Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   IZI Meeting 2012 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=11983)

Dzieju 17.05.2012 17:18

Cytat:

Napisał myku (Post 239638)
Ten kto nie byl niech zaluje.

Oj żałuję bardzo zwłaszcza że służbowe wyjazdy uniemożliwiły a nie zwykły brak chęci.

wilczyca 17.05.2012 20:16

Jochen, prosimy o więcej, ale nie za dużo ;) Strach się bać, co kryją czeluście karty pamięci Twojego aparatu...
A tak poważnie... nie no, poważniej... to z urzędu Cię proszę o paczkę najfajniejszych fotek do IZIgalerii.

pozdrosy

Brasil 18.05.2012 09:52

Hi guys,

We are really greatful that this year as well, just like before, you received us in a warm and cheerful manner.
Thank you for the great atmosphere and for the perfect hosting.
We will be there next year as well for sure!

Sorry, our server is a little bit slow...

A couple of pictures (I "stole" 1 or 2 from you)

Paluch 18.05.2012 11:05

Cytat:

Napisał Brasil (Post 240122)
Hi guys,

We are really greatful that this year as well, just like before, you received us in a warm and cheerful manner.
Thank you for the great atmosphere and for the perfect hosting.
We will be there next year as well for sure!

Sorry, our server is a little bit slow...

A couple of pictures (I "stole" 1 or 2 from you)

Olso thanks to you and "Mivan bas wech :D " or something like that :mur:

jochen 18.05.2012 11:35

Brasil, you and Emu were trying to kill me with the Palinka served from a petrol can :D. However, I forget you guys, know my tender heart;). Glad you came this year and enjoyed the event. Take care and see U next year!

Brasil 18.05.2012 12:09

Cytat:

Napisał jochen (Post 240153)
Brasil, you and Emu were trying to kill me with the Palinka served from a petrol can :D. However, I forget you guys, know my tender heart;). Glad you came this year and enjoyed the event. Take care and see U next year!

We will execute everybody next year, with our palinka!!! :vis:
Tremble! :dizzy:
:-)))

Brasil 18.05.2012 12:10

Cytat:

Napisał Paluch (Post 240143)
Olso thanks to you and "Mivan bas wech :D " or something like that :mur:

"Mi van, bazdmeg?" ~ WTF?
:p

Paluch 18.05.2012 12:42

Cytat:

Napisał Brasil (Post 240161)
"Mi van, bazdmeg?" ~ WTF?
:p

Ehehehe exactly :D. Thanks and see you next year on Izi2013.

Dunia 18.05.2012 13:16

Paluch- dziękuję za pomoc przy moim Dominku, oczywiście podziękowania dla wszystkich którzy zaopiekowali się czule i skutecznie moim motorkiem-dal Cyncia i oczywiście Szparaga:)

jochen 18.05.2012 13:20

Cytat:

Napisał wilczyca (Post 240013)
Strach się bać, co kryją czeluście karty pamięci Twojego aparatu...

Święta racja moja droga, strach się bać.... Ja tak bardzo się boję, że nawet tam nie zaglądam...:D

jagna 18.05.2012 20:03

Achtung, achtung grupa krajobrazowa!

Potrzebne zdjęcie grupowe, zrobione przy pałacu Lenno. Dla pana Flandra ;)
Kilka osób pstrykało, a nikt nie chce się pochwalić...

Zoltan? Inni?

Zoltan 18.05.2012 20:15

Zoltany wtedy pozowały ;)

wilczyca 18.05.2012 21:59

Cytat:

Napisał jochen (Post 240175)
Święta racja moja droga, strach się bać.... Ja tak bardzo się boję, że nawet tam nie zaglądam...

To może zrób tak: najpierw pooglądaj kartę pamięci z zewnątrz... Kiedy przestanie dymić, zamontuj w czytniku... Pojawi się pewnie okienko z plikami - zrób sobie wtedy herbatę i wypij ją spokojnie w innym pokoju ;) Możesz wrócić do komputera. Otwierasz folder i zamykasz szybko oczy. Pewnie żar omiecie Twoją twarz, ale po chwili temperatura nieznacznie opadnie i będziesz mógł uchylić jedno oko - najlepiej lewe, albo to, którego Ci mniej żal... w razie czego. Jeśli nie dostaniesz porażenia, uchyl minimalnie drugie oko. Nie łap od razu ostrości, wszystko powolutku. Może nic Ci się nie stanie?

Albo plan B:
:chleje:
i wtedy.

Ewentualnie najpierw plan B, a później A, ale ze złapaniem ostrości może być trudniej ;)

pozdrosy.

Wujek 19.05.2012 13:57

Cytat:

Napisał jagna (Post 240191)
Achtung, achtung grupa krajobrazowa!

Potrzebne zdjęcie grupowe, zrobione przy pałacu Lenno. Dla pana Flandra ;)
Kilka osób pstrykało, a nikt nie chce się pochwalić...

Zoltan? Inni?

