no i towarzystwo.
Emmario - masz u mnie duuze piwo za to wożenie, no i ogólnie nasza "7" była zajebista
Zdrowia i szczęśc Boże hehehe

Slawek_K 20.04.2008 19:10

Impreza była super wielkie podziękowania dla organizatorów Wasilczuka , Grażynki i całej ekipy z Podlasia do zobaczenia na trasie.

Vooytas 20.04.2008 19:28

Katowice dotarły!!!
W imieniu swoim i Maćka (gs) baaaardzo dziękujemy za super impreze.
Organizatorzy duuuże brawa. Okolice przepiękne, fajnie że mogłem tam być.
Bardzo dziękujemy Bartolowi, Deptulowi, Faziemu za świetne towarzystwo w drodze. Udowodniliśmy że nawet z mokrymi jajkami i dupą można mieć dobry humor.
Jeszcze raz dzięki!!!

bartol 20.04.2008 19:37

Melduje że 5 -cio osobowa Grupa Śląsk dotarła do domu. Nawet nam po drodze prawie ;) nie padało :)
Impreza zajebista - wielki szacunek dla Wasilczuków (jeszcze raz stokrotne dzieki za znalezienie aparatu :bow::bow:) i pozostałych współorganizatorów. Było naprawe SUUUPEEER!!! Do rychłego zobaczenia.

motormaniak 20.04.2008 19:46

Impreza Zajebista!. Trzeba powtórzyć przy ładniejszej pogodzie bo podobnież jakiś zajebistych szuterków wzdłuż granicy nie widzieliśmy.............
Paweł- moje klucze sie znalazły- zostawił je w bezpiecznym miejscu.......... pozdr

deptul 20.04.2008 19:51

:bow:Wasilczuk, Organizatorze :bow::bow::bow::bow:
Było SUPER!!!:Thumbs_Up:

zbyszek_africa 20.04.2008 20:12

Cześć weśniaki z agro disco :dizzy:
Na imprezie było wszystko
Choć na drodze bardzo ślisko
Ja dotarłem mimo wszystko:)

Pozdrowienia dla Wasyla:Thumbs_Up:
Pindorowego plemienia
Uckich kowbojów

luk 20.04.2008 20:14

Grupa UĆ melduje się w bazie,choć pogoda dała nam popalić to imprezka b.udana,podziękowania dla organizatorów!!!:brawo::brawo::brawo:
P.S.
Wasilczuk! to ja jestem ten zakręcony co zostawia telefony,duża prośba:jeśli będziesz tak miły to mi go odeślij, DZIĘKI! , będę zobowiązany się odwdzięczyć...

duzers04 20.04.2008 20:20

Pawle a Jasla, wspollokatorzy z 32 lokal opanowali i nie mieli z tym problemow. Kluczyk byl w drzwiach. Wszystko jest OK. NO CO ROBIA TE SZKLANE BUTLE Z PAMIECIA!!

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57.