Prosisz - masz tu
https://plus.google.com/u/0/11787185...04861584/posts

Wujek

Stormi 20.05.2012 10:22

Hello friends
It was a nice meeting too this year and i'll be back next year.
I have filmed the goupa offroad and cut some clips.
You find them on my youtube channel under the following link.
http://www.youtube.com/user/StormiFAT

Thanks for all organizers and i hope to see you next year.

Pozdrawiam z Berlina
Stormi

myku 20.05.2012 13:25

Ein tolles Film :D.Genau so wie von letztes Jahr:Thumbs_Up:.Wir sehen uns 2013 wieder;)

matjas 20.05.2012 19:15

Stormi rules ;)
that was a nice time. looking forward to next year's edition ;) 2013 off road is gonna be a completely different story - surprise guaranteed.

dzięki wszystkim offroadowiczom za wspólną trasę. w przyszłym roku będzie solidna niespodzianka ;)

tschus
matjas

matjas

jagna 20.05.2012 21:31

Zdjęcia grupy krajobrazowej wysłane do pana Flandra.
Opowiedz pozwalam sobie przekleić bez edycji :D

Pani Agnieska,

Bardzo djienkoeije za fotki. Ja biewem super zadowolone i honourowane psed wasje wisite i super atmosfera. Mam nadjeje nie jest ostatni ras mosjeme mi was witaj.

Zawsje bendestje mile widsjane.

posdrawiam

Luk Vanhauwaert

Paluch 22.05.2012 10:05

Cytat:

Napisał jagna (Post 240379)
Zdjęcia grupy krajobrazowej wysłane do pana Flandra.
Opowiedz pozwalam sobie przekleić bez edycji :D

Pani Agnieska,

Bardzo djienkoeije za fotki. Ja biewem super zadowolone i honourowane psed wasje wisite i super atmosfera. Mam nadjeje nie jest ostatni ras mosjeme mi was witaj.

Zawsje bendestje mile widsjane.

posdrawiam

Luk Vanhauwaert

Heheheehe. Klimatyczny pan i wery sympatyczny.
ps.1 Jeszcze ogłoszenie parafialne. Zaginął w Grodźcu mój ukochany kieliszek na rzemyku. Może ktoś pamięta jak z nim łaziłem :D. Uczciwego znalazcę proszę o przywiezienie go na Izi2013.
ps.2 Znalazłem okulary. Takie a'la rowerowe. Pomarańczowe szkła, gumowana oprawka. Leżały już po zlocie na ławie obok warsztatu, który właśnie sprzątaliśmy. Mogę później wkleić fotkę. Może dla kogoś są tak ważne jak dla mnie ów kielonek ;)?! Forma przekazania identyczna jak w przypadku mojej zguby.

zulejka 22.05.2012 15:33

Ps.1 Twój ukochany kieliszeczek jest w dobrych rekach. Znalazłam go podczas sprzątania busa.Zaopiekuje się nim należycie.( może przyda się na Weekendzie z Koniem w Tle?!...)Milena.

Korzystając z okazji chciałam podziękować za pomoc :

Paluchowi - wiesz za co... i za cierpliwość podczas "misji transportowej" -teraz żadne rondo nie będzie takie jak wcześniej
Cynciowi- za to co zawsze, Pastorowi ,Matjasowi, Azji

i tym wszystkim,których nie wymieniłam.

Współpraca z Wami to czysta przyjemność.

Milena

Cytat:

Napisał Paluch (Post 240685)
Heheheehe. Klimatyczny pan i wery sympatyczny.
ps.1 Jeszcze ogłoszenie parafialne. Zaginął w Grodźcu mój ukochany kieliszek na rzemyku. Może ktoś pamięta jak z nim łaziłem :D. Uczciwego znalazcę proszę o przywiezienie go na Izi2013.
ps.2 Znalazłem okulary. Takie a'la rowerowe. Pomarańczowe szkła, gumowana oprawka. Leżały już po zlocie na ławie obok warsztatu, który właśnie sprzątaliśmy. Mogę później wkleić fotkę. Może dla kogoś są tak ważne jak dla mnie ów kielonek ;)?! Forma przekazania identyczna jak w przypadku mojej zguby.

Cynciu 22.05.2012 15:40

Cytat:

Napisał zulejka (Post 240738)
... może przyda się na Weekendzie z Koniem w Tle?!...)Milena.

A zapisałaś się na końskie? :haha2:

zulejka 22.05.2012 16:17

Cytat:

Napisał Cynciu (Post 240739)
A zapisałaś się na końskie? :haha2:

Ups , jeszcze nie :mur:
Wybacz Cynciu :bow:

:haha2:

Paluch 22.05.2012 21:13

Cytat:

Napisał zulejka (Post 240738)
Ps.1 Twój ukochany kieliszeczek jest w dobrych rekach. Znalazłam go podczas sprzątania busa.Zaopiekuje się nim należycie.( może przyda się na Weekendzie z Koniem w Tle?!...)Milena.

Nooo przyda się przyda ;). Już będę spał spokojnie nie martwiąc się o niego :D.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:23